FIELDTARGET.cz

Vše o vzduchovkách a jejich příslušenství.
Právě je stř 18. čer 2025 8:16:09

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 158 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pon 23. čer 2014 20:12:49 
Člen CAFTA

ranovak píše:
MartinK: No s Coudym se mi naštěstí daří víc než se vzduchovkou, takže v tomto případě nás to stálo první místo... ;)

jo, být to o první místo, vadilo by mi to stejně, ale při vší úctě, Soňa o první místo zatím střílet nebude :lol:

PříspěvekNapsal: pon 23. čer 2014 20:15:36 

A teď mi řekni ty, Martine, co je menší prohřešek. Připsat si nějaký "pochybný" bod po prozkoumání zásahu na videu i když sklopka nepadla, nebo si jít trať v klidu, sám (v doprovodu svědků), večer, za bezvětří... To není pro daného závodníka vůbec žádná výhoda?

Nic, je vidět že na některé věci asi budou mít někteří lidé vždy odlišný názor...

...jdu raději dělat na fotkách...

Edit: Nevěděl jsem, že šlo o Soňu. Ale to na věci nic nemění...

Naposledy upravil ranovak dne pon 23. čer 2014 20:17:18, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: pon 23. čer 2014 20:16:51 
Člen CAFTA

na to ti odpovím zcela přesně: pro mě je mnohem horší zapsat si dvojku která nebyla!
nebránil bych absolutně nikomu, kdo se nemohl ráno zúčastnit závodu a přesto vážil několikahodinovou cestu, aby si mohl zastřílet, protože ho to střílení prostě baví, aby si tu trať prošel... a vůbec nejde o to, jestli to byla Soňa nebo kdokoliv jiný.

PříspěvekNapsal: pon 23. čer 2014 20:20:17 

No vidíš, a já to vidím zcela opačně. Večer lehne vítr a tak můžeš získat víc dvojek a tudíž větší bodový zisk než jeden bod o který šlo na videu. Tím spíš, pokud jde o nezkušeného závodníka, který by jinak ve stresu byl třeba -10...

A teď už fakt končím. Vím že Martin musí mít stejně poslední slovo... ;)

PříspěvekNapsal: pon 23. čer 2014 20:22:30 
Člen CAFTA

deset lidí, deset názorů ;)

PříspěvekNapsal: pon 23. čer 2014 20:29:57 
Administrátor

No tak sám píšeš, že to nešlo, a sami jste viděli a sami se rozhodli, že to nepůjde, tak nevím co řešíš. Přece se trať nebude přestavovat v noci, protože někdo přijede v 7 večer.

PříspěvekNapsal: pon 23. čer 2014 20:38:55 
Člen CAFTA

mně jde jako vždy o princip ;) já si přece nezačal :lol:

PříspěvekNapsal: pon 23. čer 2014 20:41:47 
Člen CAFTA

A už se perou :lol: Parádně strávený čas, ten nejmenovaný závodník ze Stárkova se zeptal dopředu, šel se svědky a v něděli, protože mu to nepřišlo úplně košer pustil rozstřel. Samozřejmě byl trochu ve výhodě kvůli menšímu větru, asi by bylo teda dobrý tohle uzavřít s tím, že už se tohle nebude dělat a hned je o problém méně.

V neděli se mi povedlo vyzkoušet si trochu dusnější atmosféry, když kolega lupnul strom, řekl "jednotka" a já řekl "zerko" a zapsal mu ho, následovala taková němá půlhodinka :mrgreen:. Mimochodem by možná bylo lepší dávat sklopky zase na bok stromů, sice diabolka může prosvištět někam dál a muselo by se trochu přemýšlet kam může doletět,
ale je naprosto jasně slyšet, že na nic kolem sklopky nenarazila a je to jasná nulka, ono zřejmě některé stromy mají při zásahu podobný zvuk jako sklopky :lol: asi tvrdý dřevo :lol: .

PříspěvekNapsal: pon 23. čer 2014 20:50:05 
Administrátor

Mě to tedy připadá, že tobě Martine vůbec nejde o pohodu, jak ji tady prezentuješ, ale o opakované a cíleného vyvolávání sporů. Jinak si tebou psané polopravdy nedovedu vysvětlit!

Proč to lidem neřekneš do očí, proč se prsíš tady před těmi, kteří o tom nic nevědí? Pokud máš nějaký problém s kýmkoliv, proč si to nevyjasníte? Dnes jsem s tebou hovořil telefonicky a neměl jsem pocit, že bys se mnou nebo kýmkoliv měl problém.

Víš, co tě podle mě žere, že už pro lidi nejsi taková modla, jako dřív. Chápu, že se to blbě přiznává, ale zkus o tom chvilku bez emocí přemýšlet.

Mimochodem ACR let předběžně dohodnut na 21. 7.

Vždy bojuj do poslední sklopky!

PříspěvekNapsal: pon 23. čer 2014 20:59:19 
Člen CAFTA

Jelikož se to tu tak vehementně řeší,nezbývá mi než se dobrovolně přiznat a pokusit se aspoň trochu obhájit. Ten ve Stárkově co přijel pozdě a šel "sám" jsem byl já.Bohužel mi cesta Z Teplic do Stárkova z důvodu poruchy na autě trvala s 2 hodinama spánku zhruba 22 hodin....Kdo mě zná ví že přijíždím většinou mezi prvními a s posledními končím. Tentokrát se nepovedlo.Na akci jsem přijel když už všichni stříleli s tím že prostě půjdu aspoň v neděli a neřešil to. Po vašem návratu mi někdo navrhnul ,myslím že Kubajz,ale nevím to jistě, aby když už jsem přijel si to obešel taky (když seženu doprovod) Kdo by odmítnul....Byl jsem se zeptat i několika skupin soutěžících zda jim to bude vadit.Nikdo neřekl nic negativního. Nakonec se přihlásil Glyk že mi bude dělat nezištně soudce .Tímto mu ještě jednou děkuji,že se vzdal kusu dobrého žvance... Trať bych měl odstřílenou asi tak za hodinu a půl,kdyby se neobjevil JirkaF a nezačel po mě odstřílené sklopky přemisťovat a upravovat terén a pomocí mé maličkosti ,příkazy typu : pojď sem,lehni a podívej se zda ji vidíš!...Když jsem odpověděl kladně zamručel si něco pod fousy a začal sklopku předělávat... :lol: U poslední jsem byl už totálně ko...A to Fousek to vyběhl jěště minimálně dvakrát .(smekám klobouk) pzn.: Střilel jsem na sklopky před jejich úpravou.Dole při zjištění skóre jsem navrhoval Kubajzovi ať to radši anuluje nebo aspoň odečte nějaký body...aby nedošlo k tomu k čemu nakonec došlo. Po odpovědi že je to blbost jsem se šel bavit s ostatními. A jelikož se mi druhý den "bohužel" zase dařilo ,dostal jsem se do rozstřelu....Z vlastní vůle jsem se rozhodl že rozstřel vypustím a aby to bylo všem jasné tak jsem si na to vzal slabou ,nenastřelenou,prostě jinou pušku....Tenhleten sport mě baví i bez medajle..... A moc Děkuji za to,že jsem mohl absolvovat oba dny a náležitě si to užít.....Termit

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 158 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina