Přispěji troškou: PR900W 5,5 mám asi 2 měsíce. Nechtěl jsem hned do ní hrabat, protože 80 výstřelů bylo O.K a napřed jsem chtěl o ní něco vědět. Hned jsem nasadil optiku a jelo to. Byl jsem spokojen oproti tomu co jsem měl před tím. Po vystřelení cca 1000 diabolek jsem začal uvažovat o výměně dodávaného transferportu. Na Youtube je několik videí jak na to. Po rozebrání mne taky zajímalo zpracování součástek. Celkem za ty peníze čistá práce. Po výměně transferportu 1,5 mm za 4mm jsem porovnával s Bullpup SPA P15, taky 5,5. Nemám chrono ani jiný měřák a tak jsem porovnával do katalogů.Sepnul jsem 2 za sebou a bum bum. 900stovka byla jasně průraznější. Narazil jsem na Kubajzovo překrásně udělanou tabulku ( Díky! ) a protože jsem se dostal se 4 mm
na polovinu výstřelů, udělal jsem si transfeport 2,5 mm. Uvažoval jseml, že bych se mohl dostat na hodnoty kolem 16 J, i když jsem se dočetl že kalibr 5,5 potřebuje aspoň 25 J, aby fungoval jak má. Až půjdu na divočáka, vezmu transferport s 8mm dírou
Zásobník je příjemná věc, ale.... rychleji mizí diabolky
. Láduju to po jednom, a je to parádní klasika. Dnes jsem sundal i optiku a vzhledem k tomu že ve sklěpě mám 9m prostor, je zbytečná. Do rozptylu koruny se vejdu, takže to neřeším. Až bude tepleji, vezmu to na zahradu, tam mám 25 m. Tak uvidím.
Kaja