FIELDTARGET.cz

Vše o vzduchovkách a jejich příslušenství.
Právě je čtv 19. čer 2025 7:40:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 158 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pát 20. čer 2014 13:47:06 

Moc se omloluvám, ale pracovní podmínky mi nedovolí se zůčastnit, i když sem to mel nahlašený a povolený...
Omlouvám se za způsobené komplikace

Tak a teď jdu brečet do rohu :cry:

PříspěvekNapsal: ned 22. čer 2014 20:01:52 
Člen CAFTA

Poslušně hlásím, že jsem bezpečně dojel dom. Skutřík šupal spolehlivě, pár z Vás mě předjíždělo, ale já ho schválně šetřil :D
Vydařený den ;)

PříspěvekNapsal: ned 22. čer 2014 20:10:30 

Já jsem si ho musel vyfotit.

Obrázek

PříspěvekNapsal: ned 22. čer 2014 22:42:27 
Člen CAFTA

Tak Tepličáci už jsou taky doma.....Perfektní víkend...Užil jsem si to náramě,ani jsem nepotřeboval sekyru.. :) .Děkuji lidem z JSB za parádní azyl a kamarádům za perfektně zorganizovaný závod a do detajlů propracovanou trať.... Ahoj...

Odesláno z mobilního zařízení...

PříspěvekNapsal: ned 22. čer 2014 23:29:09 
Administrátor

Taky se připojuji s poděkováním všem účastníkům, hostům a sponzorům za další povedenou akci!
Tady jsou prozatím alespoň rychlé výsledky:
http://www.fieldtarget.cz/reporty/2014/ ... -2014.html

PříspěvekNapsal: pon 23. čer 2014 7:00:14 

Dakujem za perfektne straveny vikend. Bolo super stretnut znovu starych znamych, ale aj spoznat novych ludi. Na Bohumin som sa uz dlho tesil, vedel som, ze to bude super akcia, aj ked HFT skoro vobec netrenujem, strielam ho iba pre zabavu. Realita prekonala moje ocakavanie. Naozaj velmi vydarena akcia. Velka poklona patri tvorcom trate. Vela HFT pretekov som neabsolvoval, teda moje hodnotenie nie je celkom na mieste, ale trat sa mi zdala dost narocna, najviac som sa zapotil pri zaujati streleckych poloh. Tvorcovia to dotiahli do detajlov a stazili to sutaziacim ako sa len dalo. Po sobote ma bolel cely clovek. Do strielania v nedelu musel nutit, co sa mi snad este nikdy nestalo.

Ale aby som iba nechvalil, pridam aj par postrehov, ktore sa mi celkom nezdali. Nemyslim to naozaj v zlom, boli to iba malickosti, nad ktorymi prevazovali iba same klady.
1. Uchytenie sklopiek na stromoch sa mi zdalo dost labilne, tym ako ich take mnozstvo ludi stavalo tahanim za spagat, sklopky menili polohu, niektore sa naklanali dopredu, co mohlo sposobit aj u bezchybne fungujucej sklopky obcasny problem s padanim, hlavne pri zasahu do spodnej casti killzony. Z toho dovodu pouzivame doma na uchytenie sklopiek na stromy uchyt tvaru L vyrobeny s 5mm hrubeho materialu.
2. Druhy postreh patri tiez sklopkam, ale berte ho iba informativne. Myslim, ze par sklopiek som zasiahol na killzonu a nespadli. Nakolko HFT strielam iba pre zabavu, tak mi zapisali jednotky a neriesil som to. Pri FT by som bol dost vytoceny. Asi by nezaskodilo obcas sklopky prekontrolovat, podotahovat, aby sa odstranili vole, mozno mierne premazat.
3. Nepacil sa mi trening sutaziacich na trati po sobotnom preteku. Dovolim si tvrdit, ze ludia, co tak urobili ziskali celkom slusnu vyhodu proti zbytku strelcov. Videl som tam aj dialkomer.
4. Odpadnuta sklopka by sa nemala podla mna rusit. Stacilo ju priskrutkovat na povodne miesto. Stava sa aj na nasich pretekoch, ze skrutke uleti hlavicka, ale je otazka par minut, kedy sa skrutka nahradi. Zrusena sklopka na stanovisti 5 – stoj s oporou v sobotu zahybala poradim. Kazdy sutaziaci za nu dostal 2 body, teda mohli sme nadavat co sme ju regulerne zlozili a tesit samohli ludia, co ju len cikli, ale bo na nej mali 0.
5. Tato informacia sa nemusi zakladat na pravde, nebol som pri tom, ale strelci z Polska sa na tom dobre zabavalii. Mozno len nerozumiem dobre po Polsky a hovorili o niecom inom. Jednalo sa o videorozhodcu. Podla mna super napad. Video sa pouziva pri hokeji, tenise, najnovsie pri futbale, tak preco nie pri HFT. Pochopil som, ze si sutaziaci podla nejakeho videa pridelil za nesklopenu sklopku dva body, lebo na videu videl diabolku v killzone. Neviem, ci len raz, alebo viac krat.

To je asi vsetko, co som chcel. Znovu opakujem, ze to bola super akcia a tych par mojich postrehov bola len kvapka mori v porovnani s tym, co bolo v Bohumine perfektne. Velka vdaka kazdemu, kto sa podielal na priprave a realizacii tejto akcie.

Myslim, ze po tomto vikende treba medzi optiky na HFT zaradit aj Tasco, neviem ci stalo 19 alebo 29€ a medzi zbrane Crosman 2240. Spolu s Petrofom to bola nebezpecne dobra kombinacia. :o

http://www.ft-hft.sk

PříspěvekNapsal: pon 23. čer 2014 7:36:46 

Spišiaci z východneho Slovenska skonštatovali, že to boli dva vyborne strávené dni. Trať bola náročná, ale preteky majú byť náročné takže za trať od nás jedno veľké + . Organizácia, zázemie, exkurzia a možnosť nakúpiť nejaké olovo bolo bonusom. Pravé oko mám škuľavé a to ľavé kritické, takže tým ľavým som niečo postrehol ale sú to veci skôr na pretekárov ako organizátorov. Nedodržiavanie dotyku kolíka, strieľanie v družstve ( poľskom ) spôsobom otec vystrelí a synovi zadá súradnice na výstrel :-) je tak trochu nešportové a tie naše deti to pociťujú ako krivdu. Trošku ma prekvapilo, že sa nevyhlásili samostatné kategorie PCP a Pružina, ale je to v právomoci organizatora, takže OK. Ešte raz vďaka za výborný pretek a sľubujem, že to moje škuľavé nejako docentrujem a určite sa ešte vrátim.

PříspěvekNapsal: pon 23. čer 2014 7:43:42 
Člen CAFTA

fero píše:
5. Jednalo sa o videorozhodcu. Podla mna super napad. Video sa pouziva pri hokeji, tenise, najnovsie pri futbale, tak preco nie pri HFT. Pochopil som, ze si sutaziaci podla nejakeho videa pridelil za nesklopenu sklopku dva body, lebo na videu videl diabolku v killzone.

To je náhodou dobrá věc a divím se, že se to už dávno nepoužívá. Mně například od příštího závodu přibývá do HFT výbavy stativ a kamera a možná mi to pár bodíků zachrání :roll:

PříspěvekNapsal: pon 23. čer 2014 8:00:44 

Nuz toto je na diskusiu, ci uznat alebo nie. Za takyto problem s evidentne zasiahnutou killzonou a nepadnutou sklopkou som bol v Drienčanoch potupne a verejne diskavalifikovany aj s celou skupinou ( clenov skupiny diskavalifikoval hl. rozhodca iba za to, ze podpisali bodovačku ). Problematicke sklopky treba reklamovat u rozhodcu a iba on by mal uznat alebo neuznat zasah. Takyto postup urcuju pravidla a mal by sa dodrziavat. S pruzinou nevidim kam mi to pada a na otukanej sklopke to nemam sancu zistit.

PříspěvekNapsal: pon 23. čer 2014 8:47:12 
Administrátor

Já bych to malinko uvedl do reality. Nejednalo se o žádného video rozhodčího, ale o člověka, který mě požádal, jestli by mi nevadilo pokud bude natáčet zásahy. Přišlo mi to jako fajn nápad, protože dodatečné vyhodnocení špatných zásahů je pro mě a myslím, že pro každého zajímavé. Pokud jde o stanoviště č. 5 tak tam sklopka upadla ze stromu poté, co jsem ji chtěl narovnat tak, aby po zásahu řádně padala. Nebyl zde žádný úmysl kohokoliv poškodit nebo zvýhodnit. Za tento úkon proti pravidlům jsem se opakovaně pokoušel o vlastní diskvalifikaci. Nestalo se tak. Nicméně pokud tohle byl prohřešek proti pravidlům, je potřeba říct, že jsem zdaleka nebyl sám kdo v tomto ohledu nepostupoval správně. Bohužel diskvalifikováno mělo být mnohem víc lidí, kteří si v podvečer a následně v noci procházeli trať. Dokonce byl i pokus odstřílet si závod po jeho ukončení... (což se naštěstí po některých intervencích neuskutečnilo). Osobně jsem měl díky výše uvedenému možnost mnoho věcí přehodnotit. Já se již napříště budu striktně držet pravidel, ale budu rád pokud totéž budou činit i ostatní. V minulosti panovala v tomto ohledu jakási "přiměřená benevolence", nicméně to se s ohledem na zvyšující se kvalitu střelců a jejich ambice nedá udržet.

Co dodat, díky za obrovskou snahu organizátorům, kteří mají velkou zásluhu na tom, že akce měla tak velkou účast. A pochopitelně díky JSB za fajn předzávodní a pozávodní atmosféru a hromadu dobrého jídla a pití.

Vždy bojuj do poslední sklopky!

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 158 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina