FIELDTARGET.cz

Vše o vzduchovkách a jejich příslušenství.
Právě je čtv 19. čer 2025 10:04:07

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 198 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 20  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: ned 19. dub 2015 21:19:18 
Moderátor

No tak u Tebe speciálně si vybavuji ten monolog "kua tam sou samé větve, to se snad nedá střelit" ;)
V několika případech jsi musel čekat na vítr aby odkryl větvičky přes killzonu, pokud zrovna nefouklo, měl jsi smůlu....ne, nebylo to v pořádku ;)

PříspěvekNapsal: ned 19. dub 2015 21:30:47 
Moderátor

vysla píše:
Díky organizátorům za super víkend. Moc jsme si ho užili a budeme se těšit na další akcičky.
Tady najdete pár fotek z akce od "nezname fotografky" Lenky :-) . http://wm.vysla.net/index.php?id=galerie

Jinak díky neznámé-známé fotografce Lence, fotky jsou super ;)

PříspěvekNapsal: ned 19. dub 2015 22:48:37 
Člen CAFTA

:D Děkuji svým parťákům Baklimu a Vypiškovi za výbornou srandopohodovou náladu při závodě HFT
a také všem dalším střelcům,kteří nevzdali, i přez velmi nepříznivé počasí v sobotu odpolední náročné
siluetkové soutěže. Máte všichni můj obdiv za odvahu a velké uznání. Také děkuji Zdendovi za pomoc
při organizování a řízení průběhu siluetkových soutěží.

Přidávám fotky povedené i nepovedené z celého vzduchovkářského srazu. ;) :)

http://svako.rajce.idnes.cz/Jarni_HFT_a ... 19.4.2015/

PříspěvekNapsal: pon 20. dub 2015 14:49:42 

Já také děkuji za perfekntí víkend. Střelba na střelničky jako zpestření po závodě nemělo chybu, tak jako koláčky od paní svakové. Děkuji. Také děkuji jelenovi že v noci nechrápal a já se tak mohl v klidu vyspat :lol: a Johnu Steelovi za perfektní doprovod ve skupině :lol: Děkuji všem.
Co se týče trati, tak za mě spokojenost a dík bedrošovi a Marušce. Vím co obnáší postavit trať ve dvou na dvacet stage. Za to si zaslouží velké dík. Nazvat trať tragédií je neslušné. Za tu dřinu a čas co s tím měli rozhodně ne! To si nezaslouží! Je to věc názorů. Taky jsem si zanadával na bedroše a Marušku, ale v dobrém slova smyslu. :) Bylo tam dost větviček co zakrývalo killzónu, ale vždy jsem našel místečko nebo poloho, tak aby šlo vystřelit. Dal jsem si taky kvůli větvičce zero, ale byla to moje chyba že jsem se špatně podíval. Bylo to až v druhém kole. Větší problém mě dělal vítr :( [quote="Zdendaxx" většina z nás si jede zastřílet pro radost a hlavně pro zábavu. ;[/quote] A vo tom to je. Dáš zero a pěkně od srdce si zanadáváš v dobrém slova smyslu. Všichni se tomu zasmějeme a jdeme dál. Spíše se rozčiluje ten kdo to moc prožívá a chce vyhrát! ;)

PříspěvekNapsal: pon 20. dub 2015 16:06:47 

Trať nemůžu hodnotit, ale dle mého názoru Lipová minimálně aspiruje na jednu z nejlepších lokalit na HFT.
Závod HFT, doplňkové závody siluetky/extrem, teplá klubovna s jídlem a pivem, prasopek, koláčky, dobročinná dražba, příjemná společnost. Zapoměl jsem něco. Stihli toho dost. Za mě mají Koudelkovi jedničku.
Já osobně jsem velice spokojen, přijel jsem si vyčistit hlavu a toho se mi dostalo dostatečně. Nikdy jsem si nemyslel, že budu rád, že dostanu vynadáno bando jedna. :lol: :lol:

PříspěvekNapsal: pon 20. dub 2015 16:12:50 
Moderátor

Nenazval jsem to tragedii ale katastrofou, o tom co je slušně a neslušné s tebou nebudu polemizovat, s tebou fakt ne zabaku :lol: . Až budu umět klit tak bohapusté ze budou kolem usychat stromy, tak jak to umíš jen ty, třeba to taky ponesu líp :lol: Tak samozřejmě že je s tím spousta práce a ze jak Bedrosovi tak Marosce patří dík. já bych se nad nějakými těmi vetvickami tak nepozastavoval, vlastně je to během závodu i docela vítané zpestření, ale ne na deseti stanovistich za sebou. Bedrosovi jsem u v Lipove řekl že mu na fóru vyhubuju, tak jsem to hold udělal. jsem v práci a píšu z tel.

PříspěvekNapsal: pon 20. dub 2015 16:16:40 

no myslim si ze na pruziny to trat nebyla uz ani nahodou(sice jsem byl jen jedno kolo):D myslim si ze zrno bylo oddeleno :) ja vim pruzin je malo :(

PříspěvekNapsal: pon 20. dub 2015 16:37:13 

Tragédie nebo katastrofa je jedno ;) :D , alespoň pro mě. Neslušné beru z5 a opravuji na smutné. :( :D Je mě moc líto Marušky která s berošem běhala po lese, aby nám postavili trať a potom si přečte že trať byla katastrofa. :shock: Já si rád zanadávám :lol:

PříspěvekNapsal: pon 20. dub 2015 17:10:57 
Moderátor

Tak jinak, Lipova a myslim ze všechny Moravské akce byli dělaný v duchu toho, že každý být třeba jen se Slavii může přijít zastřílet seznámit se pokecat, tratě tomu byli ještě donedávna tak nějak prispusobeny. Pokud to ale bude pokračovat takhle, původní myšlenka dotane hodně rychle na "prdel". Já už jsem to říkal v Lipove v sobotu, dělejte si závody jaké chcete já si těch pár sklopek vždycky někde půjčím a budu delat nějaké " outsidercupy" kde si někdo škrtne třeba i s tou slavkou. Kdo si nepamatuje tak ať si přečte pěkně od začátku vlákno "chat..... drozdovsko lipovsky kartel " na gunshopu. HOWGH

PříspěvekNapsal: pon 20. dub 2015 17:22:44 

Ja si myslím, že to byl naprosto špicové závod. Pokud někomu nevyhovovala trať, tak si klidně mohl zastřílet na prasátka, siluetky nebo cokoliv jiného. Zábava a celková atmosféra byla jako vždy na nejvyšší úrovni. Mně se závod moc líbil a to se vším všudy. Díky všem zejména organizátorům.

Tau MK300 + Burris

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 198 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 20  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina