K tématu - jsem pro stávající hodnocení v procentech k prvnímu, ale nelíbí se reakce "držme se ověřeného" od Kubajzze na Radlukaje, protože stávající systém "procenta k prvnímu" úplně stejně znevýhodňuje těžké závody před lehkými, kde skončí všichni s 58 body = 100%. V tématu věnovaném debatě o vyhodnocování (a případně volbě jiného systému) asi není vhodné použít podobnou větu... nicméně papírově i elektronicky je porovnávání k průměru (Radlukaj) trošku pracnější a výsledek +/- stejný jako poměr k prvnímu ("ověřený"), který se mě osobně líbí.
2 Sportovec:
Odpovím stejně jako Ty mě... nemáš to garantováno v pravidlech, nemáš na to nárok, tak čekej až to bude...
Stačí, abys pomáhal sklízet trať, a zaručuji Ti, že budeš pomalejší než zapisovatel a navíc se nebudeš se nudit, což ti asi nejvíce vadí...
Výsledky byly vždy "brzy", kvůli rozstřelu, nevšiml jsem si, že by se po závodě pořadatel věnoval něčemu jinému a schválně zdržoval.
Vždy jsem dostal výsledkovou listinu i svou kartu pro své soukromé ofocení, jistě ji poskytne pořadatel i Tobě.
Pokud nepřijedeš na závod abys viděl výsledovku, tak si prostě počkáš, až se výsledek vystaví.
Pro zvýšení rychlosti lze udělat:
CAFTA nakoupi "putovní AKU šroubováky", aby bylo čím povolovat sklopky. Nepředpokládám, že kluby běžně potřebují více než jednu, a pak to logicky déle trvá - když všichni tak strašně spěcháte - jednorázový výdaj
CAFTA nakoupí "putovní počítač" aby jste si to mohli cvakat do PC - když tak strašně spěcháte a papírově Vám to nestačí - technicky lze vyřešit vše (jak psal Petr), ale všechno je otázka cena / výkon - jednorázový výdaj, Google Docs funguje i offline. Nevím jak to budete tisknout, ale když to chcete hrotit, tak třeba >
CAFTA nakoupí "putovní tiskárnu", aby jste mohli mít výtisk pro nástěnku, když to chcete cvakat hned do počítače a vyhnout se papíru
CAFTA zaplatí "putovního zapisovače" někdo to všechno dělat musí a když je to tak strašně důležité, tak si to zaplaťme (-te). Jen pro info, letos vždy chrono kontrolovala moc ochotná dobrovolnice Lenka (doufám, že jsem nespletl jméno
), ale dělat to přeci nemusí, když to vyžaduje pravidlo, a je strašné haló, že trvá přepsání výsledků do počítače, tak to má dělat někdo oficiálně nebo aspoň za to dostat "pochvalu / všimné"... proto je lepší, když to bude dělat oficiálně najatý zapisovač, bude mít rutinu a máte si na koho stěžovat o což asi jde nejvíce. Zatím to dělají doborovolníci co chtějí pomoct.
Pokud nebude placený zapisovač, klidně bych zrušil detailní výsledky 0/1/2. Přepisovat to musí být strašný masakr, nejlépe ve dvou dobrovolnících, aby se člověk neztratil v řádku...
Takže bych viděl zvýšení startovného na 800,- za CAFTA závod a členský příspěvek tak 2.000,-, ať jsou vidět výsledky on-line... akorát tam asi moc lidí nepřijede a v CAFTE nás moc taky nebude... je fakt, že se pak vyhodnocení uspíši... takže asi vlastně úspěch.