Tak taky trosku zhodnotím a poděkuju.
Výborná akce s bezva lidma, kterým tímto děkuju, že každý svou troškou přispěl k výbornému průběhu i celkově vynikající atmosféře. Velký dík jednak Kubajzovi, Martě, Mandymu - prostě těm co vedou CAFTA, která přispívá svým fungováním k tomu, že na podobné akce můžeme vyrazit. Velký dík patří i sponzorům, které ani všechny neznám, někteří jsou napsaní na triku, na bundách, na autobuse, jmenovat je nebudu, ale byli jsme vidět a dělali jsme dobrou reklamu nejen sponzorům, ale i HFT u nás. Snad bylo poznat, že to HFT u nás bereme vážně a že se snažíme. A nápis JSB na bundě je výborná reklama a jejich pouťová střelnice byla super, ta fronta na střílení ze Slávie 630 na špejle s růžema a cenama to říkala sama o sobě. A vlastně i dík těm, co nás dopravili na místo a zpět, řidičům.
Pokud jde o závod samotný a výsledky - nepřipadne mi jako světové hodnotit závod po zrušení druhé půlky, kdy každý odešel jinou trať. Na druhou stranu, jak psal Kubajz, když padají stožáry s vlajkama, TOI TOIky zatížené obsahem, stromy v lese, tak to zrušení závodu se dá pochopit. Co mě mrzí, tak že na MS to oznamovali takovým zvláštním způsobem, to jednání se mi prostě nelíbilo. Že počasí neovlivní, tomu rozumím, jen mě mrzelo, jak to podali. A že při předpovědi, která fungovala, nepřipravili variantu mokrý polní závod...
Pokud jde o výsledky, v té části lesíku, jsem loni dal o 4 body míň a to tolik nefoukalo, letos byly sklopky, kde za jedničku všichni chválili - třeba zajíc se 40 killzónou v hlavě a cenťákem plechu okolo, byl vpravo od stromu a když jsem střílel já, tak kříž byl ani ne na stromě ale vlevo od něj a cinklo to... Prostě podmínky, které u nás nebývají, o to lepší je výkon Mandyho, kterému chyběl bod na vyhlašovaná místa, já vím, naštve to, zvlášť po vyhlášení výsledků po půlce závodu, ale celkově - na ty podmínky jsme nedopadli nejhůř, toto u nás prostě trénovat nejde. Na druhou stranu jsme obkoukali zase pár vychytávek jak se podívat na vítr, ve skupince jsem pocvičil angličtinu a poslechl si co všechno na odhad větru moc nefunguje... Celkově spokojenost.
Co mě mrzí, u nás je vidět, jak se HFT posouvá dopředu, v Anglii je vidět, aspoň na MS, že to svoje mají tak nějak zažité a dopředu to nejde, možná to zavinilo to počasí, ale á bych to letos hodnotil organizačně hůř než před rokem. A nejde jen o losování tomboly, kde vyhrála třeba Olies, která tam vůbec nebyla

To neplatí o sobotním závodě v Cambridge, kde jsme na v podstatě polní klubové lize měli lepší podmínky, než na MS v Kelmarsh, i to losování tomboly vypadalo jako u nás, z karet účastníků, mrzí mě, že to tak píšu, ale je to tak.
Těším se na ME v Polsku a věřím, že to dají organizačně i kvalitou líp, než bylo MS. Fotky ještě přeberu a přidám link.