FIELDTARGET.cz

Vše o vzduchovkách a jejich příslušenství.
Právě je stř 18. čer 2025 14:38:30

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 158 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pon 23. čer 2014 11:12:17 
Administrátor

Ta soutěživost bude časem větší a větší, stejně jako tlaky mezi rekreace versus výsledek, na to se připravte. Ono, když střílí přes 100 lidí a první cenou pro vítěze je AA Prosport, tak to ani jinak být nemůže.

Osobně tomu sporu mezi zábavou a soutěží moc nerozumím. Na závodech se samozřejmě snažím o co nejlepší výsledek, to mě nabíjí. Někdy to vyjde a někdy nevyjde. Přece nebudu střílet blbě a pak tvrdit, jak jsem se tím vlastně pobavil.
Ta pravá zábava, na kterou se někteří odvolávají je pro mě ten Sraz mimo závod - posezení, oheň, buřty, pivo, pokec, srandičky atd. - a na tom se za ty roky nic nezměnilo, aspoň myslím.
Že někdo odjede hned po závodě domů, to je jeho věc, podle mě o hodně přichází, ale nemůžu mu to mít nijak za zlé.

Nebo jak byste si představovali závod "pro zábavu"? Třeba jako, že by na něj mohl přijet jenom ten s kým je sranda? :D

PříspěvekNapsal: pon 23. čer 2014 11:53:45 

hellboy píše:
Je to jen můj subjektivní pocit, nebo se vám taky zdá, že ze závodů se poslední dobou absolutně vytratila ta dobrá nálada, přátelství, kamarádství, vzájemná
a dalsi duvod ze pujdu do pruziny kde to zatim neni jak pises
a stal se z toho hon za každým bodíkem, pro který by byl někdo ochoten i "zabíjet" ?

PS:ano jsou tu dva tabory zavodnici a strelci na pohodu a kazdy chce neco jineho a kazdy muze prijet tam kde chce to vse tu bylo a psalo se vim vim to je jasny to jen pro pripad ,ze by mi to chtel nekdo vytknout

Tak proto si koupíš pružinu, dáš na ní speciální závodní custom pažbu, určitě hooodně kvalitní optiku a ještě tvrdíš jak to děláš jen pro zábavu.... ;)

...spíš bych řekl, že v této kategorii je pouze menší konkurence. I když i to se asi brzo změní...

PříspěvekNapsal: pon 23. čer 2014 11:58:24 

Já to teda vnímám stejně jak Kubajz. Závodní rivalita se podle mě udržuje na zdravé úrovni, která nás žene kupředu. Kdyby přece nešlo o výsledky a pořadí tak nevím, jak dlouho by mě bavilo jen tak střílet. A osobní rivalita a nepohoda o které se tu bavíte se podle mě odehrává jen na foru. V reálu jsem nic takovýho nezaznamenal. Kdyby tu lidi neřešili ptákoviny, byl by klid.

PříspěvekNapsal: pon 23. čer 2014 12:01:23 

mandy píše:
Dokonce byl i pokus odstřílet si závod po jeho ukončení... (což se naštěstí po některých intervencích neuskutečnilo).

Zvláštní je, že před cca měsícem na závodě v jednom skalnatém údolí to bylo naprosto v pořádku, když si jeden ze střelců trať odešel sám a pak následně skoro vyhrál... ;)

Asi by bylo vhodné v takovém případě měřit všem stejným metrem...

(vůbec to nesouvisí s Mandym, jen když to tu zmínil, tak jsem si na to vzpomenul. Helboje za to na Moravě skoro lynčovali a za dva týdny podobná situace, jen jiný "organizátor" a najednou to bylo v pořádku)

PříspěvekNapsal: pon 23. čer 2014 12:06:09 

kubique píše:
Já to teda vnímám stejně jak Kubajz. Závodní rivalita se podle mě udržuje na zdravé úrovni, která nás žene kupředu. Kdyby přece nešlo o výsledky a pořadí tak nevím, jak dlouho by mě bavilo jen tak střílet. A osobní rivalita a nepohoda o které se tu bavíte se podle mě odehrává jen na foru. V reálu jsem nic takovýho nezaznamenal. Kdyby tu lidi neřešili ptákoviny, byl by klid.

V tomto naprosto souhlasím s Kubajzem a Kubuquem. Ač všichni jsme sobě soupeři, s každým se dá skvěle pokecat o čemkoliv a i poradit si navzájem s nějakým problémem.

Na druhou stranu některé problémy by měl pořadatel mít více podchycené (pak nebudou tak vášnivé diskuze na netu). Tak doufám že i v tomto ohledu se to bude jen zlepšovat.

PříspěvekNapsal: pon 23. čer 2014 12:09:08 

Jinak abych jen nekritizoval:
Díky všem organizátorům, firmě JSB a všem spolustřelcům, zejména těm co zůstali přes noc, za fajn víkend, další zkušenosti a další podněty k přemýšlení co zlepšit. Bylo to náročné (ještě ráno jsem v práci byl úplně grogy!), ale nelituji, že jsme jeli tak daleko!

PříspěvekNapsal: pon 23. čer 2014 12:15:48 
Člen CAFTA

Já bych chtěla poděkovat všem, kdo se podíleli na organizaci, stavbě, přestavbě, úklidu trati, sčítání bodů, za super zázemí, občerstvení, sponzoring a v první řadě za víc než milou společnost. Za mne nádherný víkend, spousta vzpomínek. Těším se na další akci :)

PříspěvekNapsal: pon 23. čer 2014 12:33:50 

Ďakujem organizátorom a všetkým ktorý sa na akcii podieľali za super víkend, skvelá trať dal by som ju do prvej desiatky tratí ktoré som za 3 roky absolvoval. Rôzne problémy sa budú riešiť vždy a poukázanie na ne slúži skôr k zlepšeniu ako ku kritike. Práve tieto postrehy posúvajú ďalej či už staviteľov tratí ale aj samotných strelcov.
Ale jednu vec by som dal aj ja v gulaši bolo málo mäsa :lol:

PříspěvekNapsal: pon 23. čer 2014 12:36:24 

ranovak píše:
hellboy píše:
Je to jen můj subjektivní pocit, nebo se vám taky zdá, že ze závodů se poslední dobou absolutně vytratila ta dobrá nálada, přátelství, kamarádství, vzájemná
a dalsi duvod ze pujdu do pruziny kde to zatim neni jak pises
a stal se z toho hon za každým bodíkem, pro který by byl někdo ochoten i "zabíjet" ?

PS:ano jsou tu dva tabory zavodnici a strelci na pohodu a kazdy chce neco jineho a kazdy muze prijet tam kde chce to vse tu bylo a psalo se vim vim to je jasny to jen pro pripad ,ze by mi to chtel nekdo vytknout

Tak proto si koupíš pružinu, dáš na ní speciální závodní custom pažbu, určitě hooodně kvalitní optiku a ještě tvrdíš jak to děláš jen pro zábavu.... ;)

...spíš bych řekl, že v této kategorii je pouze menší konkurence. I když i to se asi brzo změní...

Vis o tom prd co za tim je atd a pindas takovy jsou nejlepsi fakt jsem rad ze se nektery společnosti vyhybam

PříspěvekNapsal: pon 23. čer 2014 12:43:03 
Moderátor

Já už bych se v tom neďoubal, v pátek se zbalte a přijeďte si odfouknout na Kňoura, jestli to bude alespoň z polovičky jak loni, tak to budou pro Vás opravdové lázně ;-) . Učíme se rychle, tam nebude "demokracie" kdo bude prudit a vysírat.....bude recyklován :evil: :lol: .....a nezapomeňte si pružiny ;-)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 158 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina