2
kravjec píše:
a mohl by jsi mně vysvětlit proč jsi nenapsal to příjmení ?
zdar
proc se treba nema vyplnovat skutecne jmeno a prijmeni na internetovych strankach bez toho "security certificate" (myslim ten zluty zamek, ktery maji treba banky u prevodu) je, ze spousta zlodeju a podvodniku, ktreri primo cekaji na tyto informace. takze si procitam forum a vidim, ze XY jede i s rodinkou na zavody. trochu si proctu jeho profil, jeho prispevky a vidim jakou ma firmu co dela atd. a vim , ze od.... do ... neni doma. a vim, co ma za zbrane doma.
trochu to prenesu na jine thema , ale ten samej princip_
zazil jsem u kamarada. jelikoz si sami stavime cnc frezy, (normalni hobby masinky, na drevo a alu) tak jsme na ruznych forech. no a kamarad ji chtel prodat, dal na tom foru jmeno a mesto a kde si ji muze kupujici vyzvednout. a napsal k tomu , ze od -- do je pryc, a ze kupujici si ji muze vyzvednou az se vrati.
co dale? vratil se z dovolene a nebylo co prodavat. banditi mu udelali v dilne poradek. a na VB se mu vysmali, ze jak musi byt blby, ze ty informace dava na net. pojistovna se cuka, rozhodnuti jeste neni.
od te doby zakazali admini verejne udavat jmeno a adresu.
ten samy system ebay. kdyz se rozhodnu, ze sve jmeno uverejnim, no problem. ale treba nechci, aby kazdy vedel ze prodavam haus za xxx euro.
kdo vi , co nejakeho pakostu napadne,
nemam problem dat me jmeno na prihlasku ale taky k tomu nechci byt nucen. - pochopil jsem dobre, ze pokud nepodepises, ze my dame tve jmeno otevrene vsem na oci, ( a novosad (jmeno volne smyslene

uz ceka ) , tak se nemuzes zucastnit nasich zavodu , tak
co treba protireci tomu, aby na zavodech kazdy ukazal svou obcanku ( u tech novych, ktere neznate) a fertig. je registrovanej, zapsanej. ale proc musim podepsat, ze souhlasim s tim , ze moje jmeno bude publikovano? moje pani mysli , ze jsem na sluzebce, a ja zatim picam do sklopek