|
Ahoj, chtěl bych také napsat pár slov k MS. Nejdříve bych chtěl poděkovat organizátorům, že se pustili do tak velké akce. Zároveň bych chtěl ještě jednou pogratulovat vítězům – klobouk dolů před takovými výsledky. K samotným závodům. Přečetl jsem si celé fórum a souhlasím s Lucou. Marti, ty jsi to také moc hezky a určitě máš v napsala mnohém pravdu. Ale jak psala Luca – a to může potvrdit i Pavol T., co dokáže udělat s psychikou střelce. První den nastřílel perfektní výsledek. Viděl jsem ho na louce v tom větru a střílel opravdu výborně. Místo abych se soustředil na svůj závod, koukal jsem na něj.
Druhý den jsem ale viděl, že i když nerad něco reklamoval a hodně se držel, vždycky to spíš přešel se sklopenou hlavou. Bylo mi ho líto a na konci závodu jsem nečekal, že ho to psychicky rozhodí až tak moc. Já se na sklopky vymlouvat nechci, ale myslím si, že červená dráha se po technické stránce úplně nepovedla. Na druhou stranu Dušanovi určitě padaly i ty, které jiným nepadaly. Když je člověku souzeno vyhrát, tak mu to prostě sedne. Viděl jsem i Angličany, jak mezi sebou kroutili hlavou, takže na tom asi něco bude. Bílá dráha byla perfektní. Červená byla po strategické stránce výborná, ale po technické stránce bohužel za mě ne. Snad jsem se nikoho nedotkl. Rád vás všechny zase uvidím na závodech. Jen jsem měl potřebu napsat svůj pohled. Když už se na fóru objevily názory, že kritičtí jsou jen někteří, tak se k nim přidávám i já. Nemyslím to ve zlém ani proti organizátorům – naopak si jejich práce moc vážím. Jen si myslím, že i o věcech, které se nepovedly, je dobré otevřeně mluvit, aby byly příště zase o něco lepší.
Karel
|