Já také děkuji za perfekntí víkend. Střelba na střelničky jako zpestření po závodě nemělo chybu, tak jako koláčky od paní svakové. Děkuji. Také děkuji jelenovi že v noci nechrápal a já se tak mohl v klidu vyspat

a Johnu Steelovi za perfektní doprovod ve skupině

Děkuji všem.
Co se týče trati, tak za mě spokojenost a dík bedrošovi a Marušce. Vím co obnáší postavit trať ve dvou na dvacet stage. Za to si zaslouží velké dík. Nazvat trať tragédií je neslušné. Za tu dřinu a čas co s tím měli rozhodně ne! To si nezaslouží! Je to věc názorů. Taky jsem si zanadával na bedroše a Marušku, ale v dobrém slova smyslu.

Bylo tam dost větviček co zakrývalo killzónu, ale vždy jsem našel místečko nebo poloho, tak aby šlo vystřelit. Dal jsem si taky kvůli větvičce zero, ale byla to moje chyba že jsem se špatně podíval. Bylo to až v druhém kole. Větší problém mě dělal vítr

[quote="Zdendaxx" většina z nás si jede zastřílet pro radost a hlavně pro zábavu. ;[/quote] A vo tom to je. Dáš zero a pěkně od srdce si zanadáváš v dobrém slova smyslu. Všichni se tomu zasmějeme a jdeme dál. Spíše se rozčiluje ten kdo to moc prožívá a chce vyhrát!