FIELDTARGET.cz

Vše o vzduchovkách a jejich příslušenství.
Právě je čtv 19. čer 2025 9:59:34

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 198 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 20  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: ned 19. dub 2015 16:41:43 
Moderátor

Tak už jsem doma, díky pořadatelům a teké všem zúčastněným za super den. A také díky za výborné ještě teplé koláčky od paní Lidky, které nám k snídani obětavě dovezl Sváťa. Děkuji ......

PříspěvekNapsal: ned 19. dub 2015 17:13:23 
Člen CAFTA

Poslušně hlásím, že jsem právě dorazil v pořádku domů.
Děkuji všem za vybranou společnost, děkuji za nejlepší koláče co jsem kdy jedl, za luxusní prezidentské apartmá s masážním sprchovým koutem, které jsem měl pouze sám pro sebe, za parádní trať, no zkrátka za celý fajnový víkend a už se těším na "Lipovského kňoura"!
Jinak se mi dnes opět potvrdilo, že po opici se mi střílí vskutku famózně! Takže příště se vyleju vždycky už v pátek! :lol:

PříspěvekNapsal: ned 19. dub 2015 18:13:09 
Člen CAFTA

Tak, já už jsem taky doma. Děkuji Vám všem za účast a doufám, že trošku náročnější trať, než na jakou jste byli u nás zvyklí, Vás neodradí od dalších akcí v Lipové. :)
Dále, dobročinná aukce na podporu kolegy Patrika vynesla 4400kč. Částku jsem předal Martinovi K, který ji předá Patrikovi osobně.
PRASOPEK se osvědčil, biokančí maso bylo skvělé ;) díky Yelene jsi velký lovec :P Na Lipovském kňourovi v červnu, prasopek nebude chybět 8-)
Výsledky a report budou, prosím o strpení, Svako se Zdendou sepíšou. Tímto jim děkuji.

Naposledy upravil Bedroš dne ned 19. dub 2015 18:18:30, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: ned 19. dub 2015 18:17:16 
Člen CAFTA

My ten prasopek, respektive to maso na něm, budeme zase s Yelenem a Vypiškem hlídat, to je jasná věc. Na nás je spoleh!! ;)
Nebojte, dáme opět vědět až bude to maso hotové :lol:

PříspěvekNapsal: ned 19. dub 2015 18:21:31 
Člen CAFTA

No vy jste ti praví :lol: To jako by sme poslali lišku hlídat kurník :lol:

PříspěvekNapsal: ned 19. dub 2015 19:17:49 
Člen CAFTA

Bedrošu,velké díky za supr strávený víkend a díky také Svakovi za nadstandart soutěží v siluetkách.Jenom kdybych to srovnal z Lipovským Kňourem tak ten se mi zdál o něco lepší v polohách s oporama.Celkem je problém udržet tak dlouho pušku ve stoje. :P
Všemi deseti jsem pro ztížení tratě tak jak to bylo teď o víkendu.Pokud siluetky by měla být doplňková soutěž něco jako zábava po závodě,tak samotný závod by měl mít vyšší náročnost.Jak jinak oddělit zrno od plev. :D Ještě jednou díky za velkou obětavost při organizaci tak velké akci.Bravo Morava :!:

PříspěvekNapsal: ned 19. dub 2015 19:41:39 

Díky organizátorům za super víkend. Moc jsme si ho užili a budeme se těšit na další akcičky.
Tady najdete pár fotek z akce od "nezname fotografky" Lenky :-) . http://wm.vysla.net/index.php?id=galerie

PříspěvekNapsal: ned 19. dub 2015 19:42:51 

Ještě že jsou tak skvělá setkání pouhých 200km od domova. ;)
Po návratu domů a rekapitulaci uplynulého víkendu mám pocit, že nejezdíme na závody,
ale na návštěvu rodiny. Trať,koláčky,doplňková soutěž,kolektiv.....vše prostě na jedničku (jo, pívo také :lol: )
Akorát to loučení je na prd. :( Ale na druhou stranu, jsem ,,vítací typ´´, tak aby bylo vítání, musí být loučení. :D
Děkujeme, že takovéto akce pořádáte. Tučňáci

,,Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu.´´
George S. Patton

PříspěvekNapsal: ned 19. dub 2015 20:48:34 
Moderátor

Teď trochu upřímnosti: Sobotní trať byla katastrofa :roll: , myslel jsem že se Bedroš inspiroval Anglií ale mýlil jsem se. Pokud by tak bylo,tak jsme teď ještě stříleli první kolo a Bedroš(místo střílení předovek) coby "maršál" by lítal s pilečkou a napravoval ty "renonci" co tam s Maroškou při stavbě napáchali. Co vím tak to stavěli ve čtvrtek večer, to bylo krásně teplo a napadá mě jenom jediná věc co tam při té stavbě mohli dělat a pak už byla nejspíš tma. :roll: :lol: Maroško, omlouvám se, Ty za nic nemůžeš ;)
Poravdě, za celou dobu co střílím jsem snad dohromady nedal tolik "nul=větviček" jako v tomto jediném kole :roll:
Takže, až příště zase za teplého večera, půjdou sami Bedroš s Maroškou stavět trať, chci o tom být informován alespoň den před akcí, místo flinty si vezmu křovinořez, obličejový štít jako optiku a místo diabolek, kanystr z benzínem :roll:
Podmínky by měli být pro každého stejné že, tak v tomto případě to nejspíš nedopadlo, protože poslední co prošel už měl díky ostatním "vymeteno". A Bedroš co by stavitel trať vlastně ani neabsolvoval, což je škoda, mohl jít první a vlastními "neúspěchy" cestu ke sklopkám ostatním takříkajíc "proklestit" :evil: ;)
Lui: Když už jsi u toho "oddělování zrna od plev". Myslíš že pár větviček kryjících killzonu které rostříleli Ti před Tebou, jsou jasným důkazem toho jaký jsi borec. Nevím sice jaké máš ambice, ale většina z nás si jede zastřílet pro radost a hlavně pro zábavu. ;)
Jinak vše ostatní super, jako vždycky....Lipová je libová 8-)
Vím že jsem zdaleka nebyl sám kdo měl ke traťi připomínky, takže teď se do mě můžete klidně dát ;)

PříspěvekNapsal: ned 19. dub 2015 21:01:51 
Člen CAFTA

No já nevím, ale tuším, že jsem šel před tebou, větvičku jsem netrefil žádnou, ani jsem s nima neměl problém- netvrdím, že nebyly, tvrdím, že se jim dalo vyhnout. Ty čtyři jedničky co jsem si v tom lese dal padají na dva stojáky a dvě 15mm killzony, které jsem lemplácky odfláknul. Takže já tvrdím, že trať byla v pořádku ;)
Vlastně já to střílel z harrisek, takže nic... :lol:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 198 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 20  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina