FIELDTARGET.cz

Vše o vzduchovkách a jejich příslušenství.
Právě je čtv 19. čer 2025 12:38:41

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 150 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pát 19. zář 2014 6:58:51 

Zipep: :lol:

PříspěvekNapsal: pát 19. zář 2014 7:14:46 
Moderátor

Pěkný :lol:

PříspěvekNapsal: pát 19. zář 2014 8:54:41 
Administrátor

Připomnělo mi to legendární sklopku zvanou "Paní Pussylalová". :lol:

PříspěvekNapsal: pát 19. zář 2014 9:01:55 

No, nevím, nevím...aby u této sklopky nemusel být trvale rozhodčí :P
Chudáci zapisovatelé skóre nebudou vědět, když střelec prohodí "do pr...e", zda to je zakletí, že netrefil, nebo oznámení přesného zásahu :lol:

PříspěvekNapsal: pát 19. zář 2014 11:12:41 
Člen CAFTA

No já myslím že trefit tento otvor bude jeden z jednoduších a výraz do....dele bude opravdu znamenat čistý zásah. To ovšem neplatí u ostatních ,vyjma sklopek pro povinné polohy. ps: manželka mě noci budí že křičím ze spaní různá hanlivá slova v souvislosti se jménem Zipep....:)

Odesláno z mobilního zařízení...

PříspěvekNapsal: ned 21. zář 2014 18:18:03 

Kluci, ve vedlejším tématu trochu píšeme nad financemi, tak se ptám, abych nepustil do světa nějakou kachnu. Toto jsem slyšel a je to divné, tak se ptám a prosím o vysvětlení.

Máte startové 150 Kč.
Pro členy Cafta sleva na 100Kč a z toho půlku musíte odevzdat Caftě.

Přihlášeno 13 lidí
3 normální
10 Cafta, čtyři jste vy, čili zbytek 6 platících Cafta.

Vyberete 3x150 a 6x100.
3x150 si necháte, což je 450Kč
6x100 je 600 a z toho půlku odevzdáte Caftě tj. 300Kč.
Dále odevzdáte za sebe 4x po 50Kč Caftě, čili zbude vám 100Kč

CELKEM TEDY 550Kč si ponecháte, z toho 450Kč za 3 necafta lidi a dále 100Kč za 9 Cafta lidí. Zaplatíte 1500Kč za pozemek a jste 950 ve ztrátě.
Caftě jste dali 4x500Kč při vstupu do klubu, 500 dáte za tento závod a Cafta dá medaile třeba za 300Kč.

Je to tak? Tohle jsem slyšel a nedává mi to vůbec smysl.

Varianta dvě bez Cafta by totiž znamenala:
13lidí minus vy 4 je 9 lidí a po stovce máte 900Kč, čili o 350Kč víc a nemusíte nic zdražovat.
Dále byste ušetřili 2.000Kč za vsup do Cafta.

Prosím není to žádný útok, nemám nic proti nikomu, jen hledám fakta a prostě tomu nerozumím, včem je podpora konkrétně vašeho nového klubu?

Ve vedlejším tématu není nic konkrétního, tak je příležitost si to vysvětlit na konkrétním případě. Jak to vysvětlíte, tak to bude prezentováno, jen a jen fakta, žádné kdyby, kdyby,....
Vím, že konkrétně vy to děláte pro radost a pomoc druhým a na penězích vám nezáleží, ale je vhodné vědět jak to vlastně všechno funguje a jaká jsou pravidla.

Ostatní přijeďte, je to jediná věc, kterou můžeme podpořit nové kluby!

PříspěvekNapsal: ned 21. zář 2014 18:53:01 
Člen CAFTA

to Karlik:

Kubajzz píše:
Jak jsem avizoval, tady jsou změny za Českou sklopku jako klub.
Jako klub s největší tradicí a největším počtem pořádaných závodů chceme podporovat i jiné kluby sdružené v CAFTA, a proto za každého člena CAFTA, který se zúčastní závodů České sklopky, se bude odvádět polovina startovného na společné CAFTA konto.

Zároveň budou na závodech platit tyto podmínky:
Základní startovné bude 150,- korun. U dvoudenních srazů bude platit, že druhý závod je zdarma (tedy jeden závod vyjde na 75,-).
Pro členy CAFTA bude platit zvýhodněné startovné 100,-, z kterého se bude polovina posílat na společné konto CAFTA.
Cíl je jednoduchý - motivovat střelce k vstupu do CAFTA a získat prostředky, kterými můžeme podělit a podpořit CAFTA kluby.

Takhle to bude fungovat na České sklopce. Ostatních klubů se to nijak netýká, otázka startovného je čistě jejich věc.

z tohoto jsem pochopil, že nikdo nikoho zatím nenutí vybírat zvýšené vstupné a ani odevzdávat polovinu za členy do pokladny CAFTA. ale možná už je všechno jinak, to nevím ;)

PříspěvekNapsal: ned 21. zář 2014 19:05:27 
Člen CAFTA

Momentálně souhlasím s Martinem

Pokud budu jako klub pořádat závod pod hlavičkou CAFTA tak odvedu podíl, ale pokud závod pořádám jen jako klub tak neodvádím nikomu nic a startovné si mohu upravit jak potřebuji, + nebo - a není v tom žádná věda. :roll:
V

PříspěvekNapsal: ned 21. zář 2014 19:05:55 

Martine díky, teď vím jak to má Kubajzz. Nevím stále jak to mají ostrostřelci, pokud to ovšem není tajemství. ZdendyXX, nemáš nějaké info, než kluci dorazí z dílny od nějaké hezké sklopky? Jinak ZdendyXX, doraž, už jsem tě dlouho neviděl a u kluků bude báječně. Pokud ti nebude vadit přespat v pražském paneláku na jižáku, tak bych možná manželku ukecal i k noclehu u nás. Valašskou slivovičku mám a bude ti určitě chutnat :roll:

PříspěvekNapsal: ned 21. zář 2014 19:47:27 
Člen CAFTA

Ostrostřelci to mají takhle, všechny peníze si necháme, teda od každého člena Cafta po stovce, od ostatních stopadesát kaček, když to nebude stačit, zbytek doplatíme, když zbyde tak si to rozdělíme. Tvůj příklad vychází z teorie kdyby to byl závod zařazený do uvažovaného poháru Cafta, což není. Další teorie je taková, kamkoli to máme víceméně daleko, takže ušetříme na cestování a tyto peníze "jako" stejně utracené můžeme objetovat ;) . Jestli v tom někdo hledá podnikatelský záměr tak je to marný. Nás to baví a chceme omezit cestování, takže jsme se do toho u nás pustili, s tím, že to nějak dopadne. Zip
p.s. od cafta jsme dostali medaile

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 150 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina