Dámy a pánové, junioři, organizátoři, piloti, kapalinový referenti a jejich asistenti, Cubo. Bylo mi ctí být součástí téhle povedené taškařice a posbírat zas pár zkušeností odjinud.
Naši organizátoři neměli chybu, vše bylo precizně připraveno a klapalo. Za účasti sponzorů jsme byli vyladěni do podoby, kterou by nám jistě záviděli i některé profesionální sportovní spolky.
Tratě jsem si užil skvěle, jak v Cambridge, tak alfu v Kelmarsh.
Anglická organizace "mistrovství" byla tragédie věru antických rozměrů. Počínaje zerem(kampak se schovalo 41m???), zázemím horším než na leckterých lokálních závodech u nás v horní dolní, "náhodně" vylosovanými skupinami především u anglické repre, karlovarskou losovačkou tomboly a třešničkou na dortu byla nedůslednost(nejprve nechat hlasovat o dvou hodinovém odložení, a pak to po půl hodině zrušit - v té době už věděli že trh je zrušen a mohli tak jednat rovnou..) a kontroverzní rozhodnutí o vítězi. Viděl sem toho ve sportu hodně a tahle organizace se mi rozhodně nesmazatelně zapsala do paměti.
Celkově ovšem i díky skvělé partě z Čech a komunikativním spolustřelcům(Berte a Stevne jste borci) převládají
veskrze pozitivní pocity. Velké díky všem.
PS: Několik málo momentek z founu:
http://www.rajce.net/a12585045