Alios píše:
Dobrý, to se cení. Klidně bych si udělal odkaz v sekci mimo téma. Samozřejmě, zda to nebude adminům vadit. S lukem a samostříly jsme lítali jako děcka.

Dobrá to dovednost.
Jinak už tě omrzí pružina, tak se vrhneš na PCP, nebo už taky něco máš v provozu?
Tak tady máš tu kartu - vzal sem děckám z pexesa a šel to ted k večeru 20:15 zkušit
https://youtube.com/shorts/T9_QYm9Ru84?feature=shareHele právěže ta pružina neomrzí.
Kupoval sem ted na zkoušku první PCP T-rex ve dřeve v 5,5mm a mě to nebaví. To nekope, když to dáš na bag tak to lítá do jedné díry a člověk se nemusí moc snažit. Líbí se mi teda ráže 5,5mm. Ta destrukce s HADES je fakt pěkná.
Možná v budoucnu něco v PCP a 5,5mm koupim. Koukám se po Daystate Huntsman revere. To se mi libi. A pak samozřejmě novej Weihrauch 100X a Air Arms 510r. Já sem na ty klasický kulovnice mě tady ty AR pušky nic neříkají.
Ale jo jakože PCP je takové fajn prcnutí kde se moc nemusíš nic učit a je jedno jak to drapneš. Příjde žena která nikdy nestřílela a na 30-40m to nasázi do středu. Víš jak to myslím. Samozřejmě něco jiného sou vzdalenosti a nebo střelba ve stoje a v jinejch pozicích. Co chci říct. No to, že mě nejvíc uspokojuje pružina