FIELDTARGET.cz

Vše o vzduchovkách a jejich příslušenství.
Právě je úte 17. čer 2025 15:46:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 197 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: stř 30. bře 2016 11:54:35 
Člen CAFTA

Opět nezapomenutelný víkend, za který se sluší poděkovat všem, kteří ho organizovali, slušivě nás oblékli nebo jinak sponzorsky přispěli na tuto akci, odvezli nás tam i zpět, na místě vyjednali vše potřebné a všem účastníkům. Díky

PříspěvekNapsal: stř 30. bře 2016 12:11:27 
Administrátor

Chtěl bych také všem poděkovat za neopakovatelné zážitky, skvělou společnost a výbornou prezentaci naší země na mistrovství světa.
Další fotky a události shrnu v samostatných článcích.

Zatím bych se chtěl jen vyjádřit k samotnému zrušení pondělního závodu, protože vidím, že se k tomu nejen tady vyjadřují lidé, kteří tam nebyli, nikdy nic nepořádali a nikdy nebyli postaveni před nutnost dělat rozhodnutí.
Rozhodnutí pořadatelů bylo naprosto v pořádku, sám bych rozhodl úplně stejně.
Angličani jsou zvyklí na nepříznivé podmínky mnohem více než my, a dobře vědí, co je možné a co není. A pustit 360 lidí do lesa při 100 km/h větru, kdy kolem vás letí toitoika nebo větev silná jako ruka, může jenom blbec, který sedí doma za klávesnicí počítače.

Další věci, které se tam udály a ovlivnit jdou, budu komentovat a řešit v nejbližší době.

Mimochodem, tady je něco o bouři Katie, kterou jsme tam zažili: http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/1 ... zi-povodne

PříspěvekNapsal: stř 30. bře 2016 14:17:05 
Člen CAFTA

Já si myslím, že proti tomu zrušení nikdo nic moc extra nemá. Ale taky se mohlo počkat ty dvě hodiny jak se odhlasovalo, potom případně nějaké stanoviště přestavět nebo zrušit a dostřílet to. Případně MS přesunout na to ME do Polska jak se navrhovalo. Asi by to bylo spravedlivější než takhle vyhlásit mistra světa po 30-ti sklopkách s tím, že se střílelo na dvou různých tratích. Oni podle mě vybrali to co jim nejvíc vyhovovalo. A další věci jako tombola nebo naše spadená vlajka, kterou místo toho, aby ji postavili, tak ji někde uklidili... to vnímám jako projev neúcty.
Ale je to jen můj osobní názor, jinak to byl naprosto super výlet a myslím, že ani tak jsme neudělali ostudu.

PříspěvekNapsal: stř 30. bře 2016 14:18:06 
Člen CAFTA

MartaK píše:
I já děkuji vám všem, bylo to úžasné.
I přes dlouhou cestu, nepřízeň počasí a další okolnosti panovala vždy výborná nálada, neuvěřitelně jsem se bavila. Nezapomenutelný zážitek.
Co se závodu týče - pro mne jako nováčka jedna velikánská zkušenost.
No a kromě krásných vzpomínek jsem si přivezla i bundu do nepohody a 3 slušivá trička.
Těším se na další podobnou akci.
PS: Ráno, když jsem se probrala, říkala jsem si v duchu - "Počkám až autobus zaparkuje a pak vstanu" :lol:

JJ. Souhlas s tebou. Srandy na té strastiplné cestě jsme si užily dostatek....... hlavně když jsi nás vzadu navšívila :lol: :lol: .
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Když to teď čtu, také musím ještě jednou veřejně poděkovat všem kdo tento podnik měli na starosti. A nenechte se otrávit kecama některých ,,zkušených" komentátorů kteří to nezkusili a nebo tam vůbec nikdy nebyli. Každý má možnost dát dohromady lidi a vyrazit. A pak si můžeme předávat zkušenosti jak se to komu povedlo.TEČKA.

Sponzorů kteří z nás udělali modely velké díky.Vybavili nás opravdu parádně. Dobře jsme se v tom davu hledali :) . A když se mě spolustřílející ptali "from kántri" a viděli JSB hned jim bylo jasný odkud vánek vane :D . Řidičům taktéž díky za bezpečný návrat domů.
Uf to jsem se ale rozjel.Brzda. Snad jsem dám i nějaké fotky.
Také něco o bouři.
http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/bri ... 5900fea04/

PříspěvekNapsal: stř 30. bře 2016 15:31:10 
Člen CAFTA

Pár fotek zde http://losyelenos.rajce.idnes.cz/HFT_Anglie_2016

PříspěvekNapsal: stř 30. bře 2016 18:13:02 
Člen CAFTA

Byl jsem tam, viděl jsem to a užil jsem si to!
Díky těm, kteří věnovali spoustu času a energie na organizaci akce a zajištění sponzorů
(těm patří poděkování a uznání za to, že jsou ochotni podpořit zrovna tento sport)
jsme si my řadoví účastníci užili báječnou akci v partě pohodových lidiček.
A co se týká vlastních závodů- prima zkušenost s jiným stylem stavění tratí, s větrem,
jaký u nás prostě není, s novými střelci a jejich triky.
Takže všem dík za zážitek a když to půjde,
příště pojedu zase!

PříspěvekNapsal: stř 30. bře 2016 19:44:00 
Moderátor

Dotaz
v autobuse jsem zapoměl zabahněné boty v igelitce decathlon.

A OndraK také.

Našli se?

PříspěvekNapsal: stř 30. bře 2016 20:55:59 
Člen CAFTA

Tak taky trosku zhodnotím a poděkuju.
Výborná akce s bezva lidma, kterým tímto děkuju, že každý svou troškou přispěl k výbornému průběhu i celkově vynikající atmosféře. Velký dík jednak Kubajzovi, Martě, Mandymu - prostě těm co vedou CAFTA, která přispívá svým fungováním k tomu, že na podobné akce můžeme vyrazit. Velký dík patří i sponzorům, které ani všechny neznám, někteří jsou napsaní na triku, na bundách, na autobuse, jmenovat je nebudu, ale byli jsme vidět a dělali jsme dobrou reklamu nejen sponzorům, ale i HFT u nás. Snad bylo poznat, že to HFT u nás bereme vážně a že se snažíme. A nápis JSB na bundě je výborná reklama a jejich pouťová střelnice byla super, ta fronta na střílení ze Slávie 630 na špejle s růžema a cenama to říkala sama o sobě. A vlastně i dík těm, co nás dopravili na místo a zpět, řidičům.
Pokud jde o závod samotný a výsledky - nepřipadne mi jako světové hodnotit závod po zrušení druhé půlky, kdy každý odešel jinou trať. Na druhou stranu, jak psal Kubajz, když padají stožáry s vlajkama, TOI TOIky zatížené obsahem, stromy v lese, tak to zrušení závodu se dá pochopit. Co mě mrzí, tak že na MS to oznamovali takovým zvláštním způsobem, to jednání se mi prostě nelíbilo. Že počasí neovlivní, tomu rozumím, jen mě mrzelo, jak to podali. A že při předpovědi, která fungovala, nepřipravili variantu mokrý polní závod...
Pokud jde o výsledky, v té části lesíku, jsem loni dal o 4 body míň a to tolik nefoukalo, letos byly sklopky, kde za jedničku všichni chválili - třeba zajíc se 40 killzónou v hlavě a cenťákem plechu okolo, byl vpravo od stromu a když jsem střílel já, tak kříž byl ani ne na stromě ale vlevo od něj a cinklo to... Prostě podmínky, které u nás nebývají, o to lepší je výkon Mandyho, kterému chyběl bod na vyhlašovaná místa, já vím, naštve to, zvlášť po vyhlášení výsledků po půlce závodu, ale celkově - na ty podmínky jsme nedopadli nejhůř, toto u nás prostě trénovat nejde. Na druhou stranu jsme obkoukali zase pár vychytávek jak se podívat na vítr, ve skupince jsem pocvičil angličtinu a poslechl si co všechno na odhad větru moc nefunguje... Celkově spokojenost.
Co mě mrzí, u nás je vidět, jak se HFT posouvá dopředu, v Anglii je vidět, aspoň na MS, že to svoje mají tak nějak zažité a dopředu to nejde, možná to zavinilo to počasí, ale á bych to letos hodnotil organizačně hůř než před rokem. A nejde jen o losování tomboly, kde vyhrála třeba Olies, která tam vůbec nebyla :( To neplatí o sobotním závodě v Cambridge, kde jsme na v podstatě polní klubové lize měli lepší podmínky, než na MS v Kelmarsh, i to losování tomboly vypadalo jako u nás, z karet účastníků, mrzí mě, že to tak píšu, ale je to tak.
Těším se na ME v Polsku a věřím, že to dají organizačně i kvalitou líp, než bylo MS. Fotky ještě přeberu a přidám link.

PříspěvekNapsal: stř 30. bře 2016 21:00:09 
Člen CAFTA

Veni,vidi,non vici..ale to neva,protože Anglie byla o supr atmosféře, perfektní organizaci, zkušenosti s vicherem a také dík sponzorům..

Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk

PříspěvekNapsal: čtv 31. bře 2016 1:22:29 
Člen CAFTA

Vše už tu asi zaznělo, přesto chci také poděkovat celé výpravě, nejen účastníkům za prima společnost, ale i řidičům, organizátorům... Bez nich by to prostě nešlo. Samozřejmě také sponzorům - díky bundám, čepicím, tričkám.. jsem se nikde neztratila, a určitě jsme byli nepřehlédnutelní i pro ostatní.
Tradičně pár obrázků z mobilu: http://mb74.rajce.idnes.cz/HFT_World_Ch ... 29.3.2016/

PS: Někdo má u mě boty (v černém sáčku na odpadky).

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 197 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina