Chtěl bych taky poděkovat za výbornou akci a parádní závod.
Pro mě o to lepší, že jsem poprvé v životě střelil komplet.
Podle mě bylo vidět, že dneska všichni stříleli bez nervů a bez podvědomých starostí o body do celoročního poháru, proto ty vysoké výsledky. Jinak si to neumím vysvětlit, protože závod nebyl jednoduchý, spíš naopak. Asi 10 sklopek bylo přes 35 metrů, spousta se toho střílela z loktů kvůli trávě a dalších asi 5 stanovišť bylo nutné střílet mimo kolík, včetně 15mm KZ na maxima. Vždy aspoň jedna sklopka z povinných poloh byla na maximum a ta druhá jen o pár metrů blíž. I to bezvětří bylo jen zdánlivé, protože podle mě to ten 1 m/s vítr co snese diabolu na 40 metrů o 2 cm byl. Na daleké sklopky jsem opravu na vítr dával. Zvlášť poslední rána v závodě mě stála kupu nervů. Byl to na stanovišti 9 motýlek s 27mm killzónou na 36 metrů. Věděl jsem že když trefím bude to komplet, a když netrefím, tak si zopakuju Vlkavu, kde jsem poslední ránu nedal... Vítr foukal zleva a navíc od kolíku jsem si neriskl střílet kvůli trávě, takže jsem se kolíku dotýkal loktem a šel na to z pravé strany ze sevřené pěsti, mířil jsem na čistý levý okraj killzóny, dával pozor na strhnutí, zmáčkl a ono to spadlo.
Padalo to i ostatním a podle mě je to tím, že se zlepšujeme. Já sám jsem byl letos zatím asi na 40-ti závodech u nás i v zahraničí a ostatní z nás taky nebo jich mají jen o pár méně. To se musí projevit a taky se to projevuje.