Ahoj, trošku to tu zkusím oprášit. A jelikož je to můj první příspěvek na fóru, tak se zároveň i krátce představím.
Jmenuju se Míra - obráceně Arim, jsem až z Aše, jj až z Aše..
Jsem dlouholetým vlastníkem krátké pušky Československé zbrojovky, 4,5 cal. Je to kus prorezlého železa co jsem za poslední letá tu a tam sporadicky zvenku přejel hadrem od oleje a hlaveň protáhl hadříkem.
Přesto i při kadenci zhruba 1000 ran ročně ,,opravdu slouží".
Přiznám se že donedávna jsem byl s proháňením plechovek, víček od piva, terčíků, a jiného bordelu na pět metrů na dvorku docela spokojenej.
Ale nyní jsem si vzal do hlavy, že bude třeba koupit něco nového, a proto jsem začal googlit, sjíždět videa na Trubce atd. Samozřejmě jsem narazil na firmu Gamo, Hatsan, Cometa a podobných.
Nebudu vám tu spamovat dotazem na první Gamo cfx co mě zaujalo, co na něj říkáte a bla bla..
Něco jsem si tu už početl. Je mi jasný že je tu určitá úroveň a standart. Přesto se s odstupem pokusím zeptat na nějaký tip, v řádu pár měsíců bych chtěl pokoupit pístovou vzduchovku ráže 5.5cal, nemám žádný závodní ambice nebo tak.
Chtěl bych něco při pořizovací ceně max. 8500,- za holou zbraň. Samozřejmě to nejlepší co je v týhle cenový relaci dostupný. Z hlediska náhradních dílů, pokud by byla možnost s montážní lištou ale není podmínkou.
Plast nebo dřevo taky nehraje roli. Zkrátka se zeptám na najlepší vzduchovku za max. 8500,- na prohánějí plechovek s dobrou přesností, dostřelem, výdrží atd.
Snad nejsem zase jeden z těch co se s penězma na kolo ptá po motorce..
Budu vděčnej za každej tip.