FIELDTARGET.cz

Vše o vzduchovkách a jejich příslušenství.
Právě je čtv 19. čer 2025 12:26:47

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 150 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: ned 21. zář 2014 20:03:51 

Tak to je dobře, že aspoň nemusíte ještě něco dalšího odevzdávat. Můžu se ještě zeptat, proč nevybíráte od všech jednotně 150Kč ať to nevypadá jako veřejná diskriminace lidí bez vstupu do zájmového spolku? Nešlo by to vybrat od všech stejně a pak si to jednou za čas mezi sebou ve straně nějak vrátit ať to tak veřejně nepoškozuje Caftu. My starší, co jsme byli vydíráni dříve vstupem do strany, aby člověk mohl jít na školu nebo dostat byt vnímáme tyto věci velmi citlivě, pokud jsou takto veřejně publikované. Tímto způsobem mě konkrétně v minulosti nikdo nepřesvědčil a tak byt jsme nedostali. Je to škoda, že se Cafta takto veřejně prezentuje. Držím palce ať se vám hodně moc daří!

Naposledy upravil --- dne pon 22. zář 2014 10:03:40, celkově upraveno 3

PříspěvekNapsal: ned 21. zář 2014 20:43:37 
Člen CAFTA

Používáš dost tvrdý slova, když na to přijde nemusíme nic ;) , jako vydírání mi to taky nepřijde, sice tvoje přirovnání chápu, ale k tomuhle mi nesedí. Dost divný by mi naopak připadalo vybrat stejně od všech a pak rozdíl někde za bukem vracet členům Cafta. Když náš klub vznikal, dohodli jsme se, že klub bude v Cafta a podle tohoto rozhodnutí držíme startovné jako klub Cafta. Tak to bude než se případně dohodneme na změnách, samozřejmě budeme rádi když uvidíme starší i nové tváře, ale teď to máme takhle a nikoho k účasti nenutíme. Zip

PříspěvekNapsal: ned 21. zář 2014 20:59:44 

Omlouvám se, pokud to vyznělo tvrdě, to jistě nebylo cílem a rozhodně nechci komukoliv ublížit nebo někoho z něčeho osočit. Je mi to fuk, jak to má ten či onen, jen jsem chtěl znát fakta a za ty děkuji.
Mějte se fajn a těším se na vaši klubovou premiéru.

PříspěvekNapsal: ned 21. zář 2014 21:04:09 
Člen CAFTA

Karlíku, uvědom si, že nemusíš být členem CAFTA, nemusíš být členem střeleckého klubu, nemusíš platit startovné a tedy jezdit na závody (což by byla škoda, ne?). Nikdo tě nenutil koupit doménu hft.cz, to byla tvá samostatná akce, tvé rozhodnutí.
A používání spojení "politická" příslušnost a CAFTA mi přijde zcela mimo.
Píšeš, že je ti fuk, jak to má ten či onen, ale věčně prudíš.
Také ti držím palce a ať se ti daří :)

PříspěvekNapsal: ned 21. zář 2014 21:27:29 
Člen CAFTA

Ahoj. To vás ještě neunavilo omílání sta či stopadesáti korun? . To jako se nejedná o peníze ale o princip? Tak kolik by jste byli ochotni dát za akci kam ráno přijedete, odstřílíte ,pokud vyhrajete vezmete cenu a odjedete domů? Bez jakýchkoliv starostí. 150kč docela trapný za den zábavy,vždyť jen s cestou se utratí daleko víc. Pokud někoho pohoršuje či mu vadí rozdíl 50 korun, má bohužel smůlu. Na začátku jsme si stanovili taková to pravidla.,a podle nich pojedeme.
Po dvaceti letech práce "ve službách "s lidmi ,jsem zjistil že se dělí na 2 základní kategorie.... Lidi obyčejné,normální,chudé či bohaté,kteří se k tobě slušně chovají a za dobře odvedenou práci zaplatí.
A na rádoby milionáře vesměs zadlužené,ale na oko "my jsme někdo",kteří za stejnou práci chtějí slevy a nebo něco navíc. Věřím že mezi námi nadšenci vzduchovkáři je většina těch prvních co si řeknou že řešit 100/150 je totální pi....na. A ještě do toho motat nějakou stranu :shock:

PříspěvekNapsal: ned 21. zář 2014 21:38:21 

nechci slevu zadarmo :D jeden muj učitel na základce rozděloval lidi na poloblby, blby a pablby ;)

PříspěvekNapsal: pon 22. zář 2014 7:40:01 
Administrátor

Karlik píše:
Tak to je dobře, že aspoň nemusíte ještě něco dalšího odevzdávat. Můžu se ještě zeptat, proč nevybíráte od všech jednotně 150Kč ať to nevypadá jako veřejná diskriminace lidí bez vstupu do zájmového sdružení? Nešlo by to vybrat od všech stejně a pak si to jednou za čas mezi sebou ve straně nějak vrátit ať to tak veřejně nepoškozuje Caftu. My starší, co jsme byli vydíráni dříve vstupem do strany, aby člověk mohl jít na školu nebo dostat byt vnímáme tyto věci velmi citlivě, pokud jsou takto veřejně publikované. Tímto způsobem mě konkrétně v minulosti nikdo nepřesvědčil a tak byt jsme nedostali. Je to škoda, že se Cafta takto veřejně prezentuje. Držím palce ať se vám hodně moc daří!

No, měl jsem za to, že tahle problematika byla opakovaně probrána a většina lidí ji chápe. Nicméně ještě jednou...

Kluby si mohou a budou vybírat startovné, jak uznají sami za vhodné. Pokud si jakýkoliv klub, včetně klubu Česká sklopka bude vybírat třeba 500,- je mi to jedno. A je mi i jedno co s těmi penězi bude dělat. A pokud navíc kterýkoliv z těchto klubů, včetně klubu Česká sklopka zvýhodní člena CAFTA nebo třeba zaměstnance ZOO, je to taky pouze a výhradně jeho věc.

Opravdu nevím, jak jinak už to napsat. Tohle přece musí pochopit každý, včetně absolventů pomocných škol.

Vždy bojuj do poslední sklopky!

PříspěvekNapsal: pon 22. zář 2014 7:51:28 

MartaK píše:
A používání spojení "politická" příslušnost a CAFTA mi přijde zcela mimo.

Marto, máš pravdu, editnul jsem to na zájmový spolek.

To hlavní ale je, že sis to přebrala obráceně, chtěl jsem zájmovému sdružení pomoci, naznačil jsem, že Caftě dělání rozdílů v čemkoliv škodí.
Pokud nebudete dělat rozdíly, lidi rádi nastoupí. Pokud se chceme přesvědčit, vytvořme dotazník a uvidíme :)

Naposledy upravil --- dne pon 22. zář 2014 10:04:18, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: pon 22. zář 2014 8:13:42 
Administrátor

Karlik píše:
To hlavní ale je, že sis to přebrala obráceně, chtěl jsem zájmovému sdružení pomoci, naznačil jsem, že Caftě dělání rozdílů v čemkoliv škodí.
Pokud nebudete dělat rozdíly, lidi rádi nastoupí. Pokud se chceme přesvědčit, vytvořme dotazník a uvidíme :)

Řekneš mi prosím, jaké dělá CAFTA rozdíly, o kterých tady píšeš?

Vždy bojuj do poslední sklopky!

PříspěvekNapsal: pon 22. zář 2014 9:02:43 

Dušane, bavili jsme se o tom osobně a neshodli jsme se. Takže znovu, jde o to, že od lidí, kteří jsou členy Cafta se vybírá nějaké startovné a pro lidi, kteří v Caftě nejsou jiné startovné. Úmyslně nepíšu částky ani kde vyšší či nižší, protože to není podstatné. Tato věc, že je rozdílné startovné zbytečně Caftě škodí. Proto jsem klukům doporučil mít to v budoucnu stejně a myslím to v dobrém :!: Opakuji, myslím to v dobrém :!: Nepíšu to do Cafta tématu, protože teď je to na rozhodnutí klubů. Jestli je ten názor mylný či pravdivý by ukázal dotazník - pokud obecný názor někoho zajímá. Víš jak to bylo v Pelíškách :) "Kdo se ptal na tvůj ...." ;)
Hezký den všem

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 150 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina