|
Musím říct, že tyto závody byly vyvrcholením mého střílení, byl to krásný pocit stat na bedně a poslouchat českou hymnu i když byla určena Mirovi. Dařilo se mi. Také gratuluji všem co stáli na bedně. Trať byla postavena do oválu A,B,A,B,..... myslím si náročně (nejlepší výsledeky byly bez 4), počasí bylo slunečné okolo 30°C a foukal nárazový a proměnlivý vítr. Pitný režim byl dostatečný, dokonce uprostřed tratě byla káva a jejich cukroví. Jak jsme stříleli je na obrázku.
Co se mi nelíbilo?
1. Při teplotě okolo 30°C se zvýšila úsťová rychlost našich zbraní 245m/s i něco přes, většina nás na zeru snižovala výkon, já na 240m/s. následně jsme se dozvěděli, že je povolena rychlost do 250m/s(Exacty). nad 250m/s byly vyloučeni. Našli se mezi ními i jedinci co měli 246,2m/s za což se u nás vylučuje.Měřilo se Garminy od Petra, kterými si měříme na tréninku, takže chyba měřidla byla vyloučena.
2.Před koncem závodu někteří jedinci vstupovali do oblasti střelby aniž by byl přerušen závod
3. Byla zrušeno stanoviště během závodu divným způsobem,jen ústně, tak jsem střílel a dal 1.
Jinak to byla pro mne super akce a super partie v aute- hoši dík skvěle jsem se bavil.. Také musím poděkovat Ivošovi, že nás bezpečně dovezl tam i zpět.
| Přílohy: |

Vysledky_Sardinie kopie.jpg [ 110.84 KiB | Zobrazeno 467 krát ]
|
|