Jo jo, mám stejnej názor, že místo je to pro naše účely parádní, ničím a nikým nerušený… A taky doufám, že tuhle lokalitu využijeme v budoucnu častěji.
Jako vždy se sešla super parta lidí, byla pohoda, jednoznačně opět pěkně strávená sobota. Díký
Musím sem ale napsat i fakt, že co se týče rozmanitosti trati, tak smekám před JirkouF a jeho nápaditostí, to nemá chybu! A bylo vidět, že se v tom vyloženě vyžívá, ta jeho škodolibá radost se prostě nedá přehlídnout

Ale dík patří taky všem co se s ním na stavbě (i bourání) podíleli.
Zůstala bych tam ráda i dýl, ale vyhnala mě bohužel zhoršující se reakce na alergii, tak snad příště. Jo a něco málo obrázků zde:
http://mb74.rajce.idnes.cz/Vlkava_5.4.2014/edit:
Ještě dodám, že za mojí výkonností v posledních dvou závodech stojí především tahák, který mi výrazně pomáhá v určování vzdálenosti, a díky tomu i líp vnímat a číst obraz v optice.
S LudvikemJ jsme vzdálenosti jednotlivých sklopek po odstřílení vzájemně konzultovali a až na jednu nebo dvě výjimky (při nichž jsme ale oba přesto úspěšně položili terč) se naše odhady naprosto shodovali. Takže mu za toto utvrzování moc děkuji
Tímto chci i poděkovat za možnost jít závod s někým, od koho mám hodně co pochytit… Tohle všechno mi pomáhá se zlepšovat, jenom ta přesnost je už čistě na mě