#2díl Mistrovství Evropy v Hunter Field Target 2024 v Maďarsku-NKS TV
———————————————————-----------------------------------------
Vážení střelci a příznivci vzduchovkové střelby,
v dnešním díle vám naše Lůca přináší reportáž z ME 2024, ve které můžete vidět celé dvoudenní klání, včetně rozhovoru s Miroslavem Trudičem. Míra Trudič se stal MISTREM EVROPY v kategorii Veteran a v reportáži můžeme vidět jeho pocity od registrace až po vyhlášení výsledků.
—————————————---------------------------------------------------------
Ahoj střelci,
snažila jsem se pro vás udělat sestřih z ME 2024 v HFT a uchovat vám tak vzpomínky na tyto pěkné chvíle.
Chtěla jsem vaši radost přenést i na naše sledující.
Doufám, že jsem tímto videem nikoho neuvedla v špatné světlo a hlavně, že jsem na nikoho nezapomněla a všichni se tam najdete.
Jestli toto video potěší alespoň jednoho střelce, tak má mise měla smysl.
Pokud mám hodnotit ME z mého pohledu, tak to byla pro mě životní zkušenost a přes to, že jsem neudržela 3.místo kvůli hloupým chybám, které plynuly z psychického rozhození, které jsem neustála, to byl krásný závod.
Mrzí mě to do teď. Ale věřím, že jsem se zkušenostmi posunula výš a až přijde čas, tak budu stát na stupních vedle vás. Vedle mistrů.
Díky vám za vaše skvělé výkony a podívanou.
Další díl věnuji našemu mistru Evropy 2024 a jeho prvním pocitům po vyhlášení, Karlovi Rylovi

!
Děkuji vám v neposlední řadě za spolupráci, kterou jste mi poskytli.
Byli jste jedním slovem VŠICHNI famózní.
Jsem pyšná na naše střelce napříč naší zemí a na skvělé sponzory Balistas.cz a JSB Match Diabolo.
Vaše Lůca
ps: video je k vidění také na sociálních sítích klubu (instagram a facebook), ale přikládám sem pro ty, kteří s.sítě nemají na google disku.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Děkujeme a přejeme příjemnou podívanou.
Vaše NKS
VIDEO ZDE: https://drive.google.com/file/d/1xwPn_h ... sp=sharing