Zdravím, náhodou jsem narazil na aplikaci
WindMaster Airgun Ballistics. Možná už ji znáte, možná to pro Vás bude nová věc. Za mě je to jedna z nejlepších aplikací, kterou někdo pro vzduchovkáře vytvořil. Kombinuje klasické balistické kalkulátory s tréninkem na odhad větru a závody včetně proměnlivého větru.
Po zadání hodnot vlastní sestavy tak máte svoji pušku v mobilu připravenou pro závod. Navíc, aplikace se dají propojit a jít tak stejný závod ve více střelcích s porovnáním výsledků! Pevně věřím, že takový trenažér určitě ocení každý soutěžní střelec a kdyby ne, tak i na „relax s mobilem“ je to pecka!
Když jsem aplikaci objevil, byla pouze pro Android, proto jsem napsal vývojáři, jestli nezvažuje verzi i pro iOS. Napsal, že kvůli poplatkům to neplánuje nebo nejdřív v příštím roce. Každopádně za týden mi napsal, že si pořídil iPhone a aplikaci na podzim spustí. Asi mu to nedalo spát, protože je tomu týden co je na světě i tato verze včetně češtiny!!!
Pro Android je stažitelná zdarma v ořezané verzi nebo pak jednorázově placená plná verze. U iOS je pouze placená a bude v nabídce ke stažení po jeden rok kvůli poplatkům (po stažení v mobilu zůstává bez omezení). V případě zájmu možnost stažení prodlouží.
Pokud byste chtěli něco balisticky funkčního u čeho se taky skvěle pobavíte, tak vřele doporučuji, za těch 199,- to rozhodně stojí
https://walvisai.github.io/windmaster/index.html