Dakujem za odpoved. Myslel som si, ze je to chyba.
Iba pre zaujimavost, na Slovensku sme neprevzali komplet pravidla WFTF z roku 2012, ale vzdialenosti sme nechali podla starych pravidiel. Tak to v praxi vypada asi takto:
FT strielame od 7,3 do 50 m
- terče s kill zónou 15mm je možné dávať do vzdialenosti max. 25m (ich počet na dráhe je max 12ks – 25%)
- terče s kill zónou 25mm je možné dávať do vzdialenosti max. 35m (ich počet na dráhe je max 12ks – 25%)
Terče s redukovanými kilzónami je možné použiť aj pri povinných polohách pri dodržaní max. povolených vzdialeností
- pre terče s kilzónou 15mm je pri povinnej polohe stoj max. povolená vzdialenosť 15m a pri polohe kľak max. 20m
- pre terče s kilzónou 25mm je pri povinnej polohe stoj max. povolená vzdialenosť 25m a pri polohe kľak max. 30m
Myslim ze, tak isto to maju aj v Madarsku.
Uz teraz sa tesim, v Polsku som na ziadnej akcii nebol. Aj ked sa mi momentalne v FT vobec nedari, do terminu vasich majstrovstiev absolvujem este dvojkolove Hungarian Open 2014 a pokusim sa doma obhajit titul majstra Slovenska. Tak verim, ze do Polska pridem vo forme z pred par mesiacov. A ked nie, tak si urobim fajn vylet.