Pokud máš pocit, že je moje podání nedostatečné, tak už nevím jak to formulovat. Moje odpověď byla na zadání žabákovo a ty, když nevíš o co jde se k tomu nemáš vyjadřovat a psát tam konkrétně Svakovo jméno, když nic nevíš přesně a pouze mateš. Diskutovat ti nikdo přece nebrání, jen nevyslovuj doměnky a piš o konkrétních faktech. Pokud jsi nepochopil z mého předcházejícího příspěvku, že to jméno nepadlo záměrně a mělo se diskutovat pouze o věci samotné a netahat do toho nikoho konkrétního, tak opravdu nevím co bych ti ještě mohl napsat abys byl spokojený. Co z toho se ti zdá nejasné? Jinak k Marťynovi a bodu 3. Pokud je zadaný KLEK a já neklekám, uvítal bych alespoň možnost odstřílet to v poloze STOJ. Jinak nemám výhrady, jen mi tam nadvou pozicích KLEK vadilo jediný.ve stoje jsem ji prostě neviděl a musel jít trochu do podřepu a samozřejmě ji dal 2x za 1.
Jenom mi prosím vás neodpovídejte ve stylu"tak to nestřílej a nejezdi sem. Chtěl bych slyšet opravdu seriozní poznámky, třeba od Martina.K, Hellboye, prostě lidí co mají spoustu zkušeností a mohli by k tomu určitě něco říci. Ale samozřejmě uvítám odpověď od kohokoliv
K bodu 5 mám jediný, pokud by stavitel nesměl jít závod, v podstatě já, mates44 a bakli si doma můžem jít srandamač spolu a rozdělit si medaile pro nezávodící

Hlavně bych ale tady rád četl opravdu názory podle zkušeností a pravidel k tomu kleku