FIELDTARGET.cz

Vše o vzduchovkách a jejich příslušenství.
Právě je stř 18. čer 2025 9:20:33

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: ned 01. úno 2015 8:58:19 
Člen CAFTA

Kubajzzi, palec nahoru za ten rychlý report! Obrázek
tak to má být, tak je to správné. a ať si myslí kdo chce co chce, svědčí to o kvalitě organizátora a samotného závodu! ;)

PříspěvekNapsal: ned 01. úno 2015 12:23:38 
Člen CAFTA

Je to tak, rychlost Kubajzze i Ranovaka zaslouží uznání, zatímco my se doma v klidu rozehříváme, oni dotáhnou akci do konce. A akce to byla zase báječná a poučná,
těžší podmínky rychle odhalily lajdáky v přípravě (asi budu muset začít trénovat větší střelecké objemy, ve vyšší intenzitě, v těžších podmínkách, zlepšit odhady vzdáleností a
rychlosti a směru větru, vylepšit fyzickou kondici).
Takže dík za sobotní společnost!

PříspěvekNapsal: ned 01. úno 2015 12:35:34 
Člen CAFTA

Já zpočátku litovala, že jsem do té zimy vůbec lezla, ale nakonec jsem se měla jako v bavlnce - vypůjčená teplá vesta, darované hřejivé sáčky do rukavic, naservírovaná výborná polévka a v neposlední řadě vyhřáté auto pro děti. Jo a vyháknutí poutka levé boty z háčku pravé boty také nebylo k zahození :D
Díky všem, dobře jsem se bavila :lol:

A 21.02. se večer opět chystám s holkama zalézt do kouta a dělat, že tu nejsme, aby mohl náčelník tvořit :roll:

PříspěvekNapsal: ned 01. úno 2015 22:35:41 

Sa mi to len zda alebo tu ozaj narasta pocet pruzinovkarov ... ? :D
Uz sa tesim v tomto roku ako si zmeriame "sily" v Bohumine, na Majstrovstvach CR v HFT (1. a 2.8.), - ozaj, uz sa vie, kde to bude ?

PříspěvekNapsal: ned 01. úno 2015 22:52:58 

No já nevím, ale po sobotě už jeden prohlásil: "Tak už jsem z těch pružin vyléčený!" :(

A já mám po dnešku skoro stejné pocity! :(
U nás bylo dnes krásně, tak jsme vyrazili trénovat. Včera mi nešly vůbec blízké sklopky, tak jsem si chtěl ověřit, že mi souhlasí nástřel na 1. nulu (tj. 13m). Po včerejším závodě jsem vyndal pušku z pouzdra a po prvních 3 nebo 5 ranách se nestačil divit. Nástřel byl o víc jak 1,5cm níž! Na 30m pak o víc jak 3 cm! To vysvětluje to, proč jsem ve druhé půlce závodu dal pouhé 3 nebo 4 dvojky. Doklikal jsem to, ale po dalších cca 30-ti ranách nástřel najednou začal jít prudce nahoru (asi o 1,5 cm na 30m). Tak jsem zase klikal zpět dolů. Pak jsem nastřeloval kamarádovu HW97 (dal si na ní nakonec Cobru 3-9x42) a ta létala téměř jednou dírou. Pak jsem stříleli na plechovky a následně jen tak na tréninkové sklopky. A já nedokázal v sedě s oporou položit sklopku s 35mm KZ na 30m! Tak jsem šel na terč a nástřel byl zase na 11h o 2cm výš! Tak jsem znova klikal...

Vystřílel jsem dneska asi půl krabičky exactů. Bolí mě celé tělo a levou ruku nemůžu natáhnout. Z chování své HW97 jsem naprosto zklamaný a střelba přestává být potěšením. Místo trénování pořád s něčím laboruji. Posledních cca 14 dní s montáží puškohledu (puškohled nebyl zcela v ose a při dotažení se pučkohled navíc nakláněl ke straně). V pruběhu dne jsem dotažení montáží a puškohledu kontroloval a všechno sedí, nic se nepovolilo, ani nepohlo. Takže jedině že by odešel Viper 10x44 SCB. Po 4.000 ranách... :(

Zítra si nafoukám Steyra.

PříspěvekNapsal: pon 02. úno 2015 0:15:08 
Administrátor

To co píšeš je typický problém ukopané optiky. :?

PříspěvekNapsal: pon 02. úno 2015 0:39:07 

To mi je luto ranovak. Napadlo mi este, neskusal si skontrolovat, resp. dotiahnut zospodu tu skrutku, co drzi koncovku na hlani ?

PříspěvekNapsal: pon 02. úno 2015 9:01:32 

Kubajzz píše:
To co píšeš je typický problém ukopané optiky. :?

Vypadá to tak. Večer jsem ještě jednou kontroloval jestli se nepohnul puškohled a ten se ani trochu nehnul, ale osa je nakloněná doleva. Odpoledne to překontroluji proti olovnici... :(

PříspěvekNapsal: pon 02. úno 2015 10:11:08 
Člen CAFTA

Bylo to opravdu dobra priprava na Anglie - hezky vitr.
Uz sam vidim ne mam takovy strach strilit vedle sklopy a uz to neco citim/rozumim ten vitr.

Zdravim
Lukasz

PříspěvekNapsal: pon 02. úno 2015 12:11:44 
Administrátor

Můj průběh závodu: první rána = 0, druhá rána = 0. :D
Hned na dalším stanovišti 1+1 a pak jsem se vzpamatoval už to docela šlo. :)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina