Tak ještě jednou a naposled, zkusím to trochu rozvést

Je mi jasné že "sprinter z bolavou nohou" asi žádný závod nevyhraje byť má vybavení sebelepší. To je fakt, který si sice (on sám, tedy já) nerad připouští ale dobře o něm ví a je "vděčný" když mu to někdo připomene. Je však natolik zapálený, že to bude zkoušet pořád, ne aby vyhrával ale prostě jen proto že chce a má to rád
Po závodě jsem o té traťi s Bedrošem mluvil a přiznám se že jeho odpověď mě dost zamrzela tak jako mě mrzí, že se zatím ani nevyjádřil k tomu, co se tu na tohle téma napsalo. Řekl mi "Zdendo, já vím a chápu že to pro tebe bylo asi dost náročné, ale přece by jsi nechtěl abych kvůli jednomu či pár jedincům přihlížel a přizpůsoboval stavění traťi. " Hergot a proč né, těch jedinců s nějakou tou indispozicí je docela dost, mohu je klidně jmenovat. Mě přeci nejde o to dávat 40mm killzony na 20m, jak tu někde psal Jirka, ale o to udělat tu trať trochu "user friendly- uživatesky přijatelnější" Tak aby se člověk když zaujme polohu nemusel kroutit do paragrafu, kvůli volnému výhledu na sklopku přes nějaké křoví na sedmi stanovištích za sebou. Vítám Svakovi doplňkové soutěže ve kterých si ti opravdoví borci, mohou dokazovat jak na tom opravdu jsou a přitom i řádně potrénovat. Já to obdivuji, sám už bohužel vím jak na tom jsem a nic si dokazovat nepotřebuji nebo spíš nemůžu. Podmínky by zůstali přece pro každého "stejné", takže trať na 15stanovišť, přijatelná poloha a(v rámci možností) volný výhled na sklopku mi zase nepřijde býti takovým "luxusem" který nelze realizovat. Nechci aby se toto nadále bralo jako kritika sobotní traťi, ale spíše jako podmět k zamyšlení.