Do Drozdova jezdím rád. Vždy je tam pohodová atmosféra, ať jde o závod, nebo pouze tréninková sešlost. I tentokrát byla pohoda a vše bylo zpestřeno neobvyklým výstupem ve stylu Houdini

. Nicméně musím se zmínit i o mých negativních postřezích z tratě. Bohužel po loňském upozornění, že se klečák má udělat tak, aby se dal střílet i z horší pozice stoj, situace se opakovala skoro na stejném místě. Jen se klek bez opory zaměnil s klekem s oporou. Trať staví trpaslíci a nepamatují na takové drobnosti, jako je výška. stoj prostě nedám, když tam jsou větve. Další vady byly ke konci trati a být Mandy, tak jsem minimálně 3x požádal o přerušení závodu. Překřížené šňůry ke sklopkám, podle mě naprosto zbytečně. Během natahování sklopky zvedat dalších x šňůr a kazit tím výstřel sousedovi na trati mi opravdu přijde nešťastné. Zapletené šňůry do větví, které se lehce daly z trati odstranit. Ostatně tohle mi může dosvědčit i kolega Ventoso, který šel závod se mnou, bych si dovolil zároveň mu poděkovat za příjemnou společnost

. Neaspiruji na čelní místa a střílím si pro zábavu a tyto nedostatky mi rozhodně posun v hodnocení nekazí ale když se tady ve vedlejším vlákně "řesily" problémy se stavěním trati, mělo by se především myslet na kvalitu a bohužel musím konstatovat, že tahle trať byla co do kvality hodně slabá.