Já nemám problém pořadateli na místě napsat jméno a příjmení, podepsat dodržování pravidel, bezpečnost a případné další náležitosti, na kartě to je přece taky, jen jsem nevyplnil ve veřejně přístupném seznamu-formuláři celé příjmení.
Kubajzz píše:
palong74 píše:
............nevim proc by mel nekdo tady na internetu uvadet svoje prijmeni pokud to nechce......staci kdyz si ho pri zapisu zapise poradatel.....
Osobně nemám nic proti tomu, když někdo nechce uvést svoje jméno na internetu. To je každého věc a také je věc pořadatele, jestli takového anonymního člověka pustí střílet mezi ostatní.
Ovšem jsou tady lidé, kteří do přihlášky záměrně napíšou falešný údaj a pak bez mrknutí oka zaškrtnou, cituji: "
Prohlašuji, že mnou uvedené údaje jsou správné a souhlasím se zveřejněním svých údajů ve startovní a výsledkové listině."
Co si mám o takových lidech myslet? Si představ, že takového člověka dostaneš třeba do skupiny s juniorem.
Proto se ptám, jak se ve světle různých nedávných událostí toto bude řešit.
Kubo s tebou konkrétně sem šel tři závody a z toho dva právě tady v Lipové v dobách kdy tohle forum ještě neexistovalo a nemyslím si, že jsi měl obavu, že ti "vystřelím oko" a nazývat hned někoho lhářem.... no to se to HFT posouvá pěkným směrem, podotýkám, že nemám absolutně nic proti dodržování pravidel a bezpečnosti.
Ještě poprosím pořadatele Bedroše o zrušení mého přihlášení.
Děkuji.