FIELDTARGET.cz

Vše o vzduchovkách a jejich příslušenství.
Právě je pon 05. říj 2026 17:44:47

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Mistrovství Evropy EHFTC 2026
PříspěvekNapsal: čtv 24. zář 2026 19:19:44 
Člen CAFTA

Chtěl bych poděkovat všem, kteří se zúčastnili této akce za reprezntaci ČR na této akci a bezva atmosféru.
Zvláštní poděkování patří všem, kteří se umístili na stupních vítězů.
Jmenovitě:
V kategorii Open Jakub Vicher (2. místo)
V kategorii Veteran Miroslav Trudič (1. místo), Ivo Peřina (2. místo) a Oldřich Šimčík (3. místo)
V kategorii Ladies Lucie Horáková (1. místo) a Eliška Vávrová (2. místo)
A celému českému týmu ve složení Miroslav Trudič.Vladimír Tuček, Jiří Vydařelý, Eliška Vávrová, Petr Vávra, Vladimír Kvapil za třetí místo v týmech (se stejným bodovým výsledkem jako polský tým na druhém místě). Jsem rád, že jsem byl součástí týmu a taky přispěl k výsledku.

PříspěvekNapsal: pát 25. zář 2026 10:37:58 
Moderátor

Musím říct, že tyto závody byly vyvrcholením mého střílení, byl to krásný pocit stat na bedně a poslouchat českou hymnu i když byla určena Mirovi. Dařilo se mi. Také gratuluji všem co stáli na bedně.
Trať byla postavena do oválu A,B,A,B,..... myslím si náročně (nejlepší výsledeky byly bez 4), počasí bylo slunečné okolo 30°C a foukal nárazový a proměnlivý vítr. Pitný režim byl dostatečný, dokonce uprostřed tratě byla káva a jejich cukroví. Jak jsme stříleli je na obrázku.

Co se mi nelíbilo?

1. Při teplotě okolo 30°C se zvýšila úsťová rychlost našich zbraní 245m/s i něco přes, většina nás na zeru snižovala výkon, já na 240m/s. následně jsme se dozvěděli, že je povolena rychlost do 250m/s(Exacty). nad 250m/s byly vyloučeni. Našli se mezi ními i jedinci co měli 246,2m/s za což se u nás vylučuje.Měřilo se Garminy od Petra, kterými si měříme na tréninku, takže chyba měřidla byla vyloučena.

2.Před koncem závodu někteří jedinci vstupovali do oblasti střelby aniž by byl přerušen závod

3. Byla zrušeno stanoviště během závodu divným způsobem,jen ústně, tak jsem střílel a dal 1.

Jinak to byla pro mne super akce a super partie v aute- hoši dík skvěle jsem se bavil..
Také musím poděkovat Ivošovi, že nás bezpečně dovezl tam i zpět.

Přílohy:
Vysledky_Sardinie kopie.jpg
Vysledky_Sardinie kopie.jpg [ 110.84 KiB | Zobrazeno 463 krát ]

PříspěvekNapsal: pát 25. zář 2026 11:54:10 
Člen CAFTA

K tomu co se mi se nelíbilo taky něco přidám.

Zrušení sklopky, kterou jsem trefil a byla zrušena během závodu. Kdyby ji nezrušili, mám stejné body jako Jirka Vydařelý (naštěstí jsme oba měli jeden den dobrý a jeden špatný a pokaždé jinak, tak jsme každý doplnili jeden den týmový výsledek), ovlivnilo to zbytečně i jiné výsledky.

Dále se mi nelíbilo, že dali člena reprezentace do tříčlenné skupinky, která šla závod o hodinu déle a zbytečně je na konci popoháněli. V neděli byli dva členové české reprezentace ve tříčlenných skupinkách.

Jinak spíše chválím, mi nesedělo počasí, nemám rád horko, vítr byl v sobotu pro mě čitelnější, v neděli mi to několikrát sfouklo diabolku úplně nečekaně mimo cíl.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina