Po dnešní diskuzi bych chtěl uvést pár věcí na pravou míru.
1. Bunda je pro členy Cafta každý rok zdarma a doufám, že i dál bude. Podmínkou pro její získání je v daném roce reprezentace ČR na nějaké mezinárodní soutěži, obvykle MS nebo ME.
2. Pokud máte bundu, tak jste ji na akcích povinni nosit, včetně sponzorských log, štítků atd. Logicky - naši sponzoři požadují prezentaci svých firem, proto nás podporují, není možné jejich loga sundávat, zakrývat nebo dokonce nahrazovat jinými.
3. Pokud o bundu nemáte zájem, nemusíte nikomu nic hlásit, stačí když formulář nevyplníte do určeného data.
4. Vzhledem k tomu, že bundy kupuje sponzor, je to jeho rozhodnutí a definitivním se stává, až bundy dorazí, potisknou se a celá akce se zrealizuje, tak náhledy se zveřejňovat nebudou, ani se nikdy nezveřejňovaly, není to téma k diskuzi. Berte to jako překvapení.
5. Mravenec: O kšiltovce jsem už uvažoval, ale nějak jsem ten nápad nedotáhl, prostě to vždycky přebily nějaké jiné události... Každopádně já bych určitě chtěl CAFTA kšiltovku mít. Pokud se toho ujmeš, tak to přivítám.