Teď trochu upřímnosti: Sobotní trať byla katastrofa

, myslel jsem že se Bedroš inspiroval Anglií ale mýlil jsem se. Pokud by tak bylo,tak jsme teď ještě stříleli první kolo a Bedroš(místo střílení předovek) coby "maršál" by lítal s pilečkou a napravoval ty "renonci" co tam s Maroškou při stavbě napáchali. Co vím tak to stavěli ve čtvrtek večer, to bylo krásně teplo a napadá mě jenom jediná věc co tam při té stavbě mohli dělat a pak už byla nejspíš tma.

Maroško, omlouvám se, Ty za nic nemůžeš
Poravdě, za celou dobu co střílím jsem snad dohromady nedal tolik "nul=větviček" jako v tomto jediném kole
Takže, až příště zase za teplého večera, půjdou sami Bedroš s Maroškou stavět trať, chci o tom být informován alespoň den před akcí, místo flinty si vezmu křovinořez, obličejový štít jako optiku a místo diabolek, kanystr z benzínem
Podmínky by měli být pro každého stejné že, tak v tomto případě to nejspíš nedopadlo, protože poslední co prošel už měl díky ostatním "vymeteno". A Bedroš co by stavitel trať vlastně ani neabsolvoval, což je škoda, mohl jít první a vlastními "neúspěchy" cestu ke sklopkám ostatním takříkajíc "proklestit"

Lui: Když už jsi u toho "oddělování zrna od plev". Myslíš že pár větviček kryjících killzonu které rostříleli Ti před Tebou, jsou jasným důkazem toho jaký jsi borec. Nevím sice jaké máš ambice, ale většina z nás si jede zastřílet pro radost a hlavně pro zábavu.
Jinak vše ostatní super, jako vždycky....Lipová je libová
Vím že jsem zdaleka nebyl sám kdo měl ke traťi připomínky, takže teď se do mě můžete klidně dát