FIELDTARGET.cz

Vše o vzduchovkách a jejich příslušenství.
Právě je stř 18. čer 2025 21:42:39

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 198 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte 21. dub 2015 18:22:11 

1) Pro Ranováka: když hodnodíš trať podle jednoho názoru, myslím si o tom svoje.
2) Díky bohu Lipová jde svou cestou a hodně akcí si může vzít příklad.
3) Trať stěžoval leda vítr a do přístě to Bedroš napraví, viď? :lol: Daleko těžší mi přišla trať např. v Petrušově, kde se člověk sunul z kopce dolů...
Osobně jsem zdráv a nemám problém se sunutím se z kopce, větvičkama atd. Jedu si odpočinout a pobavit se. Na druhou stranu chápu kolegy s handicapem a juniory. Mě by stačila trať 2x10, nebo 1x15 stanovišť až až.
Vím, že když pojedu na závody kolem Kubajzze , bude to dlouhé a náročné (nemám nic proti). Nebo si vyberu Alexxxuse a bude to s pauzou na oběd po 1.kole... Je tolik srazů a závodů, že si každý vybere to svoje. Já si v lednu vypíšu do kalendáře vytipované srazy na Moravě a na zbytek jezdím podle času a nálady. Co se týče tratě, tak mi nebyla zatím protivná žádná. ;) :lol:

,,Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu.´´
George S. Patton

PříspěvekNapsal: úte 21. dub 2015 18:26:51 

Tak nějak nevidím ve výsledcích toho co tady nejvíc řve.To se tak stydíš??? :P :P :P :P
Trat byla supr.To co na ni předvedl Bakli s pružinou svědčí o tom že to žádnej extrém nebyl.Mě to dalo hodně.První rána a 0.Zavadil jsem nechtíc o spoušt.To mě tak nas... že další 1.Byl jsem zmrzlej na louce ale říkal jsem si bude les a pohoda.Jenže další sklopka kolem 40m říkám si jasnej jeden dot a dal jsem to na druhej dot paráda druhá nula.Prostě jsem si spletl doty.No a když padla třetí 0 na 4 stanovišti.Tak jsem se tak nasr... a začal bojovat.Čtvrtou 0 jsem si dal v lese o větvičku.I tak jsem nastřílel 62 bodů a nakonci závodu jsem byl plnej zážitku a radosti ,že jsem se z těch 0 nepodělal.Toto mě dalo daleko víc jak kdybych šel jednoduchou trat bez
záludností.To jsem mohl zůstat doma a prat to z kuchyně na zahradu a mít radost jak to lítá jednou dírou!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

PříspěvekNapsal: úte 21. dub 2015 18:57:56 

:lol: :lol: :lol: Vypíšku ty jsi tomu dal naprdel. :lol:

PříspěvekNapsal: úte 21. dub 2015 19:07:33 

Jo jo když nejsi odháčkovanej tak bak tak blbneš :lol: :lol: :lol: :lol:

PříspěvekNapsal: úte 21. dub 2015 19:13:22 

:lol:

PříspěvekNapsal: úte 21. dub 2015 19:27:52 
Člen CAFTA

Ale vypišek má stejně mínus, pač se nás večer normálně vys.... :evil: Aspoň, že hlídal to prase, jestli už je :lol:

PříspěvekNapsal: úte 21. dub 2015 19:34:40 

Bud rád ,že odjel.Víš že tě neopije.To je jasné :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne bando moc rád vás všechny vidím ale někdy prchám páč jak začnu vymejšlet kraviny ..... :P :P :P :P :P :P

PříspěvekNapsal: úte 21. dub 2015 19:37:03 

Nemá mínus, ale žlutou kartu :lol:

PříspěvekNapsal: stř 22. dub 2015 6:58:37 
Člen CAFTA

Dovolím si říct něco ke své trati.
Rozhodně jsem ji nestavěl se záměrem stížit střelbu větvičkami, jak píše Zdenda v reportáži. Prostě těch větví tam bylo tolik, že jsem těžko hledal místo. Je vidět, že dvě odpoledne ve dvou na stavbu nestačí.
Přesto...kdo chtěl najít svoji sklopku, tak našel... kdo nechtěl, tak nadával.

Kritiku tratě beru jako velkou výzvu a na Lipovského knoura se připravím o to lépe.

PříspěvekNapsal: stř 22. dub 2015 9:47:09 
Moderátor

Bedroš píše:
Dovolím si říct něco ke své trati.
Rozhodně jsem ji nestavěl se záměrem stížit střelbu větvičkami, jak píše Zdenda v reportáži. Prostě těch větví tam bylo tolik, že jsem těžko hledal místo. Je vidět, že dvě odpoledne ve dvou na stavbu nestačí.
Přesto...kdo chtěl najít svoji sklopku, tak našel... kdo nechtěl, tak nadával.

Kritiku tratě beru jako velkou výzvu a na Lipovského knoura se připravím o to lépe.

Kamaráde......Bedroši, doufám že jsi to nevzal nějak osobně. Jak už jsem psal, neber to jako kritiku ale podmět k zamyšlení. Ať už tu kdo píše cokoliv, já jsem opravdu přesvědčen že to nebylo úplně "košer" jinak bych to tu neventiloval. To že by se mělo přihlížet i k tomu aby to bylo střelitelné pro kohokoli viz. Kubův článek, je prostě fakt a každý kdo staví trať by měl na to brát zřetel(ten jsi ovšem před závodem nečetl, což Tě omlouvá ;) ). Na druhou stranu musím uznat že jsi neměl jednoduchý úkol, ten lesík je fakt hodně hustý a hledaní vhodného umístění pro sklopku je velkým oříškem. Proto bych pro příště navrhoval udělat těch stanovišť méně, a čas který se tímto ušetří věnoval právě té preciznější přípravě a rozmístění (kvalita na úkor kvantity). Pravda je, že pro mě je těch 20 stanovišť na jeden zátah docela záhul, bez ohledu na trať, ale to je samozřejmě na každém pořádajícím resp. architektovi. Ještě k té sobotě, je pravdou že jsem do jisté míry ztratil nervy, to hnízdění prakticky na každém stanovišti(v lese) mi rozhodně nepřidalo, máš pravdu že sklopku jsem vždycky našel, horší pro mě bylo že jsem dal pár nul u kterých jsem si ani nebyl jistý co jsem vlastně trefil(v optice jsem měl čisto). Každopádně, pokud tahle diskuse bude mít za příčinu, že se příště bude věnovat vetší pozornost stavbě traťi a zohlední se jisté věci které se tu řešili, tak to splnilo svůj účel. Pokud jsem se Tě nějak dotknul, tak se omlouvám. Jsi kámoš, fajn chlap a máš můj obdiv...... ;) Z

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 198 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina