FIELDTARGET.cz

Vše o vzduchovkách a jejich příslušenství.
Právě je čtv 26. čer 2025 0:30:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 154 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte 11. úno 2014 21:34:34 

Zdendaxx píše:
...ten Taipan je dle mého nepříliš vhodný, on je spíše na ty dalekonosné

A v čem je problém, co je nevhodné? Já mám Taipana taky, zdál se mi docela dobrý a vzal jsem si ho proto, že jsem hned a rychle nesehnal pověstného Burrise :-)

Teda, ve skutečnosti mám pušky dvě, obě stejné TAU :-) Ta s tím Taipanem, kterou jsem měl v Drozdově, je myšlena spíš na FT střílení, celkem bych k ní ale rád v budoucnu měl Meoptu se speciální FT osnovou, která se teď ve fabrice vyvíjí (pokud to někdy vyjde ven, už to dělají nějak dlouho).

Zatímco ta druhá má být na HFT, ale teď spí a čeká až dorazí Burris. To ale nic nemění na tom, že vlastně nevím, jak určit tu "nevhodnost" Taipanu...

PříspěvekNapsal: úte 11. úno 2014 21:58:13 
Moderátor

To je jednoduché, na FT je Taipan výborný, tam máš možnost si nastavovat paralaxu, díky ní měřit, zkrátka si nastavit co potřebuješ. U HFT je to jiné tam na optiku během závodu nesmíš sáhnout, takže nastavíš Paralaxu na cca 24m a zjistíš že sice perfektně vidíš ty daleké, ale na těch blízkych stěží detekuješ killzonu(úplná mazanice), co nevidíš to těžko trefíš ;) , Jiné optiky jsou na tom při tomto nastavení mnohem lépe viz. Burris, Hawke atp. 8-)

PříspěvekNapsal: úte 11. úno 2014 22:22:00 

Díky, chápu :-)

Tohle jsem si v Drozdově zkusil - při nastavení paralaxy na cca 23m mi celkem v pohodě padaly ty nejbližší sklopky na začátku hřiště. Byly rozmazané, ale kill-flek byl furt ještě obstojně rozeznatelný :-D

Vzdálené sklopky už byly horší, i když jsem je doostřil paralaxou a byly proto perfektně ostré (obraz v optice byl OK, sklo je IMHO docela kvalitní). Přeci jen mi ale ve stoje bez opory kříž po vzdáleném terči lítal víc než je zdrávo, chce to trénink...

PříspěvekNapsal: úte 11. úno 2014 22:33:24 
Moderátor

O tom žadná ;) , tak příště maskáče a hurá na to :P ..Tak samozřejmě, že se to s tím dá odstřílet taky, ale až zkusíš jiná skla, jistě mi dáš za pravdu 8-) :idea:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 154 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina