FIELDTARGET.cz

Vše o vzduchovkách a jejich příslušenství.
Právě je čtv 19. čer 2025 13:35:02

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 150 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte 30. zář 2014 19:40:40 
Administrátor

Já už začínám být pomalu vytočený...
Výsledková listina znamená vytvořit formuláře, zpracovat je, rozhodit střelce, vytisknout karty, zpracovat všechny výsledky, vytvořit vlastní výsledkovou listinu, dát tomu nějaký formát a nahrát na web, prostě práce na pár hodin, a výsledkem je takzvané autorské dílo, což ty bys měl jako IT dobře znát.
Jestli na to dám nápis fieldtarget.cz je čistě moje věc. A od té doby co si to bez optání vklidu přivlastňuješ, to tam budu dávat. Když tomu chceš říkat reklama, tak to bude tedy reklama na stránky, na kterých tato listina vznikla.
Mi je jedno jestli někdo výsledkovku použije nebo ji jinak kdekoliv zveřejní, nemám s tím žádný problém. Ale nebude ji jakkoliv promazávat, ani jakkoliv upravovat.

Jako napíšu ti to ještě jednou polopaticky, protože mi připadá, že ty jsi asi spadl z višně.
Tobě fakt není trapně, že když mi nevadí a nikdy nevadilo, protože je mi to jedno, když si tady ty nebo kdokoliv jiný dává odkazy na svoje stránky a v podpisu máš odkaz na svůj web, tak ještě k tomu musíš krást mou práci a mnou vytvořené dokumenty a vymazávat z nich moje logo? A vydávat je tak za vlastní?

PříspěvekNapsal: úte 30. zář 2014 20:03:45 

Pokud považuješ výsledkovou listinu závodu, za kterou si závodníci zaplatili za autorské dílo, tak seš úplně mimo. Je to totiž veřejný dokument, který musí být volně šiřitelný. To by ten sport vypadal, pokud by všichni museli uvádět ve výsledkových listinách na někoho zdroje a reklamu.
Jinak podívej se na.mou úvodní stránku vlevo dole, dávám.tam link na tvé stránky a mám z toho radost.

PříspěvekNapsal: úte 30. zář 2014 20:15:21 
Člen CAFTA

Asi si pořád nerozumíme, klidně si tu tabulku stáhni, ale když už to musí být tak nemanipuluj s obsahem, nebo druhá možnost, předatluj si to do svojí tabulky a prezentuj tu.

PříspěvekNapsal: úte 30. zář 2014 20:19:54 

Předatlováno

PříspěvekNapsal: úte 30. zář 2014 20:21:32 
Administrátor

Ty si pleteš pojmy a dojmy. Když si koupíš noviny, tak je taky zaplatíš a ještě to neznamená, že si s tím co je v nich napsáno můžeš dělat co chceš, případně to podepsat vlastním jménem a šířit to dále.

Já si prostě nepřeji, abys mnou vytvořené dokumenty jakkoliv dále prznil nějakým promazáváním a vydáváním za své. Šířit je dál a zveřejňovat na svých stránkách ve tvých zprávách je klidně můžeš, s tím nemám problém. Doufám, že se vyjadřuji jasně.

PříspěvekNapsal: úte 30. zář 2014 20:26:41 

Kubajzz píše:
To víš, je potřeba rychle v tichosti mazat stopy...

Už si ale vymysli co chceš. Když jsem uvedl svou tabulku, tak si napsal to v citaci. Na ten popud jsem tam vrátil i původní stav, aby byly tabulky dvě. Pak zase napíšeš dej to pryč. Ach jo ...

PříspěvekNapsal: úte 30. zář 2014 20:30:29 
Člen CAFTA

Karliku ted musim i ja. Ani hovno soudruhu! Mam zkusenosti s organizaci desitek sportu na svetove urovni. Vzdy jsou na listinach minimalne sponzori, vetsinou i promoteri a organizatori a pokud by si nekdo dovolil listinu okopirovat jedna ku jedne a pritom pozmenil nebo dokonce vymazal oficialni hlavicku tak dostane do tydne pozvanku ke komisi v Lausane a tucnou slozenku k uhrade. Nazyvejme veci spravnymi jmeny a kradez snad jeste ani u nas neni normalni(predpokladam ze souhlas autora jsi predem nemel, pokud ano pak se hluboce omlouvam). Panove sorry za offtopic, ale nemuzu si pomoct jakej je to posledni dobou hnuj. Btw. pokud vysledky opises do tabulky, jez je prokazatelne tveho formatu, tak neni problema. Vysledky jako takove samozrejme nikdo nevlastni..

PříspěvekNapsal: úte 30. zář 2014 20:31:12 
Administrátor

2Karlik:
To byla moje reakce na Harryho.
Nechápu souvislosti, ani tvoje myšlenkové pochody...

PříspěvekNapsal: úte 30. zář 2014 20:36:33 
Člen CAFTA

Sakra nez sem to dopsal tak je tu 10 dalsich prispevku. V podstate soublas s Kubou, neupravenou listinu je mozno zverejnit i treti stranou. Je to bezne. Cena za to jsou prave ruzna loga ruznych organizaci alias reklama na listine.

PříspěvekNapsal: úte 30. zář 2014 20:48:05 

To mi chcete tvrdit, že když zítra Sparta vyhraje 3:2 nad někým a já si to přečtu.na stránkách Sparty a přepíšu do své tabulky, tak že za to musím někomu zaplatit? To je blábol že. To by ti kopálisti nemuseli ani nic kopat. Ale jestli se chceme motat v takových nesmyslech, můžu to zitra někde najít a poslat přesné znění. Ještě, že jsou ty výsledky pro nás všechny.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 150 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina