FIELDTARGET.cz

Vše o vzduchovkách a jejich příslušenství.
Právě je úte 17. čer 2025 23:19:46

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 198 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte 21. dub 2015 9:58:07 

Nechcete se na to už vyprdnout? Sraz je pryč a vrátit se to nedá. Trať postavil Bedroš podle sebe a hotovo. Proč shazovat jinak určitě perfektní akci, nějakými hádkami obtížnosti tratě.
ALE ano Zdenek má pravdu v tom, že když se dělá při akci sbírka či aukce nyní pro Patrika, měl by mít možnost se akce plnohodnotně zúčastnit. To je ale úvaha, trať jsem neviděl, tak ji nemůžu hodnotit.

PříspěvekNapsal: úte 21. dub 2015 10:10:01 
Člen CAFTA

Nic ve zlým Petře, ale co jsi to teď vyplodil? :roll: Vždyť ta trať byla úplně v pohodě sjízdná i pro vozíčkáře! Patrika jsem tahal po mnohem horších cestách! Bo jestli to nevíš, já jsem jeho první šerpa :lol:

Obrázek

PříspěvekNapsal: úte 21. dub 2015 10:16:26 

Já to myslel obecně ne konkrétně. Že jsem raději nebyl zticha. :(

PříspěvekNapsal: úte 21. dub 2015 10:27:26 
Člen CAFTA

Mně se jen nelíbí, ta vlna neoprávněné kritiky, která se tu snesla z klávesnice jednoho jediného střelce, kterému ten závod zrovna moc nesednul :) . Všichni ostatní ( alespoň ti, kteří se doteď vyjádřili ) jsou nanejvýš spokojení, chválí a děkují. Zdenda v klimakteriu to sepsuje a k němu se přidá člověk co tam ani nebyl a nemá ani tucha jak to tam vypadalo. Když na tý trati bylo tolik větví, že to prostě nešlo, jak to, že já netrefil ani jednu?! A určitě jsem nebyl sám... Že by to bylo tím, že se nejdřív 3x podívám, jestli mi tam nějaká nezaclání a když ano, tak se o 10cm šoupnu a podívám se 3x znovu? O tom totiž ty závody taky jsou. Najít si místo pro čistou ránu. To bychom totiž taky za chvíli mohli na ty sklopky střílet v tenisový hale, aby nám náhodou něco nepřekáželo!! Díky nechci ;)

PříspěvekNapsal: úte 21. dub 2015 10:58:15 
Moderátor

"Sytý hladovému neuvěří". Říkej tomu jak chceš, třeba "neoprávněná kritika", je mi to fuk. Martine, já nepřeji nikomu nic zlého, ale je možné, že si na tuhle diskusi ještě někdy v budoucnu vzpomeneš a ne jen Ty, možná za rok, možná za pět....za deset,......a pak pochopíš ;)

PříspěvekNapsal: úte 21. dub 2015 11:00:42 
Administrátor

Stálo by za to na tohle téma založit nové vlákno, protože co se týká větviček, jsme to teď v sobotu měli nemlich to samé a podle mě to tak není dobře.
Ano, taky jsem dal jednu nulu. :D
A jako na zavolanou jsem dneska dokončil na tohle téma překlad jednoho perfektního rozhovoru s anglickým architektem tratí. Ještě pár fotek a dám to na web.

PříspěvekNapsal: úte 21. dub 2015 11:21:17 
Moderátor

To určitě není špatný nápad s tím vláknem, myslím že něco takového nám tu chybí ;) Na ten rozhovor se těším ;)
Ještě na to pohlédnu takovým tím "ryze sedláckým" rozumem. Pokud je HFT reálnou simulací lovu, nějak se děsím pomyšlení na toho lovce, co střílí na něco, co vlastně ani pořádně nevidí....... skrz porost :roll: :)

PříspěvekNapsal: úte 21. dub 2015 11:38:17 
Člen CAFTA

I když jsem Lipové hft trať nestavěl,jako člen organizátorského týmu k tomu musím také
dát nějaké vyjádření.S Bedrošem jsme se před závodem domluvili,že na základě dojmů
obtížnosti tratě v Anglii postaví trať Bedroš.A bude náročnější než je obvyklé v Lipové, ale
bez krkolomných lámacích poloh.Což se snažil dodržet a žádné lámačky podle mého
názoru na trati nebyly.Vím o čem mluvím z vlastní zkušenosti.Sám nějaké diagnostikované
lékařské omezení nemám.Částečné omezení, které mám, je už dané mým věkem.A mohu
potvrdit,že už v letošním roce se mě na jednom závodě stalo,že jsem ze dvou střeleckých
pozic ležmo nedokázal, s puškou v jedné ruce, poprvé v životě vstát.Musel jsem praštit
flintou do bláta a z pozice po čtyřech vycouvat.Takže se nedivte člověku s nějakým tělesným
omezením, že je nabručený a nervní.A také roky budou všem přibývat.Pokud se ale hfťák s omezením na závod přihlásí, musí s tím také počítat.
Daly mě ale zabrat
ta stanoviště,kde se delší dobu musela v lehu hledat vhodná poloha kvůli větvičkám před
kilzonou.Právě pro ta omezení uvedená výše.Měl jsem sk.1 a od asi 14 stanoviště jsem začal
zprvu nevědomky spěchat s ránou a později už z únavy vědomě, abych to už měl zasebou.
Nejsem vůbec proti tomu,aby se při střílení nevyskytovaly ve výhledu různá omezení,Ať už
u sklopek nebo v dráze střely.Například větvičky ,tunely mezi stromy,křoví i umělé překážky.
Ale stavitel traťě by měl počítat s tím,že na přípravu bude potřebovat více času a věnovat
pozornost každé sklopce s omezeným výhledem.Alespoň jedna poloha při hledání výhledu
by také měla vyhovovat pro všechny „velikosti“ střelců a také zcela náhodně nenatahovat
střelcovi čas při přípravě výstřelu.
Ale to už záleží na každém staviteli staviteli tratě, jak se k tomu svým názorem na život sám postaví.

PříspěvekNapsal: úte 21. dub 2015 11:48:12 
Moderátor

svako píše:

Daly mě ale zabrat
ta stanoviště,kde se delší dobu musela v lehu hledat vhodná poloha kvůli větvičkám před
kilzonou.Právě pro ta omezení uvedená výše.Měl jsem sk.1 a od asi 14 stanoviště jsem začal
zprvu nevědomky spěchat s ránou a později už z únavy vědomě, abych to už měl zasebou.

Díky Svaťo, o tomhle tu vlastně celou dobu mluvím ;)

PříspěvekNapsal: úte 21. dub 2015 12:44:02 
Administrátor

Tady je report od Zdendy. ;)

http://www.fieldtarget.cz/reporty/2015/ ... -2015.html

Obrázek

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 198 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina