FIELDTARGET.cz

Vše o vzduchovkách a jejich příslušenství.
Právě je stř 13. lis 2019 8:05:47

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Air Arms TX200
PříspěvekNapsal: úte 30. zář 2014 22:47:33 
Offline

Registrován: sob 01. úno 2014 12:03:27
Příspěvky: 63
Bydliště: U řeky Sázavy
Pravdu máš, kouknu na to u sebe. Z fotky se ale nezdá že by to něčemu škodilo. Těsnění vypadáa zdravě. Co ti na tom vlastně vadí?

_________________
Píst je píst, kdo ho nezkrotí, tomu zbývá větrovka.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Air Arms TX200
PříspěvekNapsal: čtv 13. lis 2014 22:52:37 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte 21. led 2014 11:42:43
Příspěvky: 1613
Bydliště: Praha
Tak jsem si dnes byl nastřelit svou TX 200. Už teď se těším na závody v Tuháni.

_________________
https://www.air-chrony.com (střelecké chrono)
https://www.tactical-evo.com (příslušenství pro střelce)

Vždy bojuj do poslední sklopky!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Air Arms TX200
PříspěvekNapsal: pát 02. říj 2015 12:11:05 
Offline
Moderátor

Registrován: stř 12. bře 2014 20:19:47
Příspěvky: 611
Bydliště: Havířov
Mám problém, nejde mi natáhnout zbraň TX200. Nabíjecí páku zohnu až do polohy, kdy má zaskočit spoušť, ale ta nezaskočí, Rozebral jsem to, a vizuálně jsem tam nic neviděl, spoušť zacvakne, opět složil a nezacvakává. Složil jsem to i bez pojistky spouště a nepomohlo to. Poradí někdo ???????????????

_________________
Steyr LG110 + Hawke Panorama
TX200 + Hawke Vantage 4-12x40 AO
CZ200 + Hawke 4-16x44 AO
Slavie 630 + Delta 4x32 AO


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Air Arms TX200
PříspěvekNapsal: pát 02. říj 2015 14:20:48 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte 21. led 2014 21:03:17
Příspěvky: 2887
Bydliště: Praha
Takhle na dálku těžko něco radit, ale pravděpodobně ti nechytá ozub ve spoušti, to se obvykle stává, když to někdo naladí moc najemno, aby měl co nejmenší odpor při odpalu. Zkus přitáhnout spoušť na vyšší odpor.

_________________
https://www.youtube.com/watch?v=KTDsf1eJ5Bs


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Air Arms TX200
PříspěvekNapsal: pát 02. říj 2015 15:26:06 
Offline

Registrován: stř 12. úno 2014 19:31:14
Příspěvky: 128
u prosporta jsem podkladal pruzinu podlozkama kvuli vykonu tak dlouho az jsem to taky nemohl natahnout respektive nezacvakla....tak jestli jich tam nemas moc


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Air Arms TX200
PříspěvekNapsal: pát 02. říj 2015 19:19:05 
Offline

Registrován: sob 25. led 2014 0:50:04
Příspěvky: 302
Bydliště: Trnava
Ak si nepodkladal pruzinu, tak predpokladam, ze bude chyba v nastaveni dvoch cervikov, alebo praskla spodna pruzina.
Tu je animacia ako funguje spust: http://www.arld1.com/tx200trigger.html

Este nejake linky kde sa pise o spusti na TX 200.
http://www.pyramydair.com/blog/2012/03/ ... le-part-1/
http://www.airguns.net/general_tx200_trigger.php

_________________
2x Steyr LG110 + 2x NS Diamond 10-50x60 + Burris Timberline 4,5-14x32
Steyr Challenge Field Target + Sightron SIII 10-50x60 FT IRMOA

http://www.ft-hft.sk


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Air Arms TX200
PříspěvekNapsal: pát 02. říj 2015 20:12:59 
Offline
Moderátor

Registrován: stř 12. bře 2014 20:19:47
Příspěvky: 611
Bydliště: Havířov
Problem se mi projevil při střelbě, bez jakéhokoli zásahu do zbraně a to nasledovně:
1.Střelba ok, cca 20 ran
2.Po natažení přestala fungovat pojistka spouště, nátah - výstřel, bez nutnosti odjištění spouště
3.Po cca 20 výstřelech již nešlo natáhnout - dostřílel jsem.

Přichází v úvahu uvolnění šroubu předpětí pružiny spouště, jak píše Kubajzz.
Díky všem za rady, zítra se na to podívám.

_________________
Steyr LG110 + Hawke Panorama
TX200 + Hawke Vantage 4-12x40 AO
CZ200 + Hawke 4-16x44 AO
Slavie 630 + Delta 4x32 AO


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Air Arms TX200
PříspěvekNapsal: pát 02. říj 2015 20:59:15 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte 21. led 2014 11:42:43
Příspěvky: 1613
Bydliště: Praha
Myslím, že se ti povolil šroub, jak už se zde psalo.

_________________
https://www.air-chrony.com (střelecké chrono)
https://www.tactical-evo.com (příslušenství pro střelce)

Vždy bojuj do poslední sklopky!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Air Arms TX200
PříspěvekNapsal: sob 03. říj 2015 10:31:40 
Offline
Moderátor

Registrován: stř 12. bře 2014 20:19:47
Příspěvky: 611
Bydliště: Havířov
Tak jsem přitáhl pružinku spouště a stále nejde. Samotný mechanismus funguje, po složení je vidět, že tomu chybí kousek aby to zacvaklo. Zrada bude asi při dojezdu táhla pistu, který nedotlačí vahadlo do potřebné polohy. na internetu jsem našel toto řešení viz obrázek.
Máte s tím někdo zkušenost?

Ty dvě páčky mají velkou vůli na čepech, U trubkového čepu jsem naměřil rozdil mezi otvorem a čepem cca 0,2mm, malý čep mi nešel změřit.
Jak rozumně vymezit tyto vůle.


Přílohy:
TX_Safety_1.jpg
TX_Safety_1.jpg [ 120.27 KiB | Zobrazeno 5249 krát ]
TX_Safety_4.jpg
TX_Safety_4.jpg [ 105.66 KiB | Zobrazeno 5249 krát ]

_________________
Steyr LG110 + Hawke Panorama
TX200 + Hawke Vantage 4-12x40 AO
CZ200 + Hawke 4-16x44 AO
Slavie 630 + Delta 4x32 AO
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Air Arms TX200
PříspěvekNapsal: pon 05. říj 2015 7:01:15 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 25. led 2014 16:04:17
Příspěvky: 108
Bydliště: Pha 16
Myslím, že mohu potvrdit podežření na povolení šroubu spouště. Stalo se mi to u HW97, ale to jsem si před tím spoušť ladil na jemno. Po přitvrzení už to šlo normálně.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz