FIELDTARGET.cz

Vše o vzduchovkách a jejich příslušenství.
Právě je úte 17. čer 2025 16:47:57

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 97 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte 13. kvě 2014 0:46:26 
Člen CAFTA

Teď jak jsem si prohlížel fotky tak jsem si vzpomněl že jsem chtěl poprosit o výměnu železných kolíků za dřevěné.I když je na kolíku plastová trubka,tak je vrch stejně nekrytý.Pak je celkem problém ke kolíku přiložit pažbu a neškrábnou to :P .

PříspěvekNapsal: úte 13. kvě 2014 6:54:53 
Člen CAFTA

Bych Tě hele chtěla vidět, jak tam všude zatloukáš do toho kamenitýho terénu ty dřevěný kolíky :mrgreen:
Ale je fakt, že podle pravidel to tak úplně nebylo, neboť:
Citace:
Kolíky jsou dřevěné nebo plastové, kulaté nebo čtvercové o průměru/hraně min.3,5cm. Všechny kolíky by měly být jasné viditelné, dosahovat alespoň 300 mm nad zem a být pevně v zemi. Funkci kolíku může zastoupit jakýkoliv jasně stanovený objekt (typicky strom).

Já ovšem stavitelům tratě pevně věřím, že pro příště určitě vymyslí něco lepšího ;)
Spíš jsem si všimla jednoho téměř bezvýznamnýho detailu, kdy řada střelců neměla zcela jasno v místech bez těch zatlučených kolíků, tedy tam, kde byl za kolík považován třeba strom, kláda, kořen, anebo nějakej ten balvan, takže by to asi chtělo mít čísla nějak přímo na těch konkrétních - jasně stanovených objektech 8-)

PříspěvekNapsal: úte 13. kvě 2014 7:12:41 
Člen CAFTA

Já se na o taky ptal, ale bylo to pouze kvůli kamení. Všude jinde budou dřevěné ;)

PříspěvekNapsal: úte 13. kvě 2014 14:26:41 
Člen CAFTA

Přesně, dřevěné kolíky jsme měli dokonce sebou, ale nešly zatlouct.
Jinak vzpomeňte jak byla stanoviště značena v anglii, kolík (někde jen strom) a někde před linií střelby poblíž zapíchnuté číslo do země, případně cedule s pozicemi, pro nás trochu nezvyk, protože čísla nebyla přímo na kolíku (stromu).

PříspěvekNapsal: úte 13. kvě 2014 15:05:29 
Člen CAFTA

Ono by to ani nevadilo že kolíky jsou kovové,jenom ulomte tomu ten háček a tu trubku z plastu dejte delší aby zakrývala celou tyčku. :P

PříspěvekNapsal: úte 13. kvě 2014 15:51:26 
Člen CAFTA

:roll: :mrgreen: Lui umíš číst? To, že tam byly na některých stanovištích kolíky z roxoru, byla čistě technická záležitost, vzhledem k možnostem (jak materiálním, tak terénním kvůli kamenité půdě). Normálně kluci při stavbě trati používají výhradně kolíky ze dřeva, a taky s minimální stanovenou tloušťkou (průměrem) dle pravidel. Takže ty tyče s trubkama pochybuju, že bude někdo nějak kvůli Tobě upravovat, protože by to ani nestálo za to… Navíc si myslím, že ta trubka splňovala stanovenou výšku 30cm, takže ta vidlička nad ní byla vlastně už něco jako bonus :mrgreen:

PříspěvekNapsal: úte 13. kvě 2014 16:08:16 
Člen CAFTA

Taky jsem reptal než mi docvaklo ,že asi do kamení nezatluču kolík :):) a háček jsem si lehce otočil tak aby mi nevadil. Háček měl sloužit k zavěšení provázku aby se po něm nehamtalo....
ps: Marcelko, ber to ,že většina z nás je schopná se svojí puškou i spát..:):):) a snesem spíš rozbité koleno než škrábaneček na našem miláškovi.:):):):)

Odesláno z mobilního zařízení...

PříspěvekNapsal: úte 13. kvě 2014 16:11:00 
Člen CAFTA

Ahááá,........ale jindy chápu i rychleji.......většinou,no. :D

PříspěvekNapsal: úte 13. kvě 2014 16:27:47 
Člen CAFTA

Termit:
:lol: No jó, když vy máte všichni nějaký zvrácený sexuální praktiky.. a klidně si pak venku pušky opíráte o kdejakej kolík :mrgreen:
Jo jasně, chápu ;)
No já musím mít vždycky mezi pažbou a oporou nějak proloženou ruku, protože bych si to při výstřelu strhla, ona ta pružina přece jen trochu kopne. Kdybych to neudělala, tak mám pušku i solidně dodrbanou. Možná byste se to měli taky naučit :P

Lui:
Nic si z toho hele nedělej ;)
edit: ...je úterý, a to je prej podle statistiky pro většinu populace nejtragičtější den v tejdnu 8-)

PříspěvekNapsal: úte 13. kvě 2014 21:20:26 
Administrátor

Report a výsledky jsou zde:

http://www.fieldtarget.cz/reporty/2014/ ... -2014.html

Obrázek

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 97 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina