FIELDTARGET.cz

Vše o vzduchovkách a jejich příslušenství.
Právě je stř 18. čer 2025 19:47:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 290 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 29  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv 13. bře 2014 14:17:24 

No začali se chovat trochu agresivně takže při položení této otázky začaly rudnout a dost zvedat hlas, radši sem vypadnul.
Nic skusim to pres znamy , nervy mam jenom jedny

PříspěvekNapsal: čtv 13. bře 2014 17:25:12 
Administrátor

Připomínám, že zítra je poslední den pro zaplacení autobusu.

PříspěvekNapsal: čtv 13. bře 2014 18:10:13 
Člen CAFTA

Mám za to, ze je mozne pozadat i v jinem okrese,jen To trva o chlup dele jelikoz se overuje bezuhonost v miste bydliste. Aspon me to tak delali...

Odesláno z mobilního zařízení...

PříspěvekNapsal: čtv 13. bře 2014 20:32:35 

Darken01 píše:
No začali se chovat trochu agresivně takže při položení této otázky začaly rudnout a dost zvedat hlas, radši sem vypadnul.
Nic skusim to pres znamy , nervy mam jenom jedny

Po přečtení si všech ostatních zkušeností v tomto vlákně z jiných OŘ PČR v republice, bych si okamžitě vyžádal audienci u jejich nadřízeného. Jsou tam zřejmě lidé, kteří se považují za nadlidi a kdo ví, jestli to nejsou ještě staré totalitní struktury. Štve mě, když jsou ještě dnes před nimi bezúhonni lidé tak přposra...í. Dokud budeme takhle měcí, pořád budou mít navrch.
Ostatně jako několikaletý - kdysi úředník......pokud jsem někomu řekl ne, musel jsem žadateli prstem ukázat v zákoně, podle čeho mu říkám NE.

CZ 75B cal. 9mm Luger + adapter CZ Kadet cal.22 LR

Naposledy upravil Harry dne čtv 13. bře 2014 21:50:28, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: čtv 13. bře 2014 20:48:00 
Administrátor

Tak tak, a navíc tím uděláš službu těm, co budou něco potřebovat později.
Taky by neškodilo napsat, které OŘ to je?
Na mě se sice taky vždycky dívají překvapeně, že chci vzduchovku do evropáku, ale vždy byli naprosto slušní, ochotní pomoct a příjemní, a to i do telefonu. Mám s nimi nejlepší zkušenosti (okres Karviná).

PříspěvekNapsal: pát 14. bře 2014 2:03:04 
Člen CAFTA

No, tak audiencí u toho jejich nadřízenýho bych nepohrdla, a to hned, co ti dotyční zčervenali…
Na jednu stranu, nemusej to bejt zrovna tzv. „bejvalí totalitní struktury“.. to je celkem jednoduchý tvrzení.
Každopádně, asi bych se v tomhle případě neudržela a vyprovodila ze sebe větu: „ A teď mi pomáháte nebo mě chráníte“? A pak bych si od nich určitě v zápětí vyžádala služební čísla. Nemyslím si, že bych je nechala v klidu nebo jednoduše odešla. Jako občan, bezúhonnej, mám svý práva, a zákon je na mojí straně, měl by bejt. Neznalost zákona nikoho neomlouvá, a stížnost (byť jen třeba verbální), navíc v tomto ohledu, a přímo v oddělení zbraní.. hmm.. a jak je možný, že lidi v něm vykonávající službu (mimochodem, která je financovaná z mých daní) neznají zákony…? Nechala bych jim to pěkně sežrat!
Někteří vědí, že jsem držka, a jsou i věci, který když mě na.erou, tak podle toho jednám. Na druhou stranu jsem poměrně mírumilovnej člověk, ale nemám ráda, pokud se mnou chlap (anebo jinej orgán 8-) ) jedná jak s blondýnou.. kor když má policejní uniformu a má dojem, že je nesmrtelnej hrdina.
Všechno je zkrátka o lidech, nejen o jejich vychování, bohužel ale i o tom čím a jak jsou zformovaní během života. Dneska se ale nedivím vůbec ničemu. Sice je to smutný, ale.. jsme v Čechách, a tak si budem donekonečna všichni jenom navzájem stěžovat, jak nic v tomhle státě nefunguje, že služby jsou na h.vno.. a přitom budeme všichni děsní kamarádi…
Omlouvám se všem, kterých se to osobně nějak dotklo, u těch co moc ne, těm se nemám za co, a ti ostatní vědí o čem mluvím.
Jestli existuje v týhle zemi zákon v takovým znění, kterej si nelze vyložit nijak jinak, pak na každý policejní služebně zaměstnává náš stát minimálně jednoho policistu zbytečně navíc. Vítejte v realitě...
Ale, no.. vždyť i policajti jsou přece jen lidi, zaměstnanci, občani...

PříspěvekNapsal: úte 18. bře 2014 14:10:41 

Přátelé kamarádi, jednání selhalo i přes známý u ředitele příslušného útvaru PČR.
Chci vás poprosit kdo by byl ochotný my s tím pomoct a nechat si moji pušku napsat na sebe, samozřejmostí je moje zaplacení všech spojených nákladů a samozřejmě nějaký benefit za ochotu ;)
Jestliže se mi to nepodaří vyřešit takto nejedu :cry:

Děkuji za vaší vstřícnost a ochotu

PříspěvekNapsal: úte 18. bře 2014 14:33:16 
Člen CAFTA

Co to je za oddeleni PCR? Schvalne jim tam zavolam a vyzpovidam je.

PříspěvekNapsal: úte 18. bře 2014 15:46:21 

Darken01 píše:
Přátelé kamarádi, jednání selhalo i přes známý u ředitele příslušného útvaru PČR.

Jak selhalo? Máš to odmítnutí písemně včetně zdůvodnění nebo alespoň na audiozáznamu? Okamžitě podat stížnost vedoucímu příslušného inspektorátu, kopii na Odbor vnitřní kontroly Policejního presidia ČR. Klidně Ti s tím píchnu, tohle si ta esenbácká svoloč fakt dovolovat nesmí.

Mimochodem, zákon explicitně počítá s existenci EZP, ve kterém jsou napsaná pouze D-čka (§ 49 odst. 4 zákona o zbraních a střelivu) a dokonce mu přiznává delší platnost.

PříspěvekNapsal: úte 18. bře 2014 16:53:00 

Podle ted yjakyho zakona mi ho musi vydat ? zitra tam jdu a nehnu se dokavad mi to nedaji pisemne.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 290 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 29  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina