Marysh píše:
Ahoj, měl jsem to stejné u HW 77 od kolegy. Praskla pružina a při pokusech o natahování došlo i k poškození vodítka pružiny, ještě že to nepoškrabalo válec. Pružina byla na několik kousku a dva malé lítaly všude možně. Nová pružina i s ertalitovým vodítkem z Polska od Hogana a je hotovo. Budeš to muset rozebrat a podívat se dovnitř, není to nijak složité, návody jsou v internetě. Vlastně to máš v záruce ! Takže reklamačka. Ovšem jestli ji chceš opravit a zároveň udělat tunning, tak můžem doporučit nějakého opravdového tunera. Ono vlastně poštovné a ostatní náklady při reklamaci tě vyjdou pomalu stejně jako oprava a tuning, a po reklamaci budeš mít zase jen novou, nevytuněnou.
Jo a ta pružina mu praskla protože mu nikdo neřekl, že naprázdno se nestřílí.
Ahoj Marysh,
děkuji za doplnění. Nemám problém ji rozebrat a upravit. O tuningu jsem přemýšlel, až poklesne výkon.
Na druhou stranu jak jsem psal je ještě v záruce a pokud je uvnitř více závad, třeba píst, tak ať to opraví prodejce na jejich náklady.
Na prázdno jsem s ní nestřílel, před koupí jsem udělal důkladný průzkum a podíval se na různé recenze a rady co se má, nemá nebo může dělat
Navíc příští týden jedu do Bohumína, tak to vezmu jednou cestou
Tak uvidím, drž pěsti ať je rychle zase v pořádku