FIELDTARGET.cz

Vše o vzduchovkách a jejich příslušenství.
Právě je úte 17. čer 2025 21:11:16

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 147 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob 03. kvě 2014 18:35:21 

Já vím,, že jsi chtěl nedeostatky, ale na to nejsem dost HFT zkušený. Mně se to líbilo ;) Dík

PříspěvekNapsal: sob 03. kvě 2014 19:31:31 

žabák píše:
Prosím účastníky tohoto závodu, aby sem napsali jakékoliv nedostatky co se trati týče nebo co nebylo dle pravidel. To jen abych se příště snažil vyvarovat těchto chyb. Třeba stoj bez opory, tak ten jeden terč neměl kolem killzóny 25mm plechu. :oops: Jinak jsem se snažil, aby volné polohy nebyli tak jednoduché např. vyšší tráva atd.. Na trati nebyla žádná povinná střelba v leže. Podle pravidel by měla bejt. Děkuji za jakékoliv připomínky. :)

Jedna zásadní chyba byla, že ti tam šel jeden střelec načisto sám, bez kolegů se kterými měl jít. Tohle bych viděl jako hrubé porušení pravidel a v jiných sportech by to bylo na diskvalifikaci.

PříspěvekNapsal: ned 04. kvě 2014 17:26:54 

abych rekl pravdu zacina se to uz nejak moc hrotit :? .myslim tim trate atd.vzpomente si za jakym ucelem jsem se sesly minuly rok v Drozdove poprve.proste postavit trat a strilet.at jsou nejaky pripominky k trati tak ma kazdy stejny podminky.proste kazdy organizator postavi a tim to hasne.me je to jedno trefim....parada ......netrefim asi spatna flinta :lol: no to jsem zvedavej jak to pujde ted v jeseniku.no nic jdu se prihlasit snad ten pytrs s kolegou to postavi dobre jinak jedu domu hned po prvnim kole :D :D :D :D nedelejme z toho svetovy prebor

PříspěvekNapsal: ned 04. kvě 2014 17:30:06 

Citace:
jinak jedu domu hned po prvnim kole

Palong: To by jsi té nové blondýnce neudělal. :lol: :lol:

Závod: A myslím, že se žabák ptal na trať. Jestli má někdo připomínky k průběhu závodu, asi měl podat protest hned po závodě. A za kartel: neblbněte je to nultý ročník a taky se to musíme někde naučit. Takže prosím, jen věcné připomínky.

PříspěvekNapsal: ned 04. kvě 2014 17:44:20 

cannis píše:
žabák píše:
Prosím účastníky tohoto závodu, aby sem napsali jakékoliv nedostatky co se trati týče nebo co nebylo dle pravidel. To jen abych se příště snažil vyvarovat těchto chyb. Třeba stoj bez opory, tak ten jeden terč neměl kolem killzóny 25mm plechu. :oops: Jinak jsem se snažil, aby volné polohy nebyli tak jednoduché např. vyšší tráva atd.. Na trati nebyla žádná povinná střelba v leže. Podle pravidel by měla bejt. Děkuji za jakékoliv připomínky. :)

Jedna zásadní chyba byla, že ti tam šel jeden střelec načisto sám, bez kolegů se kterými měl jít. Tohle bych viděl jako hrubé porušení pravidel a v jiných sportech by to bylo na diskvalifikaci.

Je to tak. Nešel s ostatními, protože čekal až přestane pršet a pak si to vklídku odstřílel...
Proč ne, ale nečekal jsem, že pak odevzdá scorekartu. Bych si musel naliskat :D

PříspěvekNapsal: ned 04. kvě 2014 17:52:25 

xpetrx píše:
Citace:
jinak jedu domu hned po prvnim kole

Palong: To by jsi té nové blondýnce neudělal. :lol: :lol:

Závod: A myslím, že se žabák ptal na trať. Jestli má někdo připomínky k průběhu závodu, asi měl podat protest hned po závodě. A za kartel: neblbněte je to nultý ročník a taky se to musíme někde naučit. Takže prosím, jen věcné připomínky.

Jestli se ti moje připomínka nezdá dost věcná, tak teda nevím co by sis představoval věcnějšího. Já nepodávám protest ani nebazíruju na nějakém trestání. Pouze jsem upozornil na konkrétní situaci a když už jsme u těch protestů, nevím komu bych ho podával :). Jinak bych teda nehodnotil co měl, nebo neměl žabák na mysli. Tady to napsal zcela jasně. zkrátil jsem citaci na část o které tady "diskutujeme"
žabák píše:
Prosím účastníky tohoto závodu, aby sem napsali jakékoliv nedostatky co se trati týče nebo co nebylo dle pravidel. Děkuji za jakékoliv připomínky. :)

PříspěvekNapsal: ned 04. kvě 2014 17:56:27 

chtel jsem se diskuze zdrzet a zarekl jsem se ze tu nebudu nic psat,ale kdyz se to tyka mne...

tak mne diskalifikujte at ma dusiska vsech pokoj ..ja to neresim kdyz nejde o zivot jde o hov.. :twisted: stejne muj ucel vyletu byl trenikn s novou optikou navic od jiste doby jestli mam 30 nebo 60 bodu je mi uz jedno .... kdyby neprestalo prset na trat bych stejne nesel a mel bych 0 takze vocogo

...ale jedno je fakt kde jsou ty doby kdy bylo pohodove strileni a nic se "neresilo" tusim tak 2 roky zpet .... docela i chapu proc ales dela srazy jake dela...za chvili to bude jak v polsku kde je zavod do 14 a 1430 uz neni nikde ani noha ani ruka a docela i chapu nektery lidi co prestali jezdit ...

na druhou stranu chapu organizaci pravidla atd to jen pro poradek

PříspěvekNapsal: ned 04. kvě 2014 18:02:27 

Hellboy víš dobře že mi nejde o žádné exemplární tresty. Napsal jsem ti to už v SZ, pouze bychom si mohli a měli ujasnit, co vlasně lze a co nelze. Že se to týká zrovna tebe je čistě dílo náhody a zvažoval jsem dost dlouho jestli to zde vůbec napsat.

PříspěvekNapsal: ned 04. kvě 2014 18:48:28 

to klidne muzeme rozvinout jeste diskuzi,ze zabak stavel trat a vyhral :mrgreen: neni to divny :?: :mrgreen: to se muzeme pomalou stourat v kazdem detailu jeste bych treba resil zda vsichni dodrzuji 2 minuty na strelbu a mozna bych jeste prozkoumal fotky zda vsichni dodrzuji presne polohy podle prirucky a kdo ne ma za 0 :mrgreen: :mrgreen: myslim,ze bychom se docela divili co by vylezlo
takze pulka je diskvalifikovana a druhe pulce odecteme tak 10 bodu a bude fajne :mrgreen:

PříspěvekNapsal: ned 04. kvě 2014 19:16:31 

Ach jo, že jsem něco psal. Proč jsme si to neřekli ve čtvrtek?

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 147 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina