FIELDTARGET.cz

Vše o vzduchovkách a jejich příslušenství.
Právě je stř 18. čer 2025 21:38:22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 63 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pon 02. kvě 2016 22:05:05 
Člen CAFTA

Warthog: v pohode, beru to tak, ze jsi to s prislusnymi organy resil. A celkove to beru tak, ze normalni lidi se domluvi, nemam s tim problem, ani v nejmensim. HFT beru jako jako bezva relax a moznost si sportovne zastrilet. A nebyt vzduchovky a HFT, tak bych se asi bal vystrelit volne v lese z kulovnice, proste je HFT obecne dobra prilezitost ziskat zakladni strelecke navyky a aspon trosku jistotu pri strelbe (i kdyz z te kulovnice je to bliz pruzinovkam, trosku to kopne, a pravidla HFT jsou prakticke lovecke strelbe daleko, kde strilim, vim vzdalenosti, znam okolni teren, pozici volim takovou, abych spolehlive trefil, pravidla nejsou - jen spolehlive trefit to, po cem muzu vystrelit a neudelat prusvih... at uz spatnym obeznanim cile, nebo ranou, ktera vubec nemela vyjit... )

PříspěvekNapsal: pon 02. kvě 2016 22:17:25 
Administrátor

Diskuze mi připomíná mou práci, kde se mě firmy často ptají, jestli jim můžu zaručit, že nebudou žádné problémy...
Na to jim zásadně na rovinu odpovídám, že jim můžu zaručit, že problémy budou, ale zároveň že budu dělat všechno proto, aby jich bylo co nejméně a až se vyskytnou, tak udělám všechno pro to, abych je vyřešil. A stejné je to se závody.

Při stavbě jsem jako jediné problematické stanoviště viděl to kolečko na stanovišti 24. Byl jsem pro jeho zrušení nebo předělání, protože jsem věděl, že tam bude mraky nul, ale po poradě s ostatními staviteli jsem si uvědomil, že to tam bude lítat pod takovým úhlem, že je to prakticky srovnatelné se střelbou do vzduchu.
Co se týká turistů, tak brali závod velmi přívětivě, bylo to pro ně zpestření, zajímali se o něj a jednomu jsem dokonce dával vystřelit. ;)

PříspěvekNapsal: úte 03. kvě 2016 12:00:17 

To mohu potrvrdit taky se turisti zajímali o střelbu jak to mužeme trefit když to ani není vidět a taky jsem dal dvěma vystřelit v průběhu závodu a musíme dělat tak at ke zranění kohokoliv nedojde :)

PříspěvekNapsal: úte 03. kvě 2016 17:10:05 
Administrátor

Report, fotky a výsledky z této nevšední akce naleznete na odkazu níže.

http://www.fieldtarget.cz/reporty/2016/ ... -2016.html

Obrázek

PříspěvekNapsal: úte 03. kvě 2016 17:33:09 

libor píše:
To mohu potrvrdit taky se turisti zajímali o střelbu jak to mužeme trefit když to ani není vidět a taky jsem dal dvěma vystřelit v průběhu závodu a musíme dělat tak at ke zranění kohokoliv nedojde :)

Ty jsi nechal behem zavodu strilet ze sve flinty turistu :))

Vetsi sranda byla s jedním Polakem co Glykovi zachvatil flintu, kvrdlal se zaverem sem a tam, malem mu roztocil co se roztocit dalo a nabil do komory diabolku aniz by to Glyk videl. Glyk mi sice v tom prekvapeni neveril ale byla tam. Dóst dobry. Naštěstí oného Kicmis nějak zpacifikoval.

Dalsi silenost byla v nedeli u Irmy ve skupine, když jakýsi Polak menil polohu s oporou o strom zleva na zprava a s nabitou flintou Irmě i Cubovi prejel pres obliceje.

Musim rici ze po PB, Tuhani a Strizkove jsem byl občas dost prekvapenej a chvilemi mně to nepripominalo zavod ale jakousi taskarici. Kdyz pominu uz vyslovene, tak to prekracovani strelcu strelci v prvni tretine drah bylo take vice nez udivne obvzlastneni toho co jsem znal.

A ... "Nikdy nemluvim nepravdu" :) / Old Shatterhand /
Sedme pravidlo : "Nepokradeš"...

PříspěvekNapsal: úte 03. kvě 2016 19:07:38 
Člen CAFTA

Děkuji všem za super závod, hlavně těm, kteří se podíleli na připravě všeho! Trať byla super, náročná... A taky ten catering neměl chybu!
K bezpečnosti... závod je za námi, bez újmy na zdraví kohokoli (játra nepočítám) a tyhle "nebezpečné" sklopky berme jako ponaučení.

PříspěvekNapsal: úte 03. kvě 2016 20:07:35 

jenže Já ty turisty bedlivě kontroloval sám jim nabil a točit bych je nenechal ničím ale hlavní že byli opravdu spokojeni ,děkovali a dokonce tu sklopku i cinkli jeden hned druhy až na podruhé neb netušil že je tak citlivá spoušt

PříspěvekNapsal: úte 03. kvě 2016 21:47:17 
Člen CAFTA

Tak mám hotové fotky + vás ostatních

http://vetrovky.eu/index_soubory/Sraz_6 ... index.html

PříspěvekNapsal: čtv 05. kvě 2016 18:53:55 

Warthog : abys neuvadel v omyl sebe i ostatni...

Kazda verejna sportovni soutez se zbrani kategorie D podleha trvalemu nebo docasnemu schvaleni mista poradani souteze pro strelnici. Schvalovaci proces trva cca pul roku a neni zadarmo.
Ostatni zpusob poradani verejnych sportovnich soutezi je cernota a v pripade oficielniho pruseru to prvni odse... poradatele a to zejmena pokud jsou drziteli ZP.

Takto mi to bylo sdeleno vcera na Pčr Praha 5.

Z toho vseho mi tak plyne ze cca koser jsou pouze Žalany ...

A ... "Nikdy nemluvim nepravdu" :) / Old Shatterhand /
Sedme pravidlo : "Nepokradeš"...

PříspěvekNapsal: čtv 05. kvě 2016 22:53:46 
Člen CAFTA

Oni cajti, úřady a spol. toho hodně nakecají. Všechno chci vidět podložené daným zákonem. Do té doby... jedna paní povídala.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 63 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina