FIELDTARGET.cz

Vše o vzduchovkách a jejich příslušenství.
Právě je pát 21. srp 2026 23:17:14

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv 23. črc 2026 17:16:18 
Člen CAFTA

Snad se v tom vyznáte. Bylo to narychlo.

PříspěvekNapsal: čtv 23. črc 2026 17:41:09 

Několik návrhů pro nadcházející mistrovství ČR:
1. Losování skupin: Po příjezdu si střelec vylosuje číslo z osudí; toto číslo mu přidělí konkrétní střeliště (Alpha nebo Bravo) a střelecké stanoviště. Jednoduché.
2. Poplatek ve výši 5 € (nebo ekvivalent v korunách) za podání protestu. Soutěžící nahlásí problém a uhradí poplatek; rozhodčí je poté povinen zkontrolovat terč pomocí měrky a dodržet veškeré stanovené postupy. Pokud je protest neopodstatněný, peníze zůstávají pořadateli. Pokud je protest oprávněný, poplatek se vrací a terč je buď opraven, nebo anulován.

Je nepřípustné, aby rozhodčí kontroloval terč u některých soutěžících, ale u jiných nikoliv – pouhé poznamenání situace s tím, že kontrola proběhne až po skončení závodu, nepřipadá v úvahu.
Kromě toho mi vysvětlete jednu věc. Jeden den střílí sedmdesát lidí na terč. Soutěž skončí, rozhodčí terč zkontroluje a všechno je v pořádku. Jak je tedy možné, že hned druhý den se na téže střelnici – kde den předtím údajně všechno fungovalo – neustále ozývá pískání?

PříspěvekNapsal: čtv 23. črc 2026 18:12:19 
Člen CAFTA

Hombre píše:
Snad se v tom vyznáte. Bylo to narychlo.

Vyznáme, děkuji :-)

PříspěvekNapsal: čtv 23. črc 2026 19:38:27 
Člen CAFTA

Děkuji Oldovi za tabulky :D

PříspěvekNapsal: pát 24. črc 2026 16:59:42 

Všechno důležité už bylo řečeno výše (nebo napsáno a smazáno), tak bych snad jen dodal, že po organizátorovi nikdo nechce při přípravě závodů krev, pot a slzy, ale malinko toho srdíčka by určitě neuškodilo. Můj taťka mi už od mala říkával: "Když to nechceš dělat na plno, tak se na to radši vybodni, protože to nikdy neuděláš dobře a poloviční práce je práce na ho*no."
Asi nejvíc na uplynulý víkend doplatili kluci od HFT WINNERS, kteří vlastně hlavně hasili požár u sebe doma, účastníci a v neposlední řadě vlastně celá Česká HFT scéna. Obávám se toho, aby to do budoucna neodradilo zahraniční účastníky i na jiných závodech v ČR a nejen ve Vacenovicích. Znovu získat ztracenou reputaci dá mnohem víc práce, než když se buduje od píky.
Ať jsou i do budoucna závody místem plné nejen sportovních výkonů, setkání podobně postižených nadšenců, ale i radosti a spokojenosti.

PříspěvekNapsal: sob 25. črc 2026 20:19:49 

Ahoj,
chtěl bych také napsat pár slov k MS. Nejdříve bych chtěl poděkovat organizátorům, že se pustili do tak velké akce. Zároveň bych chtěl ještě jednou pogratulovat vítězům – klobouk dolů před takovými výsledky.
K samotným závodům. Přečetl jsem si celé fórum a souhlasím s Lucou. Marti, ty jsi to také moc hezky a určitě máš v napsala mnohém pravdu. Ale jak psala Luca – a to může potvrdit i Pavol T., co dokáže udělat s psychikou střelce. První den nastřílel perfektní výsledek. Viděl jsem ho na louce v tom větru a střílel opravdu výborně. Místo abych se soustředil na svůj závod, koukal jsem na něj.

Druhý den jsem ale viděl, že i když nerad něco reklamoval a hodně se držel, vždycky to spíš přešel se sklopenou hlavou. Bylo mi ho líto a na konci závodu jsem nečekal, že ho to psychicky rozhodí až tak moc.
Já se na sklopky vymlouvat nechci, ale myslím si, že červená dráha se po technické stránce úplně nepovedla. Na druhou stranu Dušanovi určitě padaly i ty, které jiným nepadaly. Když je člověku souzeno vyhrát, tak mu to prostě sedne. Viděl jsem i Angličany, jak mezi sebou kroutili hlavou, takže na tom asi něco bude.
Bílá dráha byla perfektní. Červená byla po strategické stránce výborná, ale po technické stránce bohužel za mě ne.
Snad jsem se nikoho nedotkl. Rád vás všechny zase uvidím na závodech.
Jen jsem měl potřebu napsat svůj pohled. Když už se na fóru objevily názory, že kritičtí jsou jen někteří, tak se k nim přidávám i já. Nemyslím to ve zlém ani proti organizátorům – naopak si jejich práce moc vážím. Jen si myslím, že i o věcech, které se nepovedly, je dobré otevřeně mluvit, aby byly příště zase o něco lepší.

Karel

PříspěvekNapsal: sob 25. črc 2026 20:37:42 

Może po tym wszystkim Kubajz powinien odejść? Odejść z funkcji decyzyjnych w WHFTO, nie od strzelania. To inteligentny człowiek, który niestety zagubił się w organizacji wielkich imprez. Proszę o tym pomyśleć bo inaczej nić się nie zmieni! Pozdrawiam.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina