A dost! Možná nikdo můj názor neveme, protože jsem malá nevýrazná holka, ale střílím už dlouho a dlouho se pohybuji v HFT. Nedá mi to a musím taky něco připsat.
Hunter Field Target…. Ano ten název by se měl změnit, souhlas. (př. Airgun filed target, Outdoor field target)
Bodování 0 - 1 ne, určitě ne, to rovnou můžeme střílet FT. Vím, že často bývají problémy s cinknutím, že to někdo špatně slyšel atd., ale proto je nás ve skupině víc a máme dávat pozor na toho, kdo střílí, navíc, když mu píšem body do karty. Co se týká sklopek… pokud chcete bodování 0 - 1 tak rovnou můžete zrušit plech kolem killzony, stejně je to spadla/ nespadla. Tak nechat jen killzonu. Ps. to, že nemáte v České sklopce siluety zvířat neznamená, že nebudete mít problém s něčím jiným, př. ruka, otevřená dlaň je symbol ústupu, a střelit někoho do otevřené dlaně, když se vzdává taky není úplně ok.
Píše se tady, že by se vyměnila zvířátka za lízátka… setkala jsem se s lidmi, a bylo jich dost, kteří měli problém s lízátky, a strašně jim vadily… A z Kňoura by se stal na půl biatlon, když by tam nebyly prasátka… A když už jsme u toho, jak psal na začátku XPETRX Taky rovnou můžeme přestříkat killzony na jinou než černou nebo bílou barvu … přece nebudeme rasisti, ne?
Za další někde jsem slyšela názor, že by někteří chtěli někdy v budoucnu HFT na Olympiádě, to mě popravdě pobavilo. Na Olympiádě už jsou střelecké disciplíny, tak pokud tam chcete, stačí si vybrat jiný sport, evidentně jste ve špatné skupině lidí.
A s tím vším co chcete změnit, mi to připadá jako byste chtěli předělat skoro celou naší střeleckou disciplínu.
HFT je v ČR už dlouho, a myslím, že bychom se měli posunout někam dál, ať neusneme na vavřínech, ale zároveň nedělat hned takové razantní kroky, nebo jich alespoň nedělat tolik. Jinak odradíme stávající střelce a příznivce střelby HFT.
|