Omezený počet zvířátek je právě pro závody dobré, protože lidi si nezafixujou jejich velikosti. Blbé je akorát když je na závodech nějaká zapamatovatelná extrasklopka, např. v Anglii pavučina, kde každý ví, jaká je to killzóna atd. a nakoukají si to. Ono obecně jdou sklopky docela dobře nakoukat, proto se třeba my i Poláci v Anglii oproti místním docela trápíme, přitom u nás bychom je rozstříleli. Z toho důvodu mám sklopky stejného tvaru, ale s různými velikostmi killzón (např. zajíc 15, 20, 25, 35, 40), aby to nebylo tak jednoduché. Jinak si to člověk co hodně střílí poměrně rychle zapamatuje.
Ze stejného důvodu nemám moc rád dvoukolové závody. Například v neděli v Žalanech jsem druhé kolo neměřil ani jednu sklopku, ale šel jsem vzdálenosti z paměti z prvního kola a netrefil jsem kromě jednoho stojáku bez opory jenom jelena na jedničce, kterého jsem nedal ani v prvním kole, kdy jsem myslel, že je na 35m, tak ve druhém jsem ho dával univerzálním Burris dotem a kvůli větru na pravý okraj, ale málo, přefouklo mi to diabolku na levou stranu. Prostě pro toho, kdo hodně střílí, je to druhé kolo to samé, jako střílet v jednom kole po dvou ranách na sklopku.
Až budu zase příště obměňovat sklopky, tak nechám udělat jejich velikosti procentuálně změněné podle velikosti killzón, to bude teprve sranda.