Ptám se proto, že v Holešově byly kvůli Mandyho postoji jisté připomínky (ne moje!). A když jsme pak jeli domů, tak jsme to rozebírali a dohodli se, že se na to zeptám. Na tom snad není nic špatného.
Tak ještě jednou a opravdu naposledy!
Kdyby bylo číslo stanoviště na tom betonu, nebo byl označený sprejem jako se to dělá v Polsku je to naprosto jasné!
Mě jde o to, pokud je kolík s označením opřen o něco, jestli se to něco též stává kolíkem umožňujícím regulérní dotek. Nevím jestli to píšu jako chovanec zvláštní školy, nebo to jako chovanci čtete vy, každopádně jsem ještě jednoznačnou odpověď (ano nebo ne) nedostal! Buď napište, že nevíte, nebo se prostě vůbec nevyjadřujte, ale nedělejte ze mě vola. Díky
Pokud by byla odpověď na moji otázku ANO, pak se dostáváme do precedentni situace, kdy se bude kolík dotýkat například zábradlí nebo nějaké dřevěné kadibudky a v tom případě by bylo možné dotýkat se tohoto po celé délce. Samozřejmě za předpokladu neporušení pravidla o spoušti... Takže já bych mohl stát například 5 metrů od kolíku na konci zábradlí, ale furt by to bylo OK
Kapišto?
Kdo chce, si myslím pochopí co chci říct, kdo nechce bude ze mě dělat dementa...
Jak jsem psal, za mě je nejschůdnější a nejjednodušší se takovým situacím zcela vyhnout a kolík při stavbě trati o nic neopírat. Pak to bude bez jakékoliv diskuze...