FIELDTARGET.cz

Vše o vzduchovkách a jejich příslušenství.
Právě je stř 18. čer 2025 14:13:16

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 97 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte 30. čer 2015 19:42:59 
Člen CAFTA

https://www.dropbox.com/sh/pyocmxacto6l ... yKita?dl=0

Pozdrawiam !

PříspěvekNapsal: úte 30. čer 2015 20:22:20 
Člen CAFTA

mandy píše:
Mám tomu, co vidím ve výsledkové listině rozumět tak, že je možné v průběhu závodu klikat optikou a nastřelovat pušku? Opravdu velmi nebezpečný precedent!

Před ukončením závodu jsem neobdržel žádnou stížnost nebo protest. Na porušení pravidel jsem byl upozorněn až po ukončení závodu.

Z pravidel:

HFT organizátoři si vyhrazují právo na korekci a změny všech střeleckých karet střelců kdykoli v průběhu série závodů, pokud se objeví důkazy o porušování pravidel nebo podvádění v průběhu nebo po skončení naplánovaných turnajů. Střelci by měli vždy před odevzdáním zkontrolovat svojí střeleckou kartu, zda je správně vyplněná a podepsaná, protože oni budou ti, kdo budou penalizování při případných nesrovnalostech.

Má-li někdo důkazy o porušení pravidel ať je předloží.

PříspěvekNapsal: úte 30. čer 2015 21:07:07 

Takže v případě, že je to někdo ochotný dosvědčit, je možno výsledky změnit.
"HFT organizátoři si vyhrazují právo na korekci a změny všech střeleckých karet střelců kdykoli v průběhu série závodů, pokud se objeví důkazy o porušování pravidel nebo podvádění v průběhu nebo po skončení naplánovaných turnajů."

PříspěvekNapsal: úte 30. čer 2015 21:22:14 

Docela by mne zajímalo, co se na trati stalo, ale protože tady kolem toho chodíte jako kolem horké kaše!

No nic. Raději dám fotky a budu na Lipovou vzponínat v dobrém...

http://galerie.novak-foto.cz/?page_id=350

PříspěvekNapsal: úte 30. čer 2015 21:26:52 

http://galerie.novak-foto.cz/?page_id=350
Tak dík. :lol: :lol: :lol:
Já jsem tam fakt nějakou chvíli spal. :shock:

PříspěvekNapsal: úte 30. čer 2015 21:32:28 

Nemáš zač! :lol:
To víš, byl to náročný víkend...

..a nebyl jsi sám: http://galerie.novak-foto.cz/wp-content ... 0078-2.jpg :mrgreen:

P.S: A pak od kamarádů poslouchám, jak vůbec můžeme být unavení, když se pořád jen válíme po zemi. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

PříspěvekNapsal: úte 30. čer 2015 21:41:18 

---

CZ 75B cal. 9mm Luger + adapter CZ Kadet cal.22 LR

Naposledy upravil Harry dne stř 01. črc 2015 7:01:51, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: úte 30. čer 2015 22:05:04 

Mám obavy, že poslední závody se toto stává velikou modou. Bedroš jasně napsal, že během závodu nedostal žádnou oficiální stížnost a tohoto se držme.v jakémkoliv jiném sportu se toto řeší ihned, nejpozději před vyhlášením výsledků. Domáhat se řešení porušení pravidel, popř. změny pořadí 2 dny po skončení klání je opravdu nesportovní, ale hlavně nedůstojné a trapné. Také nevím, o jaké porušení konkrétně jde, ale vše se má řešit tak, jak jsem popsal výše. Potom takový trubec dokáže kvalitní závod, který si všichni chválí, totálně sepsout a hlavně znehodnotit v očích neznalých lidí a budoucích potencionálních závodníků.
Dle mého názoru je toto trapné, hloupé, a jestli se někdo cítí po tomto závodu dotčen, neřešte to tady, ale založte si jiné vlákno.[/quote]

CZ 75B cal. 9mm Luger + adapter CZ Kadet cal.22 LR

PříspěvekNapsal: stř 01. črc 2015 10:16:12 
Administrátor

Nevím, co ti na to mám napsat... To, že jeden ze závodníků v průběhu závodu nastřeloval, překlikával optiku a nakonec si nechal body uznat mi přijde minimálně značně nesportovní. Že se to stalo, nepopírá ani on sám! Bedroš tuto informaci obdržel již v Lipové. Byl dohodnut postup, jak věc řešit, tak aby se dosáhlo nápravy a nebyl kolem toho zbytečný humbuk. Postup zřejmě selhal, protože když jsem po několika dnech viděl oficiální výsledky... (to je důvod mé prvotní reakce viz. výše). Že se to dělo, ví minimálně celá skupina, se kterou dotyčný šel a předpokládám, že i mnozí další. Když se podobná věc stala na Slovensku, byla dodatečně a podle mého právem diskvalifikována celá skupina! Jestli je podle tebe nesportovní upozornit veřejně na vědomé porušování pravidel, když se k ní řádně nepostavil organizátor a ani spolustřelci, kteří byly v té době rozhodčími, tak už opravdu nevím... Upozorňuji, že tady vůbec nejde o mě (dotyčný nemůže nijak ovlivnit mé celkové výsledky), ale o poctivý přístup k pravidlům, spolustřelcům a k HFT. Zásadně bych taky odlišil rovinu sportovní od té civilní, čímž chci říct, že v rovině osobní proti danému jedinci nic nemám, ba naopak. Stejný postoj bych měl i v případě, že by se jednalo o kohokoliv jiného. Vtipkujme, choďme spolu na pivo, špičkujme se, ale bojujme podle pravidel. Jinak stále platí, že se jednalo o skvělý a náročný závod, na který budu rád vzpomínat. Tím sem já osobně na dané téma skončil. Závěr ať si udělá každý sám.

Vždy bojuj do poslední sklopky!

PříspěvekNapsal: stř 01. črc 2015 12:14:04 
Člen CAFTA

Z pověření Bedroše se za organizátora vyjadřuji k porušení pravidel v závodě HFT Lipová 27-28.6.2015.

Do vyhlášení výsledků závodu 28.6.2015 nebyl podán žádný protest na střelce z vlastní skupiny.
Organizátor Bedroš ve funkci rozhodčího měl na hlášenu manipulaci s puškohledem u střelce
Radlukaje od členů jiných skupin.Žádný ze střelců z jeho skupiny však tuto skutečnost nepotvrdil.
Mám tedy za to,že se tato skutečnost nestala,nebo střelci ve skupině Radlukaje manipulaci
nepostřehli.Sám Bedroš manipulaci neviděl.
Protože se výsledky tohoto závodu započítávají do následně probíhajících pohárových soutěží
CAFTA a Moravský pohár,lze výsledky,dle bodu 11 pravidel HFT,upravit pro další započítávání.
K vyřešení této záležitosti z pohledu organizátora je třeba, aby se k této záležitosti,pokud už byl
na foru vznesen protest na anonymního střelce,vyjádřili na foru střelci ze skupiny Radlukaje.Pokud manipulaci neviděli,je
třeba, aby ti střelci,kteří manipulaci viděli,odhalili anonymitu tohoto střelce.
Potom může organizátor rozhodnout na základě dalšího šetření o případné změně výsledkové listiny.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 97 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina