FIELDTARGET.cz

Vše o vzduchovkách a jejich příslušenství.
Právě je čtv 17. črc 2025 22:39:16

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 78 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: stř 22. čer 2016 12:22:34 

na kolik stanovist a sklopek se bude strilet?............nevim proc by mel nekdo tady na internetu uvadet svoje prijmeni pokud to nechce......staci kdyz si ho pri zapisu zapise poradatel.....

PříspěvekNapsal: stř 22. čer 2016 13:14:50 
Člen CAFTA

:) Na HFT se střílí 30x1sklopka.K registračním údajům se nevyjadřuji za pořadatele,jen za sebe.
V zápisu pořadatele musí střelec uvést pravdivě své osobní údaje naprosto bezpodmínečně podle
pokynu pořadatele.Když např. si jedu zastřílet na střelnici v Prostějově,musím mimo svého jména
uvést i číslo ZP,případně č.OP.Jinak nejdu stílet.A to musí udělat pri každém střílení i členové klubu
i když se osobně znají.Údaje na veřejně dostupných internetových stránkách a forech je věc jiná.

PříspěvekNapsal: stř 22. čer 2016 13:16:10 
Administrátor

palong74 píše:
............nevim proc by mel nekdo tady na internetu uvadet svoje prijmeni pokud to nechce......staci kdyz si ho pri zapisu zapise poradatel.....

Osobně nemám nic proti tomu, když někdo nechce uvést svoje jméno na internetu. To je každého věc a také je věc pořadatele, jestli takového anonymního člověka pustí střílet mezi ostatní.
Ovšem jsou tady lidé, kteří do přihlášky záměrně napíšou falešný údaj a pak bez mrknutí oka zaškrtnou, cituji: "Prohlašuji, že mnou uvedené údaje jsou správné a souhlasím se zveřejněním svých údajů ve startovní a výsledkové listině."
Co si mám o takových lidech myslet? Si představ, že takového člověka dostaneš třeba do skupiny s juniorem.
Proto se ptám, jak se ve světle různých nedávných událostí toto bude řešit.

PříspěvekNapsal: stř 22. čer 2016 15:34:43 

Kubajzz píše:
Já vám taky klidně rád pomůžu, ale nevím, jestli by to někteří lidi rozdýchali. ;)

Kubo buď v klidu. Trať už je rozměřena a stačí "jen" naházet sklopky a provázky, tak ti toto nikdo za zlé mít nebude. Já jsem trať nepomáhal stavět, tak bych měl držet hubu, ale nedá mě to. :D Toto není CAFTA závod, takže je to minimálně o dvě třídy nižší soutěž a tak to tak nebudeme řešit jestli to stavět ten nebo tam ten. :D Je to taková lepší "pouťová" střílečka. :lol:

Už jsem se přihlásil. Málem jsem zapomněl. Nyní vůbec nestřílím a věnuji se těmto darebákům, aby měli svoji volnost letu. Nelítá to jednou dírou, ale lítá to. :D
https://youtu.be/i4Lwyq0OsYU

PříspěvekNapsal: stř 22. čer 2016 15:59:56 

Kubajzz píše:
palong74 píše:
............nevim proc by mel nekdo tady na internetu uvadet svoje prijmeni pokud to nechce......staci kdyz si ho pri zapisu zapise poradatel.....

Osobně nemám nic proti tomu, když někdo nechce uvést svoje jméno na internetu. To je každého věc a také je věc pořadatele, jestli takového anonymního člověka pustí střílet mezi ostatní.
Ovšem jsou tady lidé, kteří do přihlášky záměrně napíšou falešný údaj a pak bez mrknutí oka zaškrtnou, cituji: "Prohlašuji, že mnou uvedené údaje jsou správné a souhlasím se zveřejněním svých údajů ve startovní a výsledkové listině."
Co si mám o takových lidech myslet? Si představ, že takového člověka dostaneš třeba do skupiny s juniorem.
Proto se ptám, jak se ve světle různých nedávných událostí toto bude řešit.

.........no jo ale bez zaskrtnuti tohoto okna se neprihlasis????????to znamena ze musis neco napsat i kdyz treba se lzi.....jak rekl svako je to na poradateli.howk

PříspěvekNapsal: stř 22. čer 2016 16:38:18 
Administrátor

Co je toto za logiku? :shock:
To políčko tam asi má nějaký důvod. A ten je, že se snaží chránit organizátory závodů před lidmi, kteří nerespektují pravidla.

Proto tam není na výběr ANO/NE. Prostě účastník v žádném případě NEMÁ!!! možnost se rozhodnout, že nebude pořadatelem dodržovat stanovené pravidla a další jeho požadavky.

Polopaticky to znamená: Na této akci budeš dodržovat bezpečnostní a další organizační pravidla a nutnost políčko zaškrtnout znamená, že jestli se ti to nelíbí, tak tě k účasti nijak nenutí.

PříspěvekNapsal: stř 22. čer 2016 16:51:30 

ja jen rikam ze pokud nevyplnis pole prijmeni ....tak se neprihlasis ....tudiz napises TREBA LEZ A NEBO JEN PISMENO ktere je potom u vas lez a je problem..........nic vic jsem rict nechel a ani se do nikoho navazet

PříspěvekNapsal: stř 22. čer 2016 16:56:45 
Člen CAFTA

Nelítá to jednou dírou, ale lítá to. :D
https://youtu.be/i4Lwyq0OsYU[/quote]

No krááásavci :) . Občas bych takové kleštišky potřeboval v práci na holení drátů :) .

A co tihle PAPOUŠCI ??? Tam nemůžeš s děckama a s pesanem jen tak na procházku :) .

https://www.youtube.com/watch?v=xtq4HlBeO_8

PříspěvekNapsal: stř 22. čer 2016 17:06:55 
Člen CAFTA

:) Další možnosti ohledně registrace v Lipové jsem dal na vlákno Bezpečnost na .............. .

PříspěvekNapsal: stř 22. čer 2016 19:40:55 
Člen CAFTA

Za pořadatele:

Kdo při registraci nepodepíše, že se seznámil s pravidly (kde je řešena i bezpečnost při střelbě) toho nepustím na trať.

Pravidla budou vyvěšena na nástěnce.

U koho si nebudu jistý jeho totožností, budu požadovat občanský průkaz.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 78 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina