Bedroš píše:
Dovolím si říct něco ke své trati.
Rozhodně jsem ji nestavěl se záměrem stížit střelbu větvičkami, jak píše Zdenda v reportáži. Prostě těch větví tam bylo tolik, že jsem těžko hledal místo. Je vidět, že dvě odpoledne ve dvou na stavbu nestačí.
Přesto...kdo chtěl najít svoji sklopku, tak našel... kdo nechtěl, tak nadával.
Kritiku tratě beru jako velkou výzvu a na Lipovského knoura se připravím o to lépe.
Kamaráde......Bedroši, doufám že jsi to nevzal nějak osobně. Jak už jsem psal, neber to jako kritiku ale podmět k zamyšlení. Ať už tu kdo píše cokoliv, já jsem opravdu přesvědčen že to nebylo úplně "košer" jinak bych to tu neventiloval. To že by se mělo přihlížet i k tomu aby to bylo střelitelné pro kohokoli viz. Kubův článek, je prostě fakt a každý kdo staví trať by měl na to brát zřetel(ten jsi ovšem před závodem nečetl, což Tě omlouvá

). Na druhou stranu musím uznat že jsi neměl jednoduchý úkol, ten lesík je fakt hodně hustý a hledaní vhodného umístění pro sklopku je velkým oříškem. Proto bych pro příště navrhoval udělat těch stanovišť méně, a čas který se tímto ušetří věnoval právě té preciznější přípravě a rozmístění (kvalita na úkor kvantity). Pravda je, že pro mě je těch 20 stanovišť na jeden zátah docela záhul, bez ohledu na trať, ale to je samozřejmě na každém pořádajícím resp. architektovi. Ještě k té sobotě, je pravdou že jsem do jisté míry ztratil nervy, to hnízdění prakticky na každém stanovišti(v lese) mi rozhodně nepřidalo, máš pravdu že sklopku jsem vždycky našel, horší pro mě bylo že jsem dal pár nul u kterých jsem si ani nebyl jistý co jsem vlastně trefil(v optice jsem měl čisto). Každopádně, pokud tahle diskuse bude mít za příčinu, že se příště bude věnovat vetší pozornost stavbě traťi a zohlední se jisté věci které se tu řešili, tak to splnilo svůj účel. Pokud jsem se Tě nějak dotknul, tak se omlouvám. Jsi kámoš, fajn chlap a máš můj obdiv......

Z