FIELDTARGET.cz

Vše o vzduchovkách a jejich příslušenství.
Právě je čtv 17. črc 2025 23:12:05

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv 13. srp 2015 20:27:17 

Všichni přijedete kolem osmé a Vláďa ještě dřív? :shock: To abych si přivstal! :lol: Jo,jo kolem 18cté aha :oops: :P

PříspěvekNapsal: ned 16. srp 2015 9:16:18 
Člen CAFTA

Tak já už jsem doma. Mrzí mě to ale mám ještě povinnosti. :cry: Musím pochválit velice pohodový závod v kamarádském duchu.Taky byla výborná neplánovaná vsuvka v podobě rébusu zamknutých klíčů v Martynově Pasatu.Výborná zábava na dvě hoďky pro dvacet lidí. :lol: Ještě že tam byl Mandy,tyčky od stanu,skládací metr a hafo lepící pásky. :D

PříspěvekNapsal: ned 16. srp 2015 16:48:40 

Do Drozdova jezdím rád. Vždy je tam pohodová atmosféra, ať jde o závod, nebo pouze tréninková sešlost. I tentokrát byla pohoda a vše bylo zpestřeno neobvyklým výstupem ve stylu Houdini :D . Nicméně musím se zmínit i o mých negativních postřezích z tratě. Bohužel po loňském upozornění, že se klečák má udělat tak, aby se dal střílet i z horší pozice stoj, situace se opakovala skoro na stejném místě. Jen se klek bez opory zaměnil s klekem s oporou. Trať staví trpaslíci a nepamatují na takové drobnosti, jako je výška. stoj prostě nedám, když tam jsou větve. Další vady byly ke konci trati a být Mandy, tak jsem minimálně 3x požádal o přerušení závodu. Překřížené šňůry ke sklopkám, podle mě naprosto zbytečně. Během natahování sklopky zvedat dalších x šňůr a kazit tím výstřel sousedovi na trati mi opravdu přijde nešťastné. Zapletené šňůry do větví, které se lehce daly z trati odstranit. Ostatně tohle mi může dosvědčit i kolega Ventoso, který šel závod se mnou, bych si dovolil zároveň mu poděkovat za příjemnou společnost :) . Neaspiruji na čelní místa a střílím si pro zábavu a tyto nedostatky mi rozhodně posun v hodnocení nekazí ale když se tady ve vedlejším vlákně "řesily" problémy se stavěním trati, mělo by se především myslet na kvalitu a bohužel musím konstatovat, že tahle trať byla co do kvality hodně slabá.

PříspěvekNapsal: ned 16. srp 2015 17:47:40 
Administrátor

Být Cannis našel bych minimálně 3x nějaký problém. Ale nejsem, takže mohu sdělit, že se mi závod, včetně všeho ostatního moc líbil, nebyl jsem nucen "pískat" a rád přijedu příště.

Díky za fajn víkend.

Vždy bojuj do poslední sklopky!

PříspěvekNapsal: ned 16. srp 2015 19:20:01 

Pavle na tu pozici kde byl klek s oporou jsme zapomněli na to že se musí umožnit i střelcům kteří nemohou střílet klek, aby to mohli střílet ve stoji. Stačilo to oznámit některému rozhodčímu a hned by se to napravilo. To jak se křížili provázky i mě se to moc nelíbilo. My jsme tu trať předchystali v pátek . V pátek dopoledne jsme to dělali 4 hodiny a ještě jsem tam večer sám další hodinu a půl osadil 10 stanovišť sklopkamy a měl jsem toho plné zuby. V sobotu ráno jsme to dodělali ve dvou. V sobotu po závodě jsem musel jít domů a lehnout jak jsem byl vyřízenej. Neměl jsem chuť ani sílu na té trati už něco měnit. Potom si přečtu tady že ta trať byla slabá :shock: :( Kurva že se na to raději nevyseru. Neboj beru to sportovně :) Třeba příště nebude 35° ve stínu a my se pokusíme postavit dokonalou trať ;)
Jinak moc děkuji svakovi, xpetrovix a Marušce za pomoc s organizací. Děkuji všem za super víkend a že to dopadlo celkem dobře.

PříspěvekNapsal: ned 16. srp 2015 19:21:31 

Omlouvám se, že jsem se nerozloučil, ale musel jsem domů alespoň na pár hodin. Zítra zase pracovně odjíždím a musel jsem do Drozdova, abych pro vás zajistil sobotní odpolední program. :lol: :lol: :lol:
Všem děkuji za skvělou atmosféru a některým (Dušan, Martin, Pavel, Radek, Aleš a dalších dvacet) za pomoc při vytváření programu na sobotní odpoledne. Na příště zkusím zase něco vymyslet, aby jste se nenudili. :mrgreen:

PříspěvekNapsal: ned 16. srp 2015 19:25:00 

Všem díky za příjemně strávený víkend, dobře postavenou trať, moc dobré uzené žebra a ....... :D . Příště zase dorazím.

PříspěvekNapsal: ned 16. srp 2015 19:51:41 

Parádní akce, tady jsou výsledky ze závod:

Příloha:
Drozdov 15.-16.8..gif
Drozdov 15.-16.8..gif [ 60.79 KiB | Zobrazeno 9844 krát ]

a tady jsou průběžné výsledky:
viewtopic.php?f=11&t=683

Už toho začína být dost, tak kdyby se náhodou vloudila nějaká chybička, tak mě napište SZ, díky

Tau MK300 + Burris

Naposledy upravil Bakli dne ned 16. srp 2015 20:13:37, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: ned 16. srp 2015 20:12:59 
Moderátor

Super akce, díky pořadatelům a také všem zúčastněným za opět příjemně strávený víkend.

PříspěvekNapsal: ned 16. srp 2015 20:47:53 
Člen CAFTA

Moc děkuji všem co se podíleli na pořádaní této akce, byl jsem u Vás poprvé a rád příjedu znovu :mrgreen:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina