Taky jsem doma. Díky hlavně Warthogovi za zázemí a pohoštění. Určitě je pořád hluboko v mínusu. Taky samozřejmě Kubajzzovi za organizaci.
p.s.: ještě jednu historku z jízdy domů. Jelikož jsem Soňu přebíral do auta na dálnici někde u Poděbrad, tak jsem celou cestu jel za Martinem. Za námi jel až do Náchodu Ludvík. Na prvním kruháči Martin odbočil blbě (Ludvík se nenechal nachytat a opustil naši kolonu). Hned mu volám a v zápětí zastaví na pumpě. Tak jsem si myslel, že chce jenom natankovat. "Dáme si zmrzlinu, ne?" říká Martin. Říkám že klidně, ale že jedeme blbým směrem. Martin: "ne, ne, tudy to taky jde, vyhneme se obchvatu Náchoda." No tak si říkám, že asi ví. Pak mi volá asi 2 km co jsme vyjeli z Náchodu, že jsem měl pravdu, že jedeme blbě. Ale že to nevadí, protože viděl ceduli Trutnov 22km a že až do Trutnova vede Mladoboleslavská dálnice. "Budeme doma ještě dříve, než normálně. Tuhle část republiky znám velice dobře", povídá. "I Petr Kolisch jezdí tudy". Pak jsem ho osvítil, že Petr Kolisch bydlí v Jablonci, proto asi jezdí tudy. Za pět minut další telefonát: "Ládíku, já jsem si spletl Trutnov s Turnovem". Zapneme asi navigaci
. Pro názornou ukázku vám posílám mapu trasy, kudy jsme jeli
.
https://app.vezma.com/shared/4WV908D-Gk ... WI_eG8EnGw