FIELDTARGET.cz

Vše o vzduchovkách a jejich příslušenství.
Právě je čtv 26. čer 2025 14:57:07

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 102 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: ned 23. úno 2014 9:41:03 

mari píše:
Petanusy, ta zavody uz nejaky rok navstevuji, ikdyz posledni rok spis sporadicky. Jen jsem cekal, kdyz se vse bere ve velkem, jak v F1, ze takova trivialita jako je vcasny zacatek by mohl byt dodrzen. Bohuzel se nic nezmenilo.
Nekdo to holt bere jako zavod, jiny jako utek od vseho.
Vidim,ale ze to asi vetsine vyhovuje. Kdy nekdy jeste pojedu, tak uz vim, ze hodina neni zadany cas.
Neumim si ale predstavit, byt v kuzi treba polaku. Na zavod vstat ve ctyri, jen nekolik set kilometru, pospichat, aby clovek byl na miste mezi devatou, desatou a nakonec zjistit, ze jsem v pohode mohl spat, dat si po ceste snidani, potom jet zpet a prijed domu o pul noci ....
Treba ale budou na cesko-polskych zavodech prekvapeny, kolik maji casu na nastrelovani :lol:

Záleží na úhlu pohledu....
Taky by se dalo říct "chudáci poláci", když ve čtyři ráno vstanou, pospíchají, kolona na dálnici nebo hledají místo srazu (jako my poprvé), projedou několik set kilometrů a dojedou o půl hoďky nebo hodinu později. Tam se dozví, že závodit nemůžou, jelikož je startovní listina uzavřena....
I my k Vám takhle jezdíme, 404 km... a to nejsme poláci :lol: :lol: :lol:

PříspěvekNapsal: ned 23. úno 2014 10:00:16 

Mari máš naprostou pravdu a je to určitě dobrá věc k zamyšlení. Někteří kamarádi ze vzdálených míst republiky vstávají ve 4 hodiny ráno, aby byli na závodě včas a přitom by si mohli o dvě hodinky přispat a přijet na závod odpočati. Už dlouho se o tom mezi námi šušká, ale otevřeně si to napsal jako první a je to myslím dobrý podnět. Není přeci problém mít napsán harmonogram závodu tak, jak obvykle probíhá. Několik závodníků v podstatě jezdí standardně na 11 hodinu, jelikož ví, že dřív se stejně nezačíná.
Navrhuji napsat aspoň jediný pevný bod a to je zápis do závodu a následný start závodu a to dodržovat. Všichni budou spokojeni a ničemu to neublíží.

Třeba nějak takto, časy ať si určí všichni pořadatelé závodů:

Dopoledne - nastřelování, občerstvení, diskuze, stavba dráhy
12:00 - zápis do startovní listiny s následným zahájením závodu (pevný čas)
15:00 - ukončení závodu, případný rozstřel,vyhlášení výsledků
15:30 - tréning na závodišti, volná zábava, občerstvení
Nejpozději hodinu před setměním úklid dráhy

PříspěvekNapsal: ned 23. úno 2014 11:40:13 
Člen CAFTA

Tak nejdříf poděkování všem za pěknou sobotu, trať byla opět výzva(za výsledek se budu ještě dlouho stydět).

A k organizaci, myslím že mari a karlik mají pravdu. Dřív sem taky valil tak abych byl v 8.45 ve Slaným. Když se pak pokaždý začalo na oběd a končilo ve 4, tak sem začal jezdit později a jednou se budu divit až dovalím v 10.30 a bude po závodu ;). Tak bych prosímpěkně taky hlasoval za realističtější tajmtejbl.

PříspěvekNapsal: ned 23. úno 2014 11:47:42 

Uz jsem si myslel, ze jsem jediny a ze to vypada jak buzerace z me strany :D

PříspěvekNapsal: ned 23. úno 2014 11:53:55 
Člen CAFTA

Né jen jsem ještě malý pívo, tak sem to neměl odvahu nadhodit. Třeba sem jezdí většina lidí co je baví před závodem 3 hodinky mrznout, co já vím :twisted:

PříspěvekNapsal: ned 23. úno 2014 12:03:58 

Ještě než někdo bude kritizovat a nadávat na "nedodržení" časového harmonogramu, tak si každý sáhněte do svědomí.
Je několik typů střelců:
1) závodník, který lpí na přesné dodržení času. Ten přijede, zapíše se, odstřílí a odjede.
2) sváteční střelec...ten přijede jednou za čas, popovídá si s ostatními, odstříli si a odjede
3) začátečník: přijede, okukuje, vyptává se, odstřílí a zas odjede
4) a pak tam je tvrdé jádro: přijedou, organizujou, staví, odstřílí, sklidí po všech trať a ještě pokecají
Určitě jsou mezi nimi i světlé vyjímky, ale nějakou chvilku už k vám jezdím a za tu dobu je na každém závodě, či srazu určitá grupa střelců, kteří ani nepostaví, ani nepomůžou a ani nesklidí stanoviště!
Jestli jsem se tímto někoho dotknul, tak se mu tímto velice omlouvám...nebo ne, neomlouvám. Ať se nad sebou zamyslí a zkusí s tím do příště něco udělat. Velmi rád si o něm pak udělám jiný (lepší) obrázek.

PříspěvekNapsal: ned 23. úno 2014 12:22:43 
Člen CAFTA

5) Svatecni strelec, snazim se jezdit co to da a kdyz zrovna neresim flintu :roll: tak rad pomuzu s trati(vetsinou spis u Alese, Kubajzz na to ma profiky). Jde mi o to ze nektery tydny sem tak znicenej ze hodinka spanku navic v sobotu je jako dar z nebes. Takze pokud se dohodneme ze dopoledne je takovy neformalni a na obed se zacne zavod, tak sem pro a at kazdy dorazi podle svych preferenci.

EDIT: ty jo ted to vypada ze tu pekne trolim, ale myslim to spis jako konstruktivni podnet k zamysleni nez njakej flame. Ze nedostanu banana :oops:

PříspěvekNapsal: ned 23. úno 2014 12:59:33 
Administrátor

Report ze závodu, výsledky a průběžné pořadí naleznete zde:

http://www.fieldtarget.cz/cs/reporty/20 ... -2014.html

Obrázek

PříspěvekNapsal: ned 23. úno 2014 13:27:25 

Netuším proč by si měl kdokoli ze startujících sahat do svědomí. Ten kdo zaplatí startovné, tak je pouze o jeho libovůli jestli pomůže nebo nepomůže.
Soutěžil jsem v ix sportech a nedovedu si představit, že by pořadatelé třeba bike marathonu vyčítali jezdcům, že jim nepomohli se stavbou trati :) . Jak zaplatíš, jedná se o obchod a jestli je tam něco dalšího je věcí druhou.
Jestliže někdo jezdí na HFT pouze soutěžit, je to jeho věc a není na místě mu cokoliv vyčítat. A pokud ten závod pojímá jako sraz a jeden z nevšedních zážitku, tak mu to přeji a snažím se mu porozumět.
Jeden ze dvou důvodů proč radši na HFT ke Kubajzovi / neber to Jakube osobně / nejezdím jsou právě ty nejasné propozice.
Rád s lidmi pokecám ale stačí mi jedna hodina před závodem a jedna po jeho skončení.

Toť můj názor na věc, nic víc ani míň.

A ... "Nikdy nemluvim nepravdu" :) / Old Shatterhand /
Sedme pravidlo : "Nepokradeš"...

PříspěvekNapsal: ned 23. úno 2014 14:08:30 

Koukám, že jsme se dobrali další šuškandy, která je teď venku a tomu jsem rád. Taky by mě zajímalo, zdali má soutěžící povinnost stavět trať a nebo jestli je to zahrnuto ve startovném? Tato nejasnost dělá zbytečně velké zle mezi kamarády. Takže otázka natvrdo na předsedu. Kubajzz, musí soutěžící stavět a uklízet či nikoliv?

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 102 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina