No, tak audiencí u toho jejich nadřízenýho bych nepohrdla, a to hned, co ti dotyční zčervenali…
Na jednu stranu, nemusej to bejt zrovna tzv. „bejvalí totalitní struktury“.. to je celkem jednoduchý tvrzení.
Každopádně, asi bych se v tomhle případě neudržela a vyprovodila ze sebe větu: „ A teď mi pomáháte nebo mě chráníte“? A pak bych si od nich určitě v zápětí vyžádala služební čísla. Nemyslím si, že bych je nechala v klidu nebo jednoduše odešla. Jako občan, bezúhonnej, mám svý práva, a zákon je na mojí straně, měl by bejt. Neznalost zákona nikoho neomlouvá, a stížnost (byť jen třeba verbální), navíc v tomto ohledu, a přímo v oddělení zbraní.. hmm.. a jak je možný, že lidi v něm vykonávající službu (mimochodem, která je financovaná z mých daní) neznají zákony…? Nechala bych jim to pěkně sežrat!
Někteří vědí, že jsem držka, a jsou i věci, který když mě na.erou, tak podle toho jednám. Na druhou stranu jsem poměrně mírumilovnej člověk, ale nemám ráda, pokud se mnou chlap (anebo jinej orgán

) jedná jak s blondýnou.. kor když má policejní uniformu a má dojem, že je nesmrtelnej hrdina.
Všechno je zkrátka o lidech, nejen o jejich vychování, bohužel ale i o tom čím a jak jsou zformovaní během života. Dneska se ale nedivím vůbec ničemu. Sice je to smutný, ale.. jsme v Čechách, a tak si budem donekonečna všichni jenom navzájem stěžovat, jak nic v tomhle státě nefunguje, že služby jsou na h.vno.. a přitom budeme všichni děsní kamarádi…
Omlouvám se všem, kterých se to osobně nějak dotklo, u těch co moc ne, těm se nemám za co, a ti ostatní vědí o čem mluvím.
Jestli existuje v týhle zemi zákon v takovým znění, kterej si nelze vyložit nijak jinak, pak na každý policejní služebně zaměstnává náš stát minimálně jednoho policistu zbytečně navíc. Vítejte v realitě...
Ale, no.. vždyť i policajti jsou přece jen lidi, zaměstnanci, občani...